[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 425 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 425 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1423 424 425 426 4273556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 kwie 2015, 8:37

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Patrze na nowe wyczyny naszej naczelnej trucking girl i oczom nie wierze.Sama ładuje koparkę mimo ze nigdy tym nie jeździła :roll: (szkoda ze nie uszkodziła sprzętu) Tylko czekać jak na załadunku stali kierowca będzie miał obowiązek operować suwnice.
Tylko czekać jak w tańcu z gwiazdami wystąpi...

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 9:48

Cytuj:
tirowanie na klawiaturze to porażka, jakaś duża kiera by się przydała(...)
Kup taką: http://allegro.pl/kolumna-kierownicza-j ... 91669.html, zamontuj do jakiegoś badziewia, które kupisz za parę złotych w stonce i będziesz miał jak znalazł :)
Cytuj:
Patrze na nowe wyczyny naszej naczelnej trucking girl i oczom nie wierze.Sama ładuje koparkę mimo ze nigdy tym nie jeździła :roll: (szkoda ze nie uszkodziła sprzętu) Tylko czekać jak na załadunku stali kierowca będzie miał obowiązek operować suwnice.
Tylko czekać jak w tańcu z gwiazdami wystąpi...
Ja tam Jej źle nie życzę - niech się rozwija w tym, co lubi. Ale z tym tańcem to masz rację - TVN jest w stanie zrobić wiele (o ile nie wszystko), żeby tylko podnieść oglądalność. Mnie tylko zastanawia jedna rzecz - co miało znaczyć zatrzymanie się na bądź-co-bądź wąskim pasie awaryjnym autostrady, żeby przesunąć belkę na platformie i ruszyć dalej. Ani jej nie przymocowała ani nic - dlaczego telewizja pokazuje takie bzdury i niedorzeczności, które później przez wszystkich trollów są bezlitośnie wychwytywane i pokazywane jako skrajna nieodpowiedzialność kierowcy.

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 10:36

Użytkownik

Użytkownik

Powoli muszę myśleć o pracy inżynierskiej. Kierunek transport, specjalność transport drogowy. Może metody manipulacji w zapisach tachografów? Temat rzeka :D macie jakieś propozycje?

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 12:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Lo matko... okresl sie w jaki sposob :D jazda bez karty, podmiana kart, magnes a moze ciaglosc zapisu w tarczkowozach?

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 12:31

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Ja tam Jej źle nie życzę - niech się rozwija w tym, co lubi. Ale z tym tańcem to masz rację - TVN jest w stanie zrobić wiele (o ile nie wszystko), żeby tylko podnieść oglądalność.
Teraz nie tvn tylko polsat "Dancing with the Stars" :wink:

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 13:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Prawdopodobnie od środy, bądź wcześniej jedziemy z firmy na wynajem wozić beton na opolską elektrownię. Cel to 18tyś m3 betonu :D

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 13:22

Cytuj:
Prawdopodobnie od środy, bądź wcześniej jedziemy z firmy na wynajem wozić beton na opolską elektrownię. Cel to 18tyś m3 betonu :D
Co to - sarkofag jak dla czarnobylskiego reaktora nr 4 będą robić?

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 13:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Cytuj:
Cytuj:
Co to - sarkofag jak dla czarnobylskiego reaktora nr 4 będą robić?
Z tego co mówili, to jakaś płyta będzie wylewana. Pewnie znowu w radiu będą mówić, żeby kierowcy uważali na betoniarki :mrgreen:

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 14:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: actros mp3

Dzięki za odpowiedzi, a A1 (Stryków-Nowe Marzy) dużym jest płatne viatolem czy gotówką, jak gotówką to ile trzeba wydać?

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 15:12

Cytuj:
Powoli muszę myśleć o pracy inżynierskiej. Kierunek transport, specjalność transport drogowy. Może metody manipulacji w zapisach tachografów? Temat rzeka :D macie jakieś propozycje?
Ja pisalem o wykorzystaniu czasu pracy i mialem rozdzial o kamieniach.

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 15:29

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Znajdź promotora, którego tematy by Ci pasowały i wybierz coś od niego. Wybierzesz trudny, ambitny temat, możesz mieć problem z literaturą, pomocą ze strony promotora itp. Samo opisanie metod to wyjdzie Ci referat, ciekawy, bo ciekawy, ale nie uzbierasz 40-50 stron. Co literatura wie na temat metod manipulacji?
Ale zacząłbym wszystko od rozmowy z promotorem. Może jest akurat ambitny i ma pomysł na jakieś "badania" w tym temacie i Ci pomoże. Jak zacznie się krzywić od razu, a Ty się uprzesz, to później będzie tylko gorzej ;)

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 17:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z sukcesów mp3 lohr już po wirusie :D Pod górki idzie teraz jak rasowe iveco.

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 18:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: 2545

Cytuj:
Dzięki za odpowiedzi, a A1 (Stryków-Nowe Marzy) dużym jest płatne viatolem czy gotówką, jak gotówką to ile trzeba wydać?
Do Czerniewic (zjazd na S10) VT, dalej gotówka, 29,20.

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 19:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

Cytuj:
Mnie tylko zastanawia jedna rzecz - co miało znaczyć zatrzymanie się na bądź-co-bądź wąskim pasie awaryjnym autostrady, żeby przesunąć belkę na platformie i ruszyć dalej. Ani jej nie przymocowała ani nic - dlaczego telewizja pokazuje takie bzdury i niedorzeczności, które później przez wszystkich trollów są bezlitośnie wychwytywane i pokazywane jako skrajna nieodpowiedzialność kierowcy.
to znowu była w tv? chcę zobaczyć! :mrgreen:

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 20:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Z tą belką to stare, tamto co były gadki o 8,5e.
Teraz na yt wrzucała wjazd koparką na naczepę. Swoją drogą wszyscy w komentarzach tam cisną, że nie powinna wjeżdżać itp, a 3/4 takich ładunków ładują kierowcy i jeszcze większość lata bez pilota, a tu wielkie halo zrobili. Ja tam nie wiem czy bym ogarnął taką machinę i wjechał.

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 21:01

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Najłatwiej jest krytykować, najlepiej bez konkretnych podstaw tej krytyki. Ja tam mam duży szacunek dla kobiet w tym zawodzie, jak by nie patrzeć to bardzo ciężka praca (a jeszcze bardziej odpowiedzialna). Z moich obserwacji wynika że dla większości pań trasa na "prawym fotelu" to maksimum możliwości.

Niedawno dostałem list z Certyfikatem kompetencji zawodowych w przewozie rzeczy :D

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 21:05

Cytuj:
(...)Ja tam mam duży szacunek dla kobiet w tym zawodzie, jak by nie patrzeć to bardzo ciężka praca (a jeszcze bardziej odpowiedzialna). (...)
Dlatego napisałem, że skoro lubi to co robi, to dobrze. Je nie będę Jej "rzucał kłód pod nogi", nie będę Jej zazdrościł. Tylko irytuje mnie to, że jakiś idiota reżyserek każe zrobić przed kamerą jedno, czy też drugie, co nie ma związku z daną sytuacją...

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 22:15

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: brak

Z czystej ciekawości zobaczyłem ten filmik z Iwoną w roli głównej i nie ma tam nic do czego można się przyczepić (może oprócz położenia ramienia na siłowniku od łyżki, ale to jest Czeski błąd). Wiadomo nie od dziś że jeśli coś wykonuje się pierwszy raz to zawsze idzie średnio. Za to jedna rzecz mnie dziwi po co dodaje te filmiki, z początków w jakiejś dziedzinie :?: Dla mnie jest to trochę bez większego sensu, bo w ten sposób zaniża sobie sama ocenę postrzegania przez innych ludzi (komentarze pod filmem). Też pojawiło się ostatnio ciekawe stwierdzenie na jej temat że jest pierwszą kobietą w transporcie pond normatywnym. I pod tym pojawił się ciekawy komentarz od innej kobiety że ona w tym działa już kilka lat i nie robi z tego wielkiego halo. Mam takie pytanie trafiliście kiedyś może na inną kobietę pracującą w takim transporcie :?:
Cytuj:
to znowu była w tv? chcę zobaczyć! :mrgreen:
Krychu TIR, a co nie możesz się doczekać :lol: . A tak na poważnie masz tutaj linka do artykułu gdzie jest napisane że już nie długo będziesz miał taka okazję http://www.eostroleka.pl/transport-wiel ... 47355.html .

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 22:42

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Cytuj:
Mam takie pytanie trafiliście kiedyś może na inną kobietę pracującą w takim transporcie
Nie pamiętam imienia kierowniczki, ale gdzieś w mojej okolicy jest. Była w programie "Ola w trasie" w odcinku o Szczecinie, czy tam ogólnie woj. zachodniopomorskim. Jeździ z... wężem. Takim prawdziwym, żywym. :)

Post Wysłano: 18 kwie 2015, 23:57

Użytkownik

Użytkownik

W komentarzach ktoś właśnie o niej wspomniał. Ostatnio nawet Iwona pisała, że chyba nie jest jedyna. A w tym artykule trzy razy powtórzone, że jedyna babka na gabarytach.
Reklama musi być i biznes się kręci.

Strona 425 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1423 424 425 426 4273556 Następna