Cytuj:
A tak serio, żebym gdzieś dostał mały kredyt to też bym zaryzykował.
Znajomy, jak się dowiedział, że idę na swoje to se wziął kredyt, kupił Magnumkę, kupił naczepę, znalazł se spedycję a raczej firmę transportową która go wzięła pod swoje skrzydła i jeździ na skonto 3% chyba...
Cytuj:
Kamerę masz nad fotelem pasażera z przodu (w miejscu lustra martwej strefy) czy po prawej stronie? Dwa były po prawej stronie z kamerą a jeden miał w miejscu lustra rampowego.
Kamera jest z prawej strony za drzwiami, mój był w Radomiu a był jeszcze inny bodajże w Gdyni...i miał osłony międzyosiowe
Cytuj:
Przebieg pewnie powyżej 520-530T był przy zakupie...
Dokładnie...
P.S
Skąd takie wiadomości masz?
Cytuj:
Ja wychodzę z takiego założenia - jak nie masz pewnej roboty (czy to pod spedycją, które REGULARNIE będzie płacić kasę) czy pod jakimś "klientem z pierwszej ręki" (też REGULARNIE płacącym), to lepiej dać sobie spokój.
Cóż, nie masz pewności, że wchodzisz w spedycję która Ci będzie regularnie płacić...chyba że jest to LKW Walter, albo jakiś LINK ale to do analizy kosztów musisz doliczyć jeszcze zużycie ADBlue i mieć Dafa który pali 22l/100km żeby wyjść na swoje...takie mają stawki
Cytuj:
Życzę Ci żebyś nie musiał robić kapy silnika podczas weekendu na wygnaniu
Jeżdżąc w większości tras po Niemczech, czasami Holandia muszę się z tym liczyć...
Cytuj:
Tylko licz dobrze co warto z transa łykać

Nie rozumiem w czym problem? Wolę jeździć z giełdy i sobie wybierać co mi pasuje, niż pod spedycją, która może zniknąć z dnia na dzień...stawki doopy nie urywają, ale zdarzają się też konkretne szczały

Pomijając oczywiście stawki powrotne do Polski...