[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2898 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Samochód: F90 19.362
Mi w Scani R to sie chyba ze 3x gubiła sruba z tylnego amortyzatora, juz za drugim razem jak czułem ze buja to wiedziałem co sprawdzac w pierwszej kolejności... a oprócz tego to przyczepy Huffermann to też jest regularny punkt obsługi bo rózne egzemplarze rózne roczniki a sruby amorów sie luzują
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
kaufland, 9godzin bite dziekuję 5lat chyba znów starczy jak i na żabiej 6lat nie byłem w tym ponownie, w tych instytucjach nic sie nie zmienia z wiekiem
W bloku też można grilla ukręcić...
Jutro balkon, grill elektryczny i ogień.
Jutro rozpalam
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
U nas padało noc i do południa.
Teraz słoneczko, balkonik i przyswajanie bimbru
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Żeby choć trochę podreperować straty w wilgoci to z minimum tydzień musiałoby padać i to bez przerwy, więc radzę się cieszyć z każdej kropli, która spadnie.
@davo jaką naczepe piaskujesz, masz jakiś prof sprzęt czy małą piaskareczkę, długo sie schodzi całą wypisakować? dwa czym później te rame pomalować by było to na lata?
GG: 0
Cytuj:
@davo jaką naczepe piaskujesz, masz jakiś prof sprzęt czy małą piaskareczkę, długo sie schodzi całą wypisakować? dwa czym później te rame pomalować by było to na lata?
Po piaskowaniu podkład epoksydowy i na to można mokre na mokre dać poliuretan od razu - efekt dobry, mało pracy.
Piaskuje profi sprzętem, 10 bar daje ciągle rurą 20mm...jedna ręka dyszy nie utrzymasz, trza na ramię.... Nie wiem jaka wydajność ale w kubikach na minutę.
Robię u kolegi na firmie, tam epoxydem zapodkładuje i wrócę do siebie, później sobie będę robił kolory....
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości