Gwiazda tego formatu to nie klakson tylko jakieś róże, diamenty i inne sponsorskie dile xD
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: jakiś jest
U mnie tydzień zaczął się dobrze, pierwszy wyjazd od września zeszłego roku. Zrobione 2tys km krajoweczki do dziś do rana, gdy zorientowałem się, że olej poszedł do płynu w kani. Na szczęście 40km od bazy przed załadunkiem teraz chłopaki się smieja, że ledwie wyjechałem a już popsułem
Po miesięcznym braku licencji, po 2miesiacach kopania się z btm kurier przytargał wreszcie odnowiona licencje nie spotkałem gorszej instytucji jak do tej pory
Samochód: orange i grafitowy
nie martw sie nie ty jeden masz z tą bandą nieudaczników kłopoty, a z ciekawości z czym miałeś problem?
brałeś tylko nowy wypis czy całą nową licencję?
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Skończyła mi się po 5latach i przedłużałem/ byłem nowa. Problem polegal na tym że miałem licencje krajowa (zezwolenie na wykonywanie zawodu przewoźnika) wydana przez starostwo powiatowe, od października czy listopada trzeba oddać wypis krajowy by ubiegać się o wspólnotową, oczywiście wypis krajowy oddałem do starostwa stosowne potwierdzenie przedłożyłem, ale w krept nikt tego po dziś dzień nie zmienił, i mimo że kwit dostałem że oddałem, musiałem przedłożyć pismo z dupy że zrzekam się wypisu po 2tyg jak złożyłem dokument dzwoni babka z tego przybytku czemu nie wyjaśniam sprawy... ot tak działa urząd
Samochód: orange i grafitowy
Ja odnawiam tylko sam wypis międzynarodowy i u mnie w Starostwie wykasowali wypis krajowy, ale teraz chcą oryginału zaświadczenia ze Starostwa że spełniam wymagania finansowe bo przesłane epuapem do nich czyli gitd ich niespecjalnie interesuje. Qurwa w sądach uznają dokumentu z epuapu, a tutaj nie i "nie mamy pańskiego plaszcza" ......
Jakby bez znaczenia jest to że dostali kwity potwierdzające spełnienie wymagań finansowych łącznie z OWU.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Też miałem składać przez epuap ale czytałem w internetach że właśnie chcą papierowo mimo możliwości elektronicznej więc by się nie szarpać papier w dłoń ale jak widać cóż z tego, na szczęście jest to już za mną, będę się martwił kiedyś tam o następne.
Samochód: F90 19.362
Podłączyłem dzisiaj na gotowo car audio w moim gruzie tj Safari 6 i dwa Tonsile. Odpaliłem radio złote przeboje i słuchałem sobie klasyczków, po skończonej piosence prowadzaca rozpoczęła audycje "dzisiaj moim gościem będzie ktoś wyjątkowy, prosto z Portugali, ze swojej kilkunastotonowej ciezarowki Iwona Blecharczyk"
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja dalej nie ogarniam na czym polega fenomen tej "Truckerki" Nie ona pierwsza i na pewno nie ostatnia w transporcie a zawsze jej pełno wszędzie ...
A no właśnie jedna z pierwszych w internetach, kobieta, dość atrakcyjna, umie się wysłowić, nie robi z siebie idiotki, jest strawna dla mediów poza branżowych. Nigdy jej w sumie nie oglądałem, ale z jakichś urywków, takie sprawia wrażenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości