Takich przykładów znalazło by się wieeele. Ja zwrócę uwagę na drogi
niezbadane Krajowa dwunastka, od Gostynia, przez Jarocin aż po Kalisz...Ciężka przeprawa. Za Sieradzem, z tego co wiem były remonty ale czy przypadkiem nie polegały one na tym, o czym napisał Cyryl?
Droga od Kobylina na Rawicz...Swojego czasu ładowaliśmy się tam, więc wiem jak to wyglądało. TRAGICZNIE. Jak jest dziś, niestety nie wiem, chociaż w poprawę nie wierzę...
To samo można by mówić o łączniku 72 z 12-tką...od Turka po Sieradz czy też drodze przez Uniejów, Poddębice. Tam, z wyjątkiem Poddębic, gdzie było coś zrobione również autorowi zabrakło informacji...a może przyczyną był brak koloru czerwonego, który potrzebny jest do oznakowania fatalnych dróg. I tak by można pisać, pisać...bez końca. A w Polsce i tak będziemy mieć mleko Łaciate, krowy łaciate..i drogi też łaciate.
Brawo za PRZYZWOICIE trzeźwe myślenie dla autora tej mapy! Pojawiły się na niej drogi w remoncie, szlaki komunikacyjne w stanie złym, przeciętnym i...dobrym! O stanie bardzo dobrym nie ma mowy, bo takowych najwidoczniej nie ma w naszym kraju. No ale gdzie poczucie humoru godne obywatela naszego kraju...?