[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sano w Lublinie, czyli Czak\8/, Rodiak, Traker i Truckmaniak - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Wczoraj siedząc wieczorem przy komputerze napisałem do Dawida z ciekawości kiedy znowu leci na Lublin. Jak się okazało miał jechać tego samego dnia. No to proste - następnego dnia się widzimy. Rano zrzucili się w Perle i pojechali na długą pauzę na LukOila. Przyjechaliśmy do Dawida około 14:00 i siedzieliśmy z nim aż do odjazdu. Traker199 musiał opuścić nas wcześniej, ponieważ jechał z Cheesterem w trasę. Z tego powodu nie ma go na zdjęciu.
Seszyn MANa.
Pamiątkowe zdjęcie. Od lewej: Dawid, ja, Sebastian.
Samochód: R500
Udało nam się szczęśliwie dotrzeć do domu Dzięki chłopaki za zajebistego spota Następnym razem powinienem wybrać się do was już nowszym sprzętem, ale życie to zweryfikuje Jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas !
Spocik bardzo fajny był tylko szkoda ,że dalej wam nie mogłem potowarzyszyć.Ale trasa z Jarkiem była bardzo udana.Pewnie jeszcze się stykniemy i to nie raz.Pozdrawiam.
Kolejny spot nastąpił dzisiaj. Jak to uznaliśmy z Davidem: wcześniej wersja alfa (bo bez alkoholu), dziś beta (bo z piwem), a następną będzie 1.0 (bo z flaszką).
No to zacznijmy chronologicznie. Wpadłem około 16:00 z Grześkiem (Trakerem199). Niestety po niedługim czasie musiał jechać, a ja posiedziałem z Dawidem i jego tatą do 19:00 (kiedy to mieli odjeżdżać).
Po około półgodzinnej rozmowie zdecydowaliśmy, że idziemy do sklepu po piwo. Wsadziliśmy mój rower tak, by nawet nie drgnął i poszliśmy.
Mój poRiCoEwski rower.
MANior.
Lans w MANie...
i przy MANie.
No i tu już z odjazdu. Pojechali jeszcze na rozładunek, a ja wróciłem do domu. Mam jeszcze filmik, ale dziś nie wrzucę, bo mi coś szwankuje Movie Maker.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości