[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 439 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 439 z 3556 [ Posty: 71102 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1437 438 439 440 4413556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 maja 2015, 22:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Cytuj:
Cytuj:
Widać, że w końcu gra się Ci poprawnie wgrała w Atari :D
Nie wiem czy poprawnie wygrała, bo jeszcze nie dojechałem do bazy. Ale level Basel - Bautzen mnie zaskoczył. W Ferrari taki wynik, nawet lecąc na Paryżewo przez Oldenzaal, nie od osiągnięcia.
A powiem Ci, że z reguły komputery w MP2/MP3 zawyzaja wyniki- policz z tankowania.
W moim MP2 potrafi pokazać średnio z kółka 27, a w rzeczywistosci, po tankowaniu (zawsze do pełna i zawsze na tych samych stacjach) wychodzi 25-25,5. W MP3 różnice nie są już takie duże, ale też zawyza :wink:

Post Wysłano: 14 maja 2015, 5:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1466678
Samochód: Serwis 24h

Nabylem ostatnio obecny model volva v40.... Nigdy tak tragicznego samochodu nie widzialem a leasingu jeszcze 35rat.... Wizualnie super, bezpieczny, pewnie wzglednie bezawaryjny... Te szyby wszystko psują.

Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!!
tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456
https://www.facebook.com/LKWSERWIS

Post Wysłano: 14 maja 2015, 5:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Nabylem ostatnio obecny model volva v40.... Nigdy tak tragicznego samochodu nie widzialem a leasingu jeszcze 35rat.... Wizualnie super, bezpieczny, pewnie wzglednie bezawaryjny... Te szyby wszystko psują.
Aż się za Twoimi postami stęskniłem.

Post Wysłano: 14 maja 2015, 6:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1466678
Samochód: Serwis 24h

Leasing daja szybciej niz telefony komurkowe.

Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!!
tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456
https://www.facebook.com/LKWSERWIS

Post Wysłano: 14 maja 2015, 10:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Leasing daja szybciej niz telefony komurkowe.
Chyba komÓrkowe.

Post Wysłano: 14 maja 2015, 19:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: jakiś tam Tyr...

Sukces tygodnia. :) Wczoraj zamontowałem cb w scanii. Sirio performer 600 w dziurce. Podłączony do inteka hr 5500 i densei 2002. Dziś w okolicy Tynsetu na #19 usłyszałem jak kobitka spod Piotrkowa reklamuje korytka. Jeden tel do brachola i pierwsza rozmowa propagacyjna na USB zaliczona. ;D Wołałem też kierownika ale jakiś jeden z Torunia się odezwał, nie z Kielc... :D

Post Wysłano: 14 maja 2015, 19:44

Sukces jest. Po ponad 3 tygodniowej włóczędze po Europie zjeżdżam do domu. 2/3 trasy po górach, z przejechanych 7200 km ok. 6000 km z tonażem powyżej 22 ton średnie spalanie 28l/100 i to z automatem (ass-tronic) wynik uważam za bardzo przyzwoity, tym bardziej, że to pierwsza taka jazda z DAFowskim automatem.

Post Wysłano: 14 maja 2015, 21:24

Użytkownik

Użytkownik

GG: 18174723

Po porannej ekspresowej zrzutce na hurtowni, odstane 4h na Konsorcjum Stali w Krk- tyle samo zajął nam dojazd do Mielca i zrzutka w trzech miejscach... Pomijam już fakt, że prawie dostałem mandat za brak kakakakakasku :mrgreen: a na dotatek załadowano nas tak, że towar z siodła ściągnęliśmy już na pierwszej rozgruzce, bo coś się suwnicowemu pomyliło :lol:
Straszna patologia na tych stalowniach w Małopolsce.
Dźwięk Magnumki z dziurawym wydechem rekompensuje jednak wszystko :lol:

Post Wysłano: 14 maja 2015, 22:21

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Sukces tygodnia. :) Wczoraj zamontowałem cb w scanii. Sirio performer 600 w dziurce. Podłączony do inteka hr 5500 i densei 2002.
Jeśli można wiedzieć - w którym miejscu zamontowałeś to radio?
Cytuj:
Dziś w okolicy Tynsetu na #19 usłyszałem jak kobitka spod Piotrkowa reklamuje korytka.
W tamtym tygodniu nadawał gość ze stacjonarki z Błonia k/ Warszawy - było go bardzo dobrze słychać, ja odbierałem go koło Karlsruhe (D), rozmawiał też z kimś z Norwegii, bo potwierdzał łączność. W tym tygodniu nadawał facet z zachodnio-pomorskiego - odbierałem go koło Passau (D)

Post Wysłano: 14 maja 2015, 22:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dopóki nie skombinuje sobie półki na desce to będzie leżeć w półce nad szufladą.

Post Wysłano: 14 maja 2015, 22:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W tamtym tygodniu nadawał gość ze stacjonarki z Błonia k/ Warszawy - było go bardzo dobrze słychać, ja odbierałem go koło Karlsruhe (D), rozmawiał też z kimś z Norwegii, bo potwierdzał łączność. W tym tygodniu nadawał facet z zachodnio-pomorskiego - odbierałem go koło Passau (D)
Też koło Karlsruhe go wtedy słyszałem. O tej Norwegii też coś na CB było...

Post Wysłano: 14 maja 2015, 23:30
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

mija 10 dzień jak nie ruszyłem dupy z domu... (przestój)

Post Wysłano: 15 maja 2015, 7:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

4040km w 4,5dnia. Dawno tak gęsto nie pracowałem :-/

No i jest sukces, na wypłacie za kwiecień 6 z przodu :D

/mobil

Post Wysłano: 15 maja 2015, 15:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Dzisiaj na firmie probowalismy rozwiazac zagadke: 2 tygodnie temu w niemczech ladowałem kore drzewna na kiper i przyszedł rachunek 20Euro za usługe załadunku :shock: bo okazuje sie ze w zleceniu jest podane ze kierowca ma sam sie zaladowac ładowarką która stoi na placu, pamiętam ze dziadek pytał sie mnie czy chce sam to zrobic bo on ma teraz przerwe na sniadanie, popatrzyłem na te nowe Volvo i stwierdziłem ze poczekam na niego,ale nikt nie wspominał ze to jest usługa extra płatna :lol:

Post Wysłano: 15 maja 2015, 17:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Sukces tygodnia. :) Wczoraj zamontowałem cb w scanii. Sirio performer 600 w dziurce. Podłączony do inteka hr 5500 i densei 2002. Dziś w okolicy Tynsetu na #19 usłyszałem jak kobitka spod Piotrkowa reklamuje korytka. Jeden tel do brachola i pierwsza rozmowa propagacyjna na USB zaliczona. ;D Wołałem też kierownika ale jakiś jeden z Torunia się odezwał, nie z Kielc... :D
Akurat słyszałem, tylko się nie odzywałem, bo przez telefon gadałem :wink: .

Twierdzisz, że to była pierwsza propagacyjna, czyli te 200km z anteny na magnesie to niby nie była propagacja? Weź chłopak ogarnij się, a z tego inteka zrób podstawke pod kubek, albo pod koło go i kup sobie P. Teddy. Przynajmniej więcej miejsca w kabinie Ci zostanie.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 15 maja 2015, 18:54

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Coś tam zawsze jest

Cytuj:
Dzisiaj na firmie probowalismy rozwiazac zagadke: 2 tygodnie temu w niemczech ladowałem kore drzewna na kiper i przyszedł rachunek 20Euro za usługe załadunku :shock: bo okazuje sie ze w zleceniu jest podane ze kierowca ma sam sie zaladowac ładowarką która stoi na placu, pamiętam ze dziadek pytał sie mnie czy chce sam to zrobic bo on ma teraz przerwe na sniadanie, popatrzyłem na te nowe Volvo i stwierdziłem ze poczekam na niego,ale nikt nie wspominał ze to jest usługa extra płatna :lol:
Pracuję jako kierowca na południu Niemiec u gościa,który posiada 4 potężne żwirownie i tu każdy kierowiec (gdy nie ma kogoś na miejscu),obsługuje się sam.Nikt się nie pyta,czy ty potrafisz obsługiwać daną maszynę,czy nie.Masz wyjechać załadowany.Kluczyki do sprzętów są poukrywane w określonych miejscach,większość kierowców je zna i gdy potrzeba - samoobsługa.Zresztą to jest praktyka stosowana nagminnie tutaj.W większości ładowarek są wagi i nic nie da się ukryć a i nawet,gdy trzeba załadować koparką,każdy ucziwie pisze m3.Na początku nie mieściło mi się to w głowie,ale większość ludzi podchodzi tu do tego bardzo uczciwie i tak to się kręci.

Post Wysłano: 15 maja 2015, 19:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Pracuję jako kierowca na południu Niemiec u gościa,który posiada 4 potężne żwirownie i tu każdy kierowiec (gdy nie ma kogoś na miejscu),obsługuje się sam.Nikt się nie pyta,czy ty potrafisz obsługiwać daną maszynę,czy nie.
A co w przypadku "W"? Wypadek? Uszkodzenie mienia?

Post Wysłano: 15 maja 2015, 19:29

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Coś tam zawsze jest

Każdy sprzęt jest ubezpieczony,jak i kierowca.Nie spotkałem się do tej pory z jakimkolwiek wypadkiem przy załadunku.Zresztą tym żelastwem szybciej uszkodzisz sobie auto i wtedy to twoja wina,niż je samo.Każdy więc uważa,jak może.

Post Wysłano: 15 maja 2015, 19:40

Użytkownik

Użytkownik

W niemczech nie ma uprawnien na ładowarki,koparki itd, jedynie u nas w pl jest tak popierdzielone z tym, tam takie sprzety obsługujesz bez zadnych zezwoleń, jedynie gdy chcesz wyjechac na droge publiczna musisz miec prawko.
3 msc pracowałem w DE u rolnika co miał 10 tys ha buraków,woziliśmy ciagnikami z pola na plac do niego, naczepy takie same jak do ciagnika siodłowego tylko przystawka z kołami pod zwykły ciagnik, i załadunek odbywał sie samodzielnie,kazdy sam sobie ładował,

Post Wysłano: 15 maja 2015, 21:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Akurat słyszałem, tylko się nie odzywałem, bo przez telefon gadałem :wink: .

Twierdzisz, że to była pierwsza propagacyjna, czyli te 200km z anteny na magnesie to niby nie była propagacja? Weź chłopak ogarnij się, a z tego inteka zrób podstawke pod kubek, albo pod koło go i kup sobie P. Teddy. Przynajmniej więcej miejsca w kabinie Ci zostanie.
Przeczytaj dokładnie mój post jeszcze raz. A w szczególności zdanie do którego się przysadziłeś. I wyluzuj poślady bo jak bąka puszczasz to pewnie tylko psy słyszą...

Strona 439 z 3556 [ Posty: 71102 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1437 438 439 440 4413556 Następna