[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2890 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2890 z 3555 [ Posty: 71097 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12888 2889 2890 2891 28923555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 22 kwie 2020, 23:13
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

A z chłopa, co chciał Sejm wysadzić, ludzie się śmiali. Jeszcze byśmy go po rękach całowali.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 0:06

Użytkownik

Użytkownik

Ten co chciał ciężarówką pod sejm podjechać chyba. Teraz to chyba więcej mu przyklaskuje 😁

Spora część osób ma profil zaufany, choćby do US. Czemu nie wykorzystać pz do wyborów jako jedna z opcji?

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 0:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

A co z tajnością wyborów? Ja bym sobie nie życzył, żeby jedyna słuszna partia wiedziała na kogo głosowałem.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 0:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Jak dostaniesz zaadresowaną do Ciebie, za pewne ponumerowaną, kartę wyborczą To o tajności też sobie możesz pomarzyć. Nie bez powodu karakan kazał to zorganizować temu pacanowi zamiast PKW.

Tenkraj jakby upadł i głupi ryj rozwalił, to może by coś się dało poskładać na nowo bez tych starych mord.

Przydałby się teraz taki Jędrek Lepper, to ostatnia osoba, która umiała wyprowadzić ludzi na ulicę, no ale popełnili mu samobójstwo i po gościu.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 4:37

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

wybory w zmienionej formule należy przeprowadzać począwszy od wyborów lokalnych czyli z małym elektoratem wtedy wszystko można dopracować w szczegółach.
sasin już 10 lat temu się wykazał organizując "wycieczkę" do Smoleńska ze skutkiem znanym wszystkim oraz z nieznanymi przyczynami w/g antka rozpylacza.
obecnie standardami wyborczymi dziarsko zbliżamy się do Białorusi czy Rosji i może się okazać, że głosujących było 105% i budyń - długopis wygrał w pierwszej turze.
do przeprowadzenia samych wyborów jest powołane PKW i żaden sasin czy inny aparatczyk nie ma prawa się do tego mieszać.
to że budyń - długopis teraz może wygrać nie zmieni to faktu że pisdzielce w najbliższych wyborach parlamentarnych - które mogą być szybciej niż się na wydaje - upitola artystycznie i dziarsko odejdą w niebyt polityczny i gospodarczy no chyba że dziadzio z Żoliborza umrze to wtedy zacznie się walka polityczna o schedę.
obecnie w swoich ustawach i rozporządzeniach i decyzjach tak się zakiwali jak najlepszy piłkarz na boisku ekstraklasy i nie bardzo wiedzą co zrobić (powiedzieć) bo łgaja na potęgę i sądzą że wyborcy to skończeni idioci ( nie zmienia to faktu że duża część taka jest byle by kasa była na jabola a reszta jakoś będzie).

kto ma się remontować polecam film jak to robić:

https://youtu.be/D0lRd_pIVlc

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 9:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

Cytuj:
Jak dostaniesz zaadresowaną do Ciebie, za pewne ponumerowaną, kartę wyborczą To o tajności też sobie możesz pomarzyć. Nie bez powodu karakan kazał to zorganizować temu pacanowi zamiast PKW.

Tenkraj jakby upadł i głupi ryj rozwalił, to może by coś się dało poskładać na nowo bez tych starych mord.

Przydałby się teraz taki Jędrek Lepper, to ostatnia osoba, która umiała wyprowadzić ludzi na ulicę, no ale popełnili mu samobójstwo i po gościu.
A ja broń boże nie bronię wyborów korespondencyjnych, wiem, że są tak samo g**** warte i brać udziału w tym cyrku nie zamierzam. To po prostu nie powinno się odbyć.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 9:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

Nevesu, tyle tylko ze im dojscie do takiego a nie innego systemu zajelo pare lat, a nie tak jak u nas chca to zrobic w kilka miesiecy
Do 10 maja nie ma parę miesięcy

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 9:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1351870
Samochód: FH460 Globetrotter

Cytuj:
Cytuj:
na szybko mobilny serwis na ślasku, ktos podrzuci
Bańbuly mają mobilny chyba
Mają, mają
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
I ceny kosmiczne. :mrgreen:
Tak z ciekawości, dzwoniłes chociaz raz?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Trochę późno ale dzięki za info, na przyszłość się przyda to nie ten chłopaczyna od niebieskich volvo? niech rabaty już tam szykuję w przyszłości :mrgreen:
Zapraszam ;)

536 306 306

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 12:41

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mają, mają
Cytuj:
Cytuj:

Cytuj:
Cytuj:

Trochę późno ale dzięki za info, na przyszłość się przyda to nie ten chłopaczyna od niebieskich volvo? niech rabaty już tam szykuję w przyszłości :mrgreen:
Zapraszam ;)

536 306 306
Dzięki, numer już mam wbity w tel.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 13:01

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Mają, mają
Cytuj:

Cytuj:

Zapraszam ;)

536 306 306
Cytujcie tak, cytujcie...a Bauer zaraz oczopląsu dostanie :D :D

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 13:17

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

Mają, mają

Zapraszam ;)

536 306 306
Cytujcie tak, cytujcie...a Bauer zaraz oczopląsu dostanie :D :D
Też sobie numer zapisałem.

Łe, myślałem, że się głębiej da zacytować a tu lipa :D

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 13:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Cytuj:

Dzwoniłem dzwoniłem. Sory, za używaną oponę (szrot na dojazd do bazy - słowa Waszego pracownika :] ), dojazd do Gliwic i wymianę 1800zł? 3razy taniej i lepszą oponę która podejrzewam, że do dziś jeździ na zapasie typek skasował 600zl z dojazdem ze Siewierza. :]

Faktycznie, taniocha u Was...

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 14:16

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Za tyle, to ja bym wrzucił do cytrynki lepszego szrota, i od siebie pojechał dygnąć to kółko...

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 15:13

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Trzeba było dzwonić, za 500 bym pojechał to zrobić.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 18:55

Cytuj:
Cytuj:
Dzwoniłem dzwoniłem. Sory, za używaną oponę (szrot na dojazd do bazy - słowa Waszego pracownika :] ), dojazd do Gliwic i wymianę 1800zł? 3razy taniej i lepszą oponę która podejrzewam, że do dziś jeździ na zapasie typek skasował 600zl z dojazdem ze Siewierza. :]

Faktycznie, taniocha u Was...

Za używaną oponę, założenie jej, i dojazd 50km zapłaciłeś 1800? za 3000 gościu mnie ciągnął na sztywnym holu 400km w jedną stronę... chwilę wcześniej kupił i zamontował zaczep... pozdrawiam. wiem że każdy chce zarobić, ale nikt glupi nie jest, jak bym usłyszał 5 albo 7, na ostatkach sił wjeżdzam na parking i go podpalam :mrgreen: jak to czytacie chłopaki to pozdrawia chłopaczyna z białego TGA jeszcze raz dzięki!!! 8)

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 19:46

Użytkownik

Użytkownik

Tak się zapętliliście w cytowaniu, że teraz nie wiadomo co jest czym i do czego.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 20:19

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

specjaliści od pętlenia i kręcenia jak w PIS-ie. :lol:

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 20:21

Cytuj:
Tak się zapętliliście w cytowaniu, że teraz nie wiadomo co jest czym i do czego.
Popraw jak możesz to zrobić :mrgreen:

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 20:25

Użytkownik

Użytkownik

Sprawdź czy o to chodziło.

Post Wysłano: 23 kwie 2020, 20:27

Pasi, dzięki, na Śląsku jednak pomocni ludzie działają tyle mogę powiedzieć. Trzeba wiedzieć gdzie dzwonić, lekko nie było ale ogarneliśmy na luzaku 8)

Strona 2890 z 3555 [ Posty: 71097 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12888 2889 2890 2891 28923555 Następna