Strona 427 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1425 426 427 428 4293556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 kwie 2015, 22:22

Użytkownik

Użytkownik

500 za rozrusznik to chciałbym dostać jakby padł z mojej winy haha ale skąd kierowca ma wiedzieć ile kosztuje rozrusznik...

http://e-katalog.intercars.com.pl/?sear ... sznik.html

Post Wysłano: 20 kwie 2015, 23:36

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: ISUZU

Nie lubię poniedziałków. Daf pokazał że też nie lubi . No i zobaczymy jak to będzie. Zresztą co tu gadać kolega Mechanik sochaczew bardziej niż ja zna temat. A już się wydawało że z dołka kasowego wychodzę :roll: .

Post Wysłano: 21 kwie 2015, 10:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie lubię poniedziałków. Daf pokazał że też nie lubi . No i zobaczymy jak to będzie. Zresztą co tu gadać kolega Mechanik sochaczew bardziej niż ja zna temat. A już się wydawało że z dołka kasowego wychodzę :roll: .
A ja myślałem, że tylko u mnie takie amplitudy :P mój MAN dzisiaj opuści warsztat. Walka ze spalaniem level 3

Post Wysłano: 21 kwie 2015, 14:00

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Za młody jeszcze :D

I 1/3 testu gimnazjalnego z bani :D , jak ci poszło mardzin ? :D
PS dobrze że opowiadanie dali :twisted:

Post Wysłano: 21 kwie 2015, 14:39

Użytkownik

Użytkownik

Jeśli chodzi o sukces to jako elektryk konstruuje swojego pierwszego robota, który będzie współpracował z kosiarką. Narazie mam podzespoły i kombinuje jak je zintegrować.

Post Wysłano: 21 kwie 2015, 18:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Ehh, choruję na tego typu wóz (niekonieczne Bmw) który tak wściekle ryczy.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 21 kwie 2015, 20:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Jeśli chodzi o sukces to jako elektryk konstruuje swojego pierwszego robota, który będzie współpracował z kosiarką. Narazie mam podzespoły i kombinuje jak je zintegrować.
Szczere gratulacje i życze Ci powodzenia. Ale czy nie lepiej, chociażby dla zdrowia, pochodzić jedno czy dwa popołudnia w miesiącu za kosiarką na działace ?

Post Wysłano: 21 kwie 2015, 23:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Dziękuję kolegom z firmy Trans-Petro-Color. Nie wiem, czy to ten budżetowy alkohol z dyskontu tak działa, ale darcie ryja o północy kto jakie obciążenie dostał i z jakiego tytułu, albo komu daje dupy jakaś tam spedytora, czy szefowa naprawdę nikogo nie interesuje. Darli te ryje na pół parkingu a już ładnie spałem. Dobrze że jeden się zorientował, że za 5 godzin musi jechać, bo jego kompan ochoczo go dalej namawiał, żeby kontynuować "imprezę". A pózniej się dziwić, że komuś przeszkadzają "biwakujący" kierowcy ze Wschodu. Pzdr z Autohofu z Kolonii.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 9:13
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

odpowiem wierszem:

może i się nie wyspałeś
ale za to jaka bezcenna wiedze uzyskałeś :D

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 11:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Cytuj:
Dziękuję kolegom z firmy Trans-Petro-Color. Nie wiem, czy to ten budżetowy alkohol z dyskontu tak działa, ale darcie ryja o północy kto jakie obciążenie dostał i z jakiego tytułu, albo komu daje dupy jakaś tam spedytora, czy szefowa naprawdę nikogo nie interesuje. Darli te ryje na pół parkingu a już ładnie spałem. Dobrze że jeden się zorientował, że za 5 godzin musi jechać, bo jego kompan ochoczo go dalej namawiał, żeby kontynuować "imprezę". A pózniej się dziwić, że komuś przeszkadzają "biwakujący" kierowcy ze Wschodu. Pzdr z Autohofu z Kolonii.
Yebane wieśniaki, jak tu się potem dziwić, że nas za dzicz mają na zachodzie.

Dlatego gdziekolwiek nie jeździłem na zachodzie zawsze wybierałem sobie miejsce z dala od "rodaków i Słowian"... Zauważyłem, że nie tylko ja miałem taki zwyczaj, Ci co chcą mieć spokój i "wypoczywać" na pauzie, przeważnie omijają szerokim łukiem zbiorowiska kierowców narodowości od wschodniej granicy Niemiec dalej na wschód...

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 12:17

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO FH500 EEV

Cytuj:
odpowiem wierszem:

może i się nie wyspałeś
ale za to jaka bezcenna wiedze uzyskałeś :D
Dokładnie :D Jak będzie chciał się przyjąć do Trans-Petro-Color, to będzie wiedział pod którą spedytorkę najlepiej trafić. Jak trafi pod tą co potrzeba, to nie dość że będzie miał dobre kursy (a co za tym idzie, lepszy zarobek niż reszta dziczy), to i co nie co podupc*y sobie (coś w zasadzie "wymiany" - on jej "zaspokojenie" a ona mu dobre kursy) :D

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 12:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Yebane wieśniaki, jak tu się potem dziwić, że nas za dzicz mają na zachodzie.

Dlatego gdziekolwiek nie jeździłem na zachodzie zawsze wybierałem sobie miejsce z dala od "rodaków i Słowian"... Zauważyłem, że nie tylko ja miałem taki zwyczaj, Ci co chcą mieć spokój i "wypoczywać" na pauzie, przeważnie omijają szerokim łukiem zbiorowiska kierowców narodowości od wschodniej granicy Niemiec dalej na wschód...

Kiedys na Grabonosiu ekipa z "ERA" bawila sie w najlepsze i goscie wpadli na pomysl, aby odpalic silniki o 12 w nocy z piatku na sobote. Podszedl do nich starszy polak z slaska i zwrocil im uwage. Gosciu dostal pare h*ji i innych i odpuscil. Po tym zajsciu owi kierowcy obudzili sie bez powietrza w oponach w naczepie.

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 15:30
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

:lol: po przeczytaniu postu Pazdzia padłem hahaha,za pięć godzin musi jechać dobry nie ma to tamto :lol:

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 16:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Kiedys na Grabonosiu ekipa z "ERA" bawila sie w najlepsze i goscie wpadli na pomysl, aby odpalic silniki o 12 w nocy z piatku na sobote. Podszedl do nich starszy polak z slaska i zwrocil im uwage. Gosciu dostal pare h*ji i innych i odpuscil. Po tym zajsciu owi kierowcy obudzili sie bez powietrza w oponach w naczepie.
Pewnego razu ekipa z Bobastrans też tak się bawiła, cały weekend na Valenciennes. Miałem już zakładać magnes i się przestawiać tylko najgorzej że nie było gdzie. Teraz robię tak jak napisał wojtas92 z dala od aut z Polski bo to się kończy przeważnie weekendowym wylewaniem żali jak to źle w firmie itd.

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 16:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

dobry agent, widać wjeżdżał na pewniaka :shock: https://www.youtube.com/watch?v=eRb3nE7TasY

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 16:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Stalem teraz w Belgi w okolo pelno czechow i paru polakow. Cisza spokoj i pelna kulturka :) nawet karkowke z grila pepik zaproponowal :D

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 18:45

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
dobry agent, widać wjeżdżał na pewniaka :shock: https://www.youtube.com/watch?v=eRb3nE7TasY
Jak pierwszy raz przejeżdżałem pod tym wiaduktem to powolutku i głowa za oknem :lol:, choć koledzy z pracy gadali cisnij śmiało

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 20:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
No co, no tygrys... :lol: Kontrola ITD w 18 minut nowy rekord zaliczony :mrgreen:

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 21:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

aż wraca wiara w ludzkość, genialne 8) https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY

Post Wysłano: 22 kwie 2015, 21:24

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jak pierwszy raz przejeżdżałem pod tym wiaduktem to powolutku i głowa za oknem :lol:, choć koledzy z pracy gadali cisnij śmiało
We Wrocławiu wjeżdżałem pod wiadukt 3.1 m. Jak zobaczyłem znak, to zjechałem, bo wiedziałem, że za nisko, ale miejscowy jegomość mówi, że przechodzą tędy auta. I pomalutku przejechałem, a i zapas był jeszcze.

Strona 427 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1425 426 427 428 4293556 Następna