To moze ja sie wypowiem na temat Iveco Turbo Daily 3510, rocznik 99,silnik 2,8 turbo, z wyposarzenia dodatkowego elektryczne szyby,i ele. podgrzewane lusterka fotel na poduszce. Spalanie ajkie mi wychodzi to ok 12l/100km. Fotka marnej jakosci bo telefonem robiona ale chodzi mi tylko o poglad:
Zabudowa-lodowka. Na firmie mamy jeszcze 2 takie Iveco z tym ze dluzsze.
Po 4 miesiecznej jezdzie moge powiedziec ze jest to bardzo przyjemne auto pod warunkiem ze jest w dobrym stanie technicznym. Przed remontem zawieszenia przedniego auto bylo bardzo trudne w prowadzeniu, szarpanie kierownica juz przy 70-80 na godzine. Wymiana koncowek drazkow kierowniczych jaki i wachaczy zalatwilka sprawe- teraz prowadzi sie dobrze. Przednie zawieszenie to glowny minus tego auta, stuki luzy to normalka.
Standardowo Iveco jezdzi przeladowane. Dluzsze nasze auta maja dolozone piora do resorow, moj nie ma i siada strasznie ale mimo to i tak dobrze sie prowadzi. Bardzo wolna jedynka to zaleta auta. Mysle ze malo ktore auto by wytrzymalo taka eksploatacje, nie slyszalem jeszcze o przypadku zlamania sie ramy w Iveco, a wystarczy popatrzec na niektore Mercedesy 310, 410 jak sa przegiete za kabina(sam mialem okazje zaczynac kariere kierowcy takim wlasnie "zlamanym" mercedesem 310)
Czy bardzo sie psuja? Mysle ze psuja sie jak kazde inne auto, zdarzaja sie drobne usterki. Ogolnie fajny sprzecik.