1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
GG: 13195351
Samochód: Opel Omega Ford Transit 2.4TD Jumbo
Cytuj:
LisTruck
Takie boczne dróżki przy DK11 na wysokości 493km i 8 słupka
A podaj jeszcze jakąś miejscowośc bo kilka lat temu gdzieśc tam: Kluczbork, Olesno, Lubliniec, nie pamiętam dokładnie wjechałem w taką opustoszałą dróżkę i z żonką oglądaliśmy całe stadko małych lisków i miło mi się kojarzy
GG: 13195351
Samochód: Opel Omega Ford Transit 2.4TD Jumbo
Świąteczne lampki wpadają w oku Niektórzy mają takie gadżety w tylniej części ciała ale ja należę do lubiacych lampeczki. Kiera super obszyta, w kabinie będzie przyjemniej i lepiej w rękach będzie leżec Nie wiem jak w Atego ale w Sprinterkach szybko się wycierały, moja po 250tys.km była cała powycierana i ręce non stop była czarne.
Właśnie miałem pytać, czy to nie Twój lawetolot nie ciągnie lepiej niż Sasza
Świetny pomysł
Ale dlaczego Gray, a nie GrEy?
Pomyłka, czy celowe zagranie?
Zdrówka!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości