[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2851 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2851 z 3557 [ Posty: 71128 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12849 2850 2851 2852 28533557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 kwie 2020, 18:36

Sezon na grilla w trasie uważam za rozpoczęty, szwagier [wycenzurowano]** cel zaliczony. :D

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 19:09

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Długi, ja zawsze wiedziałem że z Ciebie jest porządny chłop! :wink:

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 19:13

Cytuj:
Co trzeba mieć w głowie żeby pracując w Wolter Kloops, walnąć sobie na szybie bocznej naklejkę: "polisz drajwer fair trade transport"...

Miał sobie lepiej dać naklejkę Dutch drajwer?
Kiedyś widząc polskiego kamiona zagadałem do chlopaka, a on mi na to : Ja jestem polski Ukrainiec :mrgreen:

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 19:41

Użytkownik

Użytkownik

Można było jeździć bez żadnej naklejki, tak mi się wydaje.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 19:47

Cytuj:
Można było jeździć bez żadnej naklejki, tak mi się wydaje.
Można. Tak samo można jeździć bez dodatkowych lampek , proporczykow , pokrowców itp gadżetów.
Można też nie robić zakupów w Lidlu, Biedronce , nie kupować Toyoty ,czy też Renault .Tak samo nie trzeba wcale kupować szwsjcarskich zegarków :mrgreen: Można być 100% polskim kierowca i naparzać Żukiem :D

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 20:52

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO FH500 EEV

Ostatnio rampę obok ładował się taki element. Klamot w "holland stajlu". Na szybie bocznej DAF'a, piękny napis "Dutch driver fair trade transport". Auto miało rejestracje z Kijowa a z przodu piękna tabliczka "Jurij" :D
Ech, te podrabiańce...

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 21:12

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Cytuj:
Miał sobie lepiej dać naklejkę Dutch drajwer?
Kiedyś widząc polskiego kamiona zagadałem do chlopaka, a on mi na to : Ja jestem polski Ukrainiec :mrgreen:
U siebie w firmie mam takiego asiora, banderowiec urodził się na Ukrainie a na szybach i tabliczkach flagi Polski... Idzie w zaparte że po 11 latach w PL jest Polakiem a nie ukraincem.

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 21:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

I chuj. Lepiej taki United jak polski Niemiec co to po pół roku w anhalcie czy innym kołchozie już nie pamięta j. polskiego...
Albo United z czerwono-czarnymi flagami za szybą.

Post Wysłano: 01 kwie 2020, 21:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jak ktoś z Was ma sprzęt, a nie ma roboty to niech wali do kauflanda
Obrazek

Robią sklepy na naczepach, aby obejść zakazy.

Na fotce kauf we Wrocku

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 0:24
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Tysiąc razy wolałbym kupić z takiej naczepy, z niż w obecnej sytuacji wchodzić do zamkniętego i słabo wentylowanego sklepu.

Fakt faktem kolejny wałek, ale dość pomysłowy jak na ten czas.

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 10:13

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
I ch**. Lepiej taki United jak polski Niemiec co to po pół roku w anhalcie czy innym kołchozie już nie pamięta j. polskiego...
Albo United z czerwono-czarnymi flagami za szybą.
Nie ma znaczenia czy jesteś pół roku czy jedenaście lat na emigracji :) Jeden i drugi uja do gęby warty.

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 11:08
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
niż w obecnej sytuacji wchodzić do zamkniętego i słabo wentylowanego sklepu.
Polcam https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Wielki_b%C5%82%C4%99kit
Trening w wstrzymywaniu powietrza :P

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 11:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W obecnych czasach na pewno bezpieczniej z takiej naczepy kupować, jak zresztą wszędzie na świeżym powietrzu.

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 13:28

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Ludzie dostali totalnie na łeb. Dziś byłem w aptece. Ciul tam, że kobita farmaceutka miała maskę taką, jak się zakłada do cięcia boszem... Ciul tam, że drzwi zamknięte, okienko też i w sumie, aby coś kupić musisz się drzeć na pół ulicy, bo nikt się nie słyszy. W dupie też z tym, że jak płaciłem kartą, to terminal przystawiła do okna, ja kartę do okna i jakoś to przeszło. Ale potem, aby odebrać leki, kobita kazała przejść mi na drugą stronę ulicy, ona w popłochu wyszła (jakby gonił ją mutant z filmu "Wzgórza mają oczy"), położyła mi leki na parapecie i szybciutko weszła, zamknęła drzwi na 3 spusty i machnęła ręką, że mogę podejść i odebrać leki...

:shock: :lol: :roll:

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 13:50
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

7dma rano, Biedronka u mnie pod blokiem, na pierwszym planie moja podróbka Beagla, w tle jakaś kolejka do sklepu... :twisted:

Obrazek

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 14:45

Użytkownik

Użytkownik

Generalnie bardzo ładna kolejka. Odstęp zachowany, tak trzymać.

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 16:21

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf

Ociu to ty stoisz w mondi czy to już ex sprzęt ? Jakbyś chciał spić kawę daj znać to podbije ;)
Edit: to jednak Ociowa maszyna ;)

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 18:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

I jednak się okazuje, że można trzymać odstęp w kolejce a nie stać komuś na głowie i chuchać :wink:

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 18:26
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Nic mnie tak nie wkur wia jak jakaś stara raszpla czy inny dzban, stojący mi za plecami i chuchający w kark czy do ucha. No momentalnie mnie uruchamia takie coś. Albo jeszcze Ci po łydkach koszykiem stuka. Aż korci mnie z kopa w taki wózek dać, żeby się ta cebula i zimnioki posypały.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 02 kwie 2020, 19:14

Użytkownik

Użytkownik

Byłem w Tesco przed chwilą, pierwszy raz może od miesiąca.
Rekawiczki obowiązkowe, 1 kasa z ekranami, zasłonione wystawy z pieczywem którego zresztą jest 1/10 tego co zawsze, na parkingu max 15 aut, a przy wyjeździe widziałem jak radiowozem zrobili ijo ijo i puścili się w pościg za kolesiem z psem na smyczy.

Poczułem atmosferę grozy, serio.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Strona 2851 z 3557 [ Posty: 71128 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12849 2850 2851 2852 28533557 Następna