[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2738 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 2738 z 3556 [ Posty: 71104 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12736 2737 2738 2739 27403556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 17 gru 2019, 0:48

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:

Ja wpisany jestem w BDO z racji transportu odpadów, ale nie wiem teraz czy powinienem jeszcze coś uzupełniać w innych działach.
no właśnie też mam wpis z transportu odpadów ale co dalej czy nic już?? :shock:

te zegary gdyby jeszcze jedna wskazówka od tem pyła zamiast ciśnienia z prawej to jak od bizona :mrgreen:

Post Wysłano: 17 gru 2019, 5:50

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

w sprawie odpadów proszę wypełnić "ankietę" która pomoże ustalić czy trzeba dokonać wpisu BDO

https://bdo.mos.gov.pl/

tak popatrzyłem na kary - to pan zero musi jeszcze dużo aresztów wybudować by dla wszystkich wystarczyło miejsca.

Post Wysłano: 17 gru 2019, 7:58
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: AFN

Z innej beczki, bo sprzątania ciąg dalszy - z czego to takie gustowne zegary? Jakieś węgierskie wynalazki chyba.
Obrazek Obrazek

Maszyna budowlana lub rolnicza:

https://hurtowniarolnicza.pl/czesci-do- ... volt-.html

Post Wysłano: 17 gru 2019, 12:22

Załadunek na dwa wózki, 30 minut na gotowo i to w Polsce! Miły prezent, jeszcze tylko rozładować FM Olszową i święta.

Post Wysłano: 17 gru 2019, 12:34
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

:x
Cytuj:
Luka, problem obrączek rozwiązany, bezpośrednio u złotnika wychodzi prawie 2 razy taniej :mrgreen: .
To dopiero początek wydatków :D

Post Wysłano: 17 gru 2019, 13:39

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: 22' 660S midlift

Cytuj:
Cytuj:
Po prostu według mnie, chłopaki chcieli na siłę, coś komuś udowodnić. Porwali się na głęboką wodę, nowe zestawy, rozgłos, itp. Ale według mnie to nie efekt, że ktoś "ma jaja", tylko nieprzemyślana głupota.
Uwierzyli spedycji, która zrobiła z nich po prostu internetowe reklamowe maskotki.
Jak kiedyś powiedział znajomy "Co to za spedycja, która nie potrafi ogarnąć choc zjazdów i wyjazdów w tę i wewte? Nie mówiąc o kółkach.."

Swoją drogą kiedyś Atego dla nich smigał i wspominał o pojęciu "pomocy" w ramach zjazdu/wyjazdu. :lol:

Z sukcesów, pozbywam się w piątek jednego DAFa, zostanie tylko ten lepszy. Gorszemu już wszyscy zrobili pożegnanie.

Post Wysłano: 17 gru 2019, 14:23

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po prostu według mnie, chłopaki chcieli na siłę, coś komuś udowodnić. Porwali się na głęboką wodę, nowe zestawy, rozgłos, itp. Ale według mnie to nie efekt, że ktoś "ma jaja", tylko nieprzemyślana głupota.
Uwierzyli spedycji, która zrobiła z nich po prostu internetowe reklamowe maskotki.
Jak kiedyś powiedział znajomy "Co to za spedycja, która nie potrafi ogarnąć choc zjazdów i wyjazdów w tę i wewte? Nie mówiąc o kółkach.."

Swoją drogą kiedyś Atego dla nich smigał i wspominał o pojęciu "pomocy" w ramach zjazdu/wyjazdu. :lol:

Z sukcesów, pozbywam się w piątek jednego DAFa, zostanie tylko ten lepszy. Gorszemu już wszyscy zrobili pożegnanie.
Tak z ciekawości No Nord Frost organizuje zjazdy i wyjazdy PL ? Bo tu Nevesu pisał, ze San szuka i jedzie na pusto do Niemiec ?
A dwa to z tym obcinaniem stawek przez Sławnych youtuberow to gdzieś oficjalne info ?

Post Wysłano: 17 gru 2019, 15:15

Generalnie czasami jest import do kraju i jak mają to bez problemu dadzą. Jakieś Łebcze, Białogardy, Szczecin raz się trafił.

W eksporcie nie ma sensu się przez nich ładować, bo możesz sam całą stawkę sobie zabrać, a naczepa jest ich.

Ogólnie jest tak, że do i z Polski nie jeździmy, ale ładunki są :)

Post Wysłano: 17 gru 2019, 16:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Piepszony kokocki telewizor, znowu mi kasuje jak za euro3, byłem w punkcie pytać i oczywiście nikt nic niewie.
Można zgłosić reklamację jedynie i tyle. W systemie mają dokumenty skan dowodu z wpisem euro5 a okazuje się że od 6 grudnia sami sobie zmienili na euro3/4 nikogo nie powiadamiając.
Gdyby tego nie sprawdzić to bym nawet nie wiedział że kasują za inną normę niż mam.....
Ciekawe ilu innych użytkowników robią tak jeszcze w bambuko...
Gnoje jedne i tyle, znowu trzeba udowadniać że się niema gara.
Widocznie idioci dalej idą w zaparte że niema euro5 z 2007 roku, bo tak mi powiedzieli jak miałem pierwszy telewizor....trudno będę wymieniał co 2 dni na nowy przed każdą trasą aż im zabraknie....

Post Wysłano: 17 gru 2019, 17:02
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

4ry lata temu, za obrączki u jubilera, gdzie zamówienie przyjmowała znajoma, kładliśmy prawie 2 tys zł, nie były to ringi z wodotryskami.

Z sukcesów u mnie tyle, że dieta przyniosła pewien plus, widzę na stojąco mojego dobrego przyjaciela, i to nie odstające włosy, co jego osobistość 8)

Sukceso porażką jest to, że wigilia i sylwester pracujący, świąt nie cierpie, a Sylwek... Kij tam, dobrą kasę jak co roku kładą :]

Jak jeżdżę 12 lat, chyba 5 normalnych świąt miałem, jak nie odśnieżanie, to sól, to teraz kurierka.
Chyba do kiedy będę jeździł, będzie mi się to trafiać :mrgreen:

Post Wysłano: 17 gru 2019, 17:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Sukceso porażką jest to, że wigilia i sylwester pracujący, świąt nie cierpie, a Sylwek..
To jak znajomy we Flixbusie, musi latać i co miesiac wóz ~43tys km robi. świątek piątek, tylko na wymianie oleju ma pare godzin postoju :lol:

Post Wysłano: 17 gru 2019, 17:18
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Ktoś musi...

Wasz Man stał w nocy za Gliwicami, z wystrzałem z przodu, był jakiś bus, latali z latarkami po rowie i szukali czegoś?

Post Wysłano: 17 gru 2019, 17:23
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Davo, oddaj urządzeń i wyrób nowe. Tak, najszybciej. Reklamację sobie możesz złożyć, ale zapewne miesiące czekania a w międzyczasie jeździć musisz. Pewnie zwrot nadpłaconych pieniędzy z wielkimi trudami byś może dostał, albo by kazali się bujać.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 17 gru 2019, 18:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Pierwszy telewizor mi po 3 dniach przerobili na euro4, babka gadała że jak będzie w dowodzie euro5 to już będzie załatwione.
Wymieniłem 4go grudnia na nowy a od 6go naliczają znowu za euro4....
W systemie jest dokument euro5 i dalej echo...

Post Wysłano: 17 gru 2019, 18:48

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
w sprawie odpadów proszę wypełnić "ankietę" która pomoże ustalić czy trzeba dokonać wpisu BDO

https://bdo.mos.gov.pl/

tak popatrzyłem na kary - to pan zero musi jeszcze dużo aresztów wybudować by dla wszystkich wystarczyło miejsca.
Dzięki, pomocne.
Cytuj:
Zegary występowały w przeróżnych konfiguracjach i stosowane były w przeróżnym sprzęcie. To co pokazałeś różni się od tego co ja mam, a w Ikarusach ponoć nie było na środku zegara tylko duża, czerwona kontrolka - stop.
Cytuj:
Czyli reklama zadziałała.

Post Wysłano: 17 gru 2019, 19:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Wasz Man stał w nocy za Gliwicami, z wystrzałem z przodu, był jakiś bus, latali z latarkami po rowie i szukali czegoś?
Tak tak, ta moja brama to była, w rowie to pewnie kierowcy szukali :lol: Dayton jebnał po 11 miesiącach i ok 90 tys km przebiegu, bieżnika juz mało było. Welcome in China.

Post Wysłano: 17 gru 2019, 20:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Czyli reklama zadziałała.
Jeździłem dla adaru zanim to było modne.

Post Wysłano: 17 gru 2019, 20:22
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Dayton to barrrrrrdzo dobrrrrrrra opona, nie cały rok na naczepie, ładunki lekkie, połowy bieżnika na tylnej osi nie ma.

Idą szybciej od fullrunów :lol:

Post Wysłano: 17 gru 2019, 20:39

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Gdy wszyscy dookoła się chwalą ostatnimi kursami w tym roku,dystrybucja szykuje się do ostatecznego starcia.Magia 500+ działa :mrgreen: , takiej wysyłki nie pamiętają najstarsi górale. 9:29 jazdy w koło komina.Tego jeszcze nie grali 8)

Post Wysłano: 17 gru 2019, 20:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Bo w dobrej patelniarskiej firmie chyba jeszcze nie pracowałeś. :wink:
Obrazek tak się czasy wyjeżdża...

Kania to ch uuu j!!! 8)

Ostatnio zmieniony 17 gru 2019, 20:53 przez Kierownik, łącznie zmieniany 2 razy.

Strona 2738 z 3556 [ Posty: 71104 ] Przejdź na stronę Poprzednia 12736 2737 2738 2739 27403556 Następna