[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2889 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2889 z 3555 [ Posty: 71099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12887 2888 2889 2890 28913555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 22 kwie 2020, 14:24

Cytuj:
Cytuj:
na szybko mobilny serwis na ślasku, ktos podrzuci
Bańbuly mają mobilny chyba
Trochę późno ale dzięki za info, na przyszłość się przyda to nie ten chłopaczyna od niebieskich volvo? niech rabaty już tam szykuję w przyszłości :mrgreen:

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 14:38
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Tak, to ten.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 16:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
Nowa promocja firmy transportowej..

https://www.youtube.com/watch?v=CEQdsNTwLRk
Nie taka nowa :) Akurat ta dziewczyna piosenki nagrywała już kupę lat temu i też w klipach brały udział ciężarówki.

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 16:35

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Ehhh... Najpierw York, wymieniłem te lotkę na nową, dzisiaj rano zając gigant. :lol:
Obrazek

Nie wiem czy sens wymieniać, bo z moim szczęściem, za miesiąc będzie sarna. :mrgreen:

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 16:37
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Cytuj:
Cytuj:
Nowa promocja firmy transportowej..

https://www.youtube.com/watch?v=CEQdsNTwLRk
Nie taka nowa :) Akurat ta dziewczyna piosenki nagrywała już kupę lat temu i też w klipach brały udział ciężarówki.

Obrazek

Wytrzymałem do „takiej łaski poskromić nie da się”...

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 17:17

A ja sobie wziąłem ten pakiet mobilności poczytałem i wam powiem, czego "dziennikarze" nie powiedzieli (bo trzeba poczytać, a to już dla niektórych jest za dużo):
- w podwójnej obsadzie, drugi kierowca nie asystując w prowadzeniu pojazdu normalnie kręci pauzę (45minut)
- będzie można skracać pauzy weekendowe pod rząd, ale tylko poza krajem siedziby pracodawcy i krajem zamieszkania kierowcy
- pauzy powyżej 45H w aucie są kompletnie już zakazane
- co 4 tygodnie to ma kierowca wrócić do kraju siedziby pracodawcy/swojego zameldowania, nic o aucie nie ma
- w ciągu 3 lat od wprowadzenia pakietu, trzeba będzie wymienić tacho na to z gps-em jeżeli ma się starsze

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 17:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Ten zawód staje się coraz bardziej absurdalny. :) Najgorzej, że te łebki co to ustalają, g**** wiedzą o transporcie tak naprawdę.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 17:36

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7005903

Cytuj:
Obrazek

Wytrzymałem do „takiej łaski poskromić nie da się”...
ciekawe jakby to brzmialo w wersji black metalowej :) cos w stylu jak to :) https://www.youtube.com/watch?v=0Jth0_58PkI :)

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 18:34

Użytkownik

Użytkownik

Powoli wszystko wraca do normy. Wczoraj pojawili się [wycenzurowano] w służbówkach i autach "marek premium" i robią swoje wygibasy na drogach. A dzisiaj na DK1 leśne ssaki, przygotowane do epidemii, bo w maskach i rękawiczkach :lol:

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 19:31

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

to znaczy że "wybory" można organizować choć być może wynik niektórzy już znają :(

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 20:31

Wybory za pomocą poczty polskiej to jawne skur*syństwo.
To nie dojdzie do skutku napewno. Choćby dlatego, że poczta polska będzie probwala na nielegalu przejąć od komisji wyborczej urny a to jest nie możliwe. Jest już bardzo blisko do wojny domowej u Nas.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 20:46

Cytuj:
Jest już bardzo blisko do wojny domowej u Nas.
Ja żeby tego uniknąć korzystając z wolnego kupiłem kafelki, farby i kilka innych rzeczy .Powoli zabieram się za odświeżenie balkonu :P

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 20:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

urn podobno maja pilnować "kulsony" by ich ktoś nie zajumał "na legalu".

9 zł - nie martw się nie ty jeden remontujesz - ja będę zaraz pierwszą rocznice obchodził.... :D

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 21:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: osobowy

Cytuj:
Cytuj:
Jest już bardzo blisko do wojny domowej u Nas.
Ja żeby tego uniknąć korzystając z wolnego kupiłem kafelki, farby i kilka innych rzeczy .Powoli zabieram się za odświeżenie balkonu :P
Klej z piachem mieszaj :D

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 21:16

Użytkownik

Użytkownik

Mamy rok 2020 i odpowiednią technologię, więc wybory powinny się odbywać przez internet, a jak ktoś nie ogarnia to wtedy ewentualnie poczta czy zwykłe (pewnie najdroższa opcja). Jaki sens jest wozić dupę po mieście, żeby zrobić jeden krzyżyk na kartce. No ale to co ostatnio pisaliście, są ważniejsze rzeczy, np. po raz dziesiąty w tym roku wałkować aborcję. W sumie dawno nie było też in vitro i związków partnerskich...
Inna sprawa, że zwyczajnie powinni je przełożyć, tak żeby to chociaż miało pozory równej rywalizacji. Ale to im się czkawką odbije, przynajmniej mam taką nadzieję.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 22:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Jak przełożą na bliżej nie określony termin to Andrzej Dupa przegra. Bo część ich elektoratu kojfnie, a duża część straci pracę za co będzie winić rząd. A że dupa jest z Pisu to jest z rzomdu. I bum cyk cyk.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 22:01

Masz 100% racji.
Tyle, że zajęcie się tym żeby usprawnić wybory i głosowac przez internet powinno być już dawno możliwe i zajęcie się tym tematem powinno być zaraz po wyborach żeby było, kilka lat na usprawnienie tego.
ALE jak wiadomo, nigdy nie chodzi o to żeby coś było proste dla obywatela.
Poza tym stworzenie jakiegokolwiek systemu "państwowego" internetowego w tym kraju kosztuje miliardy, trwa 3 razy dłużej niż powinno, po czym i tak ma problemy, żeby działac. Do tego ile walków muszą zrobić przy takim tworzeniu czegoś to już lepiej nie wiedziec.
Generalnie o czym tu dyskutować. Tym razem chodzi tylko o to by pod pozorem możliwości zagłosowania zostawić Dudę i tyle. Choćby ani jeden obywatel głosu nie oddał to i tak Adrian będzie miał 50 % 😂

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 22:10

W Estonii mają głosowanie internetowe - pojawiło się sporo artykułów objaśniających ostatnio.

Chociażby tutaj:
https://www.cyberdefence24.pl/glosowani ... cji-wywiad

Jakby komuś się nie chciało czytać - wystarczy dowód osobisty i czytnik do kart (taki jak do kart kierowców). Albo specjalna karta sim.

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 22:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7005903

Cytuj:
W Estonii mają głosowanie internetowe - pojawiło się sporo artykułów objaśniających ostatnio.

Chociażby tutaj:
https://www.cyberdefence24.pl/glosowani ... cji-wywiad

Jakby komuś się nie chciało czytać - wystarczy dowód osobisty i czytnik do kart (taki jak do kart kierowców). Albo specjalna karta sim.
Nevesu, tyle tylko ze im dojscie do takiego a nie innego systemu zajelo pare lat, a nie tak jak u nas chca to zrobic w kilka miesiecy

Post Wysłano: 22 kwie 2020, 22:44

Oczywiście, a nikomu od 15 lat nie zależy na tym, żeby głosowali wszyscy (albo większa część) bo wyniki byłyby zupełnie inne.

No i jest jak jest.

Kiedyś taką książkę czytałem jak Protokoły Mędrców Syjonu. Generalnie poroniona, ale jest tam rozpisany plan jak przejąć kontrolę nad światem :D No i pamiętam, że w stosunku do polityki i religii były te same pomysły - wprowadzić takie zamieszanie, obrzydzić żeby większość nie chciała się angażować, głosować i mieć cokolwiek do czynienia - a wtedy fanatycy i debile przepchną wszystko i wszystkich. No i masz wykapaną Polskę, świat w sumie.

Strona 2889 z 3555 [ Posty: 71099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12887 2888 2889 2890 28913555 Następna