Samochód: Ferrari
Meksykański Pat
Co Ci poradzę... ale lepiej mieć taki wpis jak nie mieć.
Kumpla z firmy zatrzymali z konewkami, wpis był, ale kazali mu pospinać, powiedział że jak mu przybiją na to pieczątkę to nie ma problemu, wtedy może spiąć.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
W zeszłym roku dojechałem tylko do Virtsu Nie ma się czego bać, fajne okolice. Z czym tam lecisz, jeśli to nie tajemnica?
Wiadra na sledzie 4t.
Ogólnie spoko na EST juz byłem kilkanaście razy.
Jak leciałeś od Parnawy do góry 4 do 10 i dopiero na dół do Virtsu czy w Parnawie na tą 60-tke tylko tam coś kojarze jakieś zakazy były w strone Virtsu
_________________ Gdyby nie wady genetyczne MAN-a nie było by tego forum:)
Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem:)
Ja mam teraz mauzery. 4 "jedynki" kazali spiąć. Od burty do burty zakaz maty oczywiście są. Kwit z BASF-a, ze jest gut zabezpieczone i tak na być i wio. Kiedyś bagi wiozlem na ADR to czekałem na gościa z firmy, przyjechał i wytłumaczył Panu z BAG , ze nie wolno pasac.
Kafelki 60x60 , przedpokój w bloku z płyty, .... para z uszu, "ma być w karo" ja3,14erdole...
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Ja mam teraz mauzery. 4 "jedynki" kazali spiąć. Od burty do burty zakaz [emoji14] maty oczywiście są. Kwit z BASF-a, ze jest gut zabezpieczone i tak na być i wio. Kiedyś bagi wiozlem na ADR to czekałem na gościa z firmy, przyjechał i wytłumaczył Panu z BAG , ze nie wolno pasac.
Kafelki 60x60 , przedpokój w bloku z płyty, .... para z uszu, "ma być w karo" ja3,14erdole...
Mauzery to w gruncie rzeczy fajny ładunek. Wiosną wiozłem do brettagu w Kędzierzynie 30 tyś litrów. Elita?
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość