Użytkownik
Samochód: z 4 kołami :)
Troszkę rozmyję temat za co z góry przepraszam, ale kolego IgoR84, po co jest forum? Zdaje się, że od pytania, poruszania różnych wątków itp. Ja rozumiem, że można się wkurzać, że w każdym temacie o każdej firmie znajdzie się jeden z drugim, który wstawia pytania typu "Co tam w firmie słychać, jak zarobki..." i 80% odpowiedzi, to jest "zadzwoń, zapytaj", ale pewnie sam dobrze wiesz, że to co usłyszysz od prezesa, kierownika, przedstawiciela, działu kadr z firmy nie zawsze musi się pokrywać z tym, co możesz usłyszeć i dowiedzieć się od pracownika, czyli najlepszego źródła - choć nie zawsze są to informacje prawdziwe.
Jasne, zadzwonić, popytać bezpośrednio w firmie nie szkodzi, wręcz jest to mocno zalecane, ale czy to ma być jedyne źródło informacji o danej firmie? To pytanie podstawowe, po co na forum wątki z działu "Firmy transportowe" skoro wg. Ciebie nie ładnie o te kwestie dopytywać? W wątku firmy Delta Trans opisałem co i jak mówią na rozmowach ws. pracy, a poczytasz sam temat o firmie i pojawiają się tam mocno odmienne zdania, oceny i doświadczenia, więc w mojej opinii forum jest znakomitym miejscem, aby takie dyskusje, pytania się pojawiały, bo przecież ono po to jest, a nie tylko po to, aby dzielić się opiniami o samochodach, nawigacjach etc!