Strona 1124 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11122 1123 1124 1125 11263605 Następna
Autor
Wiadomość

Cytuj:
Po prostu bycie celebrytą niektórych mega rajcuje nawet jak na oczach całej Polski robią z niego idiotę.
Teraz kto zrobi z siebie większego "wariata" jest w dobrym tonie i w znajduje poklask w szerokim gronie. Gwarantuje sławę, rzeszę oddanych "fanów" gotowych iść za "idolem" w największe łajno. A jeśli ktokolwiek ośmieli się krytycznie wypowiedzieć o ich "bożyszczu" to automatycznie staje się wrogiem publicznym nr 1, persona non grata, itp.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Po prostu bycie celebrytą niektórych mega rajcuje nawet jak na oczach całej Polski robią z niego idiotę.
Teraz kto zrobi z siebie większego "wariata" jest w dobrym tonie i w znajduje poklask w szerokim gronie. Gwarantuje sławę, rzeszę oddanych "fanów" gotowych iść za "idolem" w największe łajno. A jeśli ktokolwiek ośmieli się krytycznie wypowiedzieć o ich "bożyszczu" to automatycznie staje się wrogiem publicznym nr 1, persona non grata, itp.
To jest ta wolność, tolerancja i szukanie poklasku? Najgorsze jest dla mnie bezkrytyczne przyjmowanie postawy takich celebrytów. Tak jak napisałeś, nie daj Bóg wyrazić się krytycznie to Cię zjedzą rzesze fanów i wtedy jest spoko bo Ciebie można a bożyszcz jest nietykalny.
"ręce precz od Nasierowskiego!"

Post Wysłano: 14 sie 2016, 9:19

Dominik - to jest ta słynna poprawność polityczna. Poprawność, która nie ma w swoim słowniku słowa "krytyka". Natomiast przez wszystkie możliwe przypadki, na wszystkie możliwe sposoby odmienia się słowo "tolerancja".
I właśnie ta tolerancja doprowadziła do tego, że świat stanął na głowie. Jak to mawiał klasyk: "To dziwne, kiedyś normą był ogół a nie margines".

Post Wysłano: 14 sie 2016, 9:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Najlepsze dla mnie jest to ze jestem w stanie zobaczyć więcej niż taki przeciętny gimbaza. Tam gdzie większość widzi fajnego FHacza w podwójnej,ja widzę kierowcę który wstaje na zmianę z łóżka, idzie się odlac i siada odrazu za ster i kamerzyscie nic a nic nie przeszkadza za kolo przed chwila trzymał fujare w ręku a teraz kierownicę, inni się cieszą bo celebryta urządził na fb live, ale ja widzę gościa który w czasie jazdy musi być wpatrzony w telefon żeby czytać wiadomości, odpowiadać, papierosa zapalić i ew. Prowadzić jeszcze zestaw. Przy okazji jeszcze doceniam mojego szefa i branże "plandek" bo jak widzę mar-pol to stwierdzam że u mnie całkiem dobrze jest i fajnie :D

Post Wysłano: 14 sie 2016, 10:36
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Porażka,zibi zablokował mnie na swoim fp :lol: :lol

Post Wysłano: 14 sie 2016, 10:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... 2GbflGNwnQ

będzie mi sponsorował "chemie"....

Post Wysłano: 14 sie 2016, 10:58
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Live ok, jak masz go pro na mózgownicy i tylko opowiadasz, nie coś takiego jak piszesz...

Ostatnio wylatuje z Bielan na A4 w stronę wschodu, i jedzie przedemną mahnumka, 60-70 od lewej do prawej, mykam go patrze się, młody synek jedzie i grzebie w telefonie :twisted:
Klaksonu nie mam super :lol: ale po strąbieniu synek aż podskoczył na fotelu i się opamiętał....

Jeszcze hvjów dostał na CB....

Nasier już nawet pokazuje co robi po za autem, jeszcze niech robi nagrania z łóżka, jak je i sra, sam się zniszczy z tytułu wchodzenia fanom w odbytnice....

Po drugie fani, 3/4 to gimbaza :lol:

Post Wysłano: 14 sie 2016, 11:04

Jezuuuu, błagam. Niech ktoś mi powie, że śnię. Połączenie tego człowieka i auta z Bawarii a w dodatku idiotyczne zastanawianie się nad tym co dziś zje. Tylko czekać aż gwiazda z gwiazdora będzie w polskich trakersach...

Post Wysłano: 14 sie 2016, 11:14
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Tomek

Napisałeś coś patowego :D
Czy może za ostatnią wypowiedź tu o nie spinaniu palet i dwóch bokach :mrgreen:

Post Wysłano: 14 sie 2016, 11:37
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Mi się bardzo podoba gdy ten drajwer zasysa przez zęby ślinę i powietrze w momencie gdy zastanawia się co powiedzieć do kamery :D
To takie słodkie...

Post Wysłano: 14 sie 2016, 12:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Fh16 580

po dwóch tygodniach wracam do domku , zaglądam na wage cięzką a tam nasieroski główny temat :oops: ..... to wyłączyłem i wbijam na youtube pooglądać jakieś wypadki a tam w sugerowanych nasieroski..... :oops: więc wstałem od kąpa i poszedłem do kibla , podnosze sedes a tam nasieroski robi lajfa i zapier.....la mi po muszli klozetowej..... :lol:

Post Wysłano: 14 sie 2016, 13:44
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Cytuj:
Tomek

Napisałeś coś patowego :D
Czy może za ostatnią wypowiedź tu o nie spinaniu palet i dwóch bokach :mrgreen:

Zapytałem tylko grzecznie znowu o te pasy,bo wtedy tak gimbazie wpajał że tak wszystko spina.
Jak przyjeżdża do Czewy na Wienerberger to też wcale tej szmaty nie rozpina w 5min jak to twierdzi tylko morduje się z dechami i wiatrem :lol:
Ogólnie śmieszny ten jego fp z tymi trupami i jak napiszesz prawdę to zaraz Cię blokuje :lol:

Post Wysłano: 14 sie 2016, 14:18
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Tomek

Aż z nudy wlazłem, fakt.... nawet nie musi jak baran latać z firanką od prawej do lewej :lol: dawaj go na hute, niech ładuje górą :lol: :lol: :lol:

Post Wysłano: 14 sie 2016, 14:24
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Ale z was banda szyderców i zwierząt bez serca! Oni mają ambicje, marzenia, spełniają je a wy tak prostacko tłumicie i szkalujecie te osoby! Wstydźcie się! :lol:

Tomek, jak on w 5 minut rozpina z dwóch stron blandekę z deskami to ja w takim razie potrafię sobie kapucyna zmarszczyć własnymi stopami. :lol:
Nie widziałem jego aut osobiście, nawet na MT się nie przyglądałem ale mówiąc "trupy", mówisz o stanie technicznym aut czy tylko dlatego, że mają swoje lata? Bo jeśli tylko ze względu na wiek, to co jak co ale utrzymać w takiej kondycji starsze auta to też nie lada sztuka i nakład finansowy.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 14 sie 2016, 16:53
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Wyjaśnione =D
https://www.facebook.com/turystykairock ... =3&theater

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Cytuj:
Mi się bardzo podoba gdy ten drajwer zasysa przez zęby ślinę i powietrze w momencie gdy zastanawia się co powiedzieć do kamery :D
To takie słodkie...
Się nie ciesz bo to poważna choroba; wirus sebola.

Post Wysłano: 15 sie 2016, 9:46
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ale z was banda szyderców i zwierząt bez serca! Oni mają ambicje, marzenia, spełniają je a wy tak prostacko tłumicie i szkalujecie te osoby! Wstydźcie się! :lol:

Tomek, jak on w 5 minut rozpina z dwóch stron blandekę z deskami to ja w takim razie potrafię sobie kapucyna zmarszczyć własnymi stopami. :lol:
Nie widziałem jego aut osobiście, nawet na MT się nie przyglądałem ale mówiąc "trupy", mówisz o stanie technicznym aut czy tylko dlatego, że mają swoje lata? Bo jeśli tylko ze względu na wiek, to co jak co ale utrzymać w takiej kondycji starsze auta to też nie lada sztuka i nakład finansowy.
Chodzi mi tylko o to, że podniecają się wyblakniętym lakierem i kawałkiem rury z przodu :lol:
Ale Zibi zawstydza i tak wszystkich bo rozbiera tą szmate szybciej od firanki i koniec :D

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:

Chodzi mi tylko o to, że podniecają się wyblakniętym lakierem i kawałkiem rury z przodu :lol:
Ale Zibi zawstydza i tak wszystkich bo rozbiera tą szmate szybciej od firanki i koniec :D
Jest Jego nie w leasingu, jeździ po kraju za 4zl/km i trzy dni może siedzieć w domu i tuningować Polo a żeby doskonalić umiejętności nabija kilometry w ETS. Jest gwiazdą a my szmaciarzami i marudami, O! A szmata to Mu się sama rozplandekowuje żeby On miał czas na nagrywanie filmików jaki jest z Niego Trucker przez duże Te

Post Wysłano: 15 sie 2016, 15:07
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Tak jak mówisz kolego z Wolwa :mrgreen:

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Cytuj:
Jest Jego nie w leasingu, jeździ po kraju za 4zl/km i trzy dni może siedzieć w domu i tuningować Polo a żeby doskonalić umiejętności nabija kilometry w ETS. Jest gwiazdą a my szmaciarzami i marudami, O! A szmata to Mu się sama rozplandekowuje żeby On miał czas na nagrywanie filmików jaki jest z Niego Trucker przez duże Te
z tą dużą litera Te chyba trafiłes bo w kwestii prowadzenia firmy mógłby Cie czegos nauczyć bo mimo ze jezdzi skromne km po kraju Euro 2 to żyja i maja sie dobrze 8) dosc niecodzienny sposob maja funkcjonowania w branży ale smigaja juz tak lata

Strona 1124 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11122 1123 1124 1125 11263605 Następna