Cytuj:
Ja tam pracuje tak długo, jak zdrowie mi pozwoli i tyle. Jak ktoś wyżej napisał, zachoruje pewnie tak czy inaczej. Druga strona medalu to taka, że np. ja nie mogę pozwolić sobie na takie przestoje, sytuacja finansowa mi na to nie pozwala.
Jeżeli tu pozamykają zakłady pracy, a ja będę dalej zdrowy... Trzeba jechać na zachód, jeżeli tam będzie wszystko normalnie się odbywać.
Ale kto z Nas sobie może pozwolić na to? Nie znam nikogo takiego. Owszem każdy z Nas ma jakąś monetę odłożoną, jeden mniej, drugi więcej wedle potrzeb, ale nikt chyba nie chce tracić większej płynności finansowej.
Jestem ostatni do paniki ale sam ograniczam kontakt z ludźmi do minimum, utrzymuję ten metr bądź więcej bo po co ryzykować i kusić los? Pewnie i tak to mieć będę albo już miałem, ale nie chce narażać siebie i rodziny. Jednak pracować trzeba.
Cytuj:
Nie musisz pokazywać, wystarczy że powiesz gdzie pracujesz i w jakiej firmie, to wszystko wyjaśni
Ty, a kim Ty jesteś, że chcesz takie informacje? Podaj lepiej dane Twoich poprzednich pracodawców co tak Cię źle traktowali, to też wiele wyjaśni.
Cytuj:
Cytuj:
Nie musisz pokazywać, wystarczy że powiesz gdzie pracujesz i w jakiej firmie, to wszystko wyjaśni
W agencji ochrony. Po Kauflandzie w garniturze biegam, czasami mi dadzą pojeździć maszyną do mycia podłóg. Generalnie czyste rączki i zawsze obstawa obsługi punktu informacyjnego jak wyjeżdżam na wstecznym z kantorka czyścić parkiety
A masz koguta na głowie i mopa od Viledy?