1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Ładny skład:)
Powiedz mi jak ta nowa naczepa się sprawuje, osie? waga?
Jeździłem kiedyś z taką "kaśką" jaką miałeś, złota naczepa do wysypów na przechyłach, prawa/ lewa strona osobno opuszczana
Miałeś osie kassbohrera, czy BPW?
Często widuje Wasze Man-y jak jestem u rodziny na SBL-u, macie beczki jeszcze, pare razy na DOL-u widziałem, charakterystyczna naklejka na kabinie
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."
Ładny skład:)
Powiedz mi jak ta nowa naczepa się sprawuje, osie? waga?
Jeździłem kiedyś z taką "kaśką" jaką miałeś, złota naczepa do wysypów na przechyłach, prawa/ lewa strona osobno opuszczana
Miałeś osie kassbohrera, czy BPW?
Często widuje Wasze Man-y jak jestem u rodziny na SBL-u, macie beczki jeszcze, pare razy na DOL-u widziałem, charakterystyczna naklejka na kabinie
Raczej nie nasze a Woźniaka ten man jest kupiony od Woźniaka waga 5200 kg a w Kasbohreże były BPW
GG: 0
Samochód: Man
Pewny nie jestem ale Manik był chyba w czwartek 23.1.14 lub 161.14 ok godz. 15 30 nie pamiętam dokładnie wyleciało mi z głowy w Chełmku Leciał w kierunku Oświęcimia, szybko mi wyskoczył za zakrętu i nie zwróciłem dużej uwagi jednak bardzo rzuciły mi się w oczy tabliczki
Pewny nie jestem ale Manik był chyba w czwartek 23.1.14 lub 161.14 ok godz. 15 30 nie pamiętam dokładnie wyleciało mi z głowy w Chełmku Leciał w kierunku Oświęcimia, szybko mi wyskoczył za zakrętu i nie zwróciłem dużej uwagi jednak bardzo rzuciły mi się w oczy tabliczki
Użytkownicy przeglądający to forum: PrzemoBTC i 2 gości