Chłopie o braku umiejętności wypełnienia karty drogowej gdzie są pozycje:
Data, skąd dokąd jechałeś, nr wz, tonaż, odległość, podpis odbierającego, poprostu nie wspominam bo to tak powszechny problem że uznałem to za normalność, że dorosły 30-35 byk nie umie rozpisać karty drogowej

.
Pomyśl teraz że obsługujesz 15 klientów, z których 4-5 robi budowy w Radomiu lub okolicach, Jeżdżą na Radom lub okolice, na każdą lokalizację do różnych klientów w kartę piszą "Radom".
Na koniec miesiąca na pytanie Radom ale gdzie, do kogo to zawiozłeś? Odpowiedź jest "nie wiem". Dorosłe chłopy...
Urwane lustro? Cham nawet nie powie, poprostu jak zauważę wymieniam sam. Jak nie wymienię jeżdżą z urwanymi

.
Obrysówki? Ja jak jeździłem sam, to wszystko co było na zestawie miało być sprawne, w tym każda żarówka. Teraz jest tak, że nawet nie chcę żeby coś wymieniali, bo skutek jest taki że zamiast 5W jest włożone 10W i zaraz jest wypalone gniazdo, albo wkręty od szkła są dokręcone tak że szkło jest połamane.
Więc, dzięki, sorry, wolę to zrobić sam. Lub dać to do roboty mojemu 14latkowi, zrobi to lepiej niż 30to lub 40 letni byk co pół życia przejeździł.

.
Kania to ch uuu j!!!