Strona 1090 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11088 1089 1090 1091 10923605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 16 lip 2016, 0:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Januszowa Magnolia

Porażkaa po całości, nie zjadę na weekend do domu, nawet stopem, garowanie w kabinie, a od poniedziałku miał być urlop :evil: Zbliżam się do granic wytrzymałości jeśli chodzi o moją firmę, może do poniedziałku mi przejdzie :lol: :lol: Ogólnie to 15km korka na a9 dzisiaj było, trochę się landów pozwiedziało.
Druga porażka, poprosiłem tatę aby przegląd zrobił i Bmka nawet nie drgnęła, praktycznie zero prądu, aku chyba do wymiany... A tak chciałem zjechać na weekend aby zająć się autem, ogarnąć wszystko na spokojnie, ale znów na wariackich papierach będzie.
A wracając do tego co się teraz dzieje to czyżby przedsmak III WŚ?

Post Wysłano: 16 lip 2016, 13:51
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Hypia

A kiedy Panie kierowca ma na coś czas, ja od środy jestem w domu i nie wiem w co łapy wsadzić...
Nie mówie tu o autach, co o sprawach typowo prywatnych....

Dziś mi doszły jeszcze 2 płyty na podłodze w doczepie do wymiany, wyczepiłem kunia i okazało się, że są spękane od dołu,po dokładnych oględzinach standartowa decyzja.... jest "czas" to ogień, płyty wyrwane, czekam aż przywiozą nowe. ale już jestem dzień z robotą i planami w plecy....

Dobrze że oddałem złom do polerki, sam skakać z kumplem nie będę, po pigułach jestem tak słaby, że dziś już 3 koszulki przebrałem, non stop się leje ze mnie.... faken szit....

A to co się dzieje na świecie, jeden wniosek się narzuca... dobrze nie będzie... plus jest jeden, brać kredyty, leasingi, może się człowiek nie będzie martwił spłatą... tak się z babą śmiejemy, bo wczoraj pobrałem papiery kredytowe i będziem walczyć :twisted:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 14:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Fh16 580

pafeuuuu.... jakieś słabe masz chyba te piguły :lol: :lol: :lol:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 15:04
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5839699
Samochód: od wroga

Kto tam ma zaplanowane wakacje w Turcji ? :D

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Post Wysłano: 16 lip 2016, 15:41
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Kiedyś lepsze robyly, teraz 1gram antybiotyku 2 razy na dobę i tylko się pocę :D

Post Wysłano: 16 lip 2016, 15:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

Chu. Z tą Turcją... jakieś imamy naklepali w łby i szukają dnia wczorajszego... wszystko co związane z tą religia to bagno.

I nie straszcie wojna światowa ...
Chociaż na forum fajny z tym spokój.

Post Wysłano: 16 lip 2016, 16:57

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1

Bo tutaj poważniejszymi tematami zajmujemy się :mrgreen:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 18:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Cały tydzień porażki... Od poniedziałku JMD zwrócilo 25 palet, czwartek uszkodzona fabrycznie plomba (okazało się na wjeździe na firmę w Lublinie), spalanie w Jelczu 36l - bez katowania, bez jazdy na odcięciu z ładunkami do 16ton, a dzisiaj na autostradzie w osobówce zatarła się pompa paliwa podczas jazdy... JAK ŻYĆ... :roll:

Ogólnie... Ma ktoś pomysł na temat spalania? Nowe filtry, nowe oleje, nowe opony na pędnej. Wiem wiem, że ile wleje tyle spali, ale jeśli ktoś jest dla mnie w porządku to i ja chce... Ciakawostka taka, że bliźniak w SSC pali do 33l. :roll:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 19:11

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Chu. Z tą Turcją... jakieś imamy naklepali w łby i szukają dnia wczorajszego... wszystko co związane z tą religia to bagno.

I nie straszcie wojna światowa ...
Chociaż na forum fajny z tym spokój.
Religia, jak religia. Jak by naszej się przyjrzał, to też za różowo nie ma. Zresztą, religia niech sobie i najgłupsza będzie, nikt im nie każe w to wierzyć. Idąc dalej tym tropem, głupi ludzie wierzą w głupią religię, taki wniosek mi się nasunął :) .

Tam problem jest z mentalnością tych ludzi, która po części wywodzi się z wychowania, ale wg mnie w 80% to geny.
Koleżanka mojej żony ma synka z jakimś tam przybyszem z tamtego rejonu świata, nie wiem skąd, my mówimy na niego "Talib", mój syn chodzi do jednego przedszkola z tym małym, ale do osobnej grupy.
Dziecko od urodzenia w PL, mówi tylko po polsku, nie zna tamtych zwyczajów, tamtego środowiska. Ma ciemna karnację itp, no normalnie mały mudżahedin, ale nie o to chodzi. niech będzie nawet zielony mi tam nie przeszkadza.

Jego styl wypowiedzi, ton głosu, sposób wyrażania emocji, sposób poruszania się... Jak się ogląda te urywki z wiadomości, gdzie te szajbusy np palą flagę USA, gdzie dwustu drze się te swoje "Allah agbar, Allah agbar!", to dziecko ma ten sam styl poruszania się, ton, normalnie wszystko.

Wg mnie, to natychmiast trzeba zrobić w tej Europie porządek, i wymieść ten brud który naniósł czas. I to natychmiast.

Edit:
Cytuj:
Cały tydzień porażki... Od poniedziałku JMD zwrócilo 25 palet, czwartek uszkodzona fabrycznie plomba (okazało się na wjeździe na firmę w Lublinie), spalanie w Jelczu 36l - bez katowania, bez jazdy na odcięciu z ładunkami do 16ton, a dzisiaj na autostradzie w osobówce zatarła się pompa paliwa podczas jazdy... JAK ŻYĆ... :roll:

Ogólnie... Ma ktoś pomysł na temat spalania? Nowe filtry, nowe oleje, nowe opony na pędnej. Wiem wiem, że ile wleje tyle spali, ale jeśli ktoś jest dla mnie w porządku to i ja chce... Ciakawostka taka, że bliźniak w SSC pali do 33l. :roll:
Chłopie, są na tym forum Dafy które palą po 22! I tona dodarciu! O! :mrgreen:

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 16 lip 2016, 19:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Ja też zaliczyłem porażkę. Wszedłem wczoraj po deszczu do swojej Audicy i zauważyłem mokre dywaniki. Poszła uszczelka na obudowie komputera i lało się do środka. Cały dzień usuwałem skutki tego incydentu. We wtorek będzie nowa obudowa, oczywiście ori :mrgreen:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 20:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

My z bratem pożyczyli migomat i spawali Forda. W pewnym momencie w środku dym. Zajarało się wygłuszenie. Gaśnicę jakoś znaleźliśmy w tym zamieszaniu i nic złego się nie stało ;) błotnik trzeba teraz tylko podoginać i będzie to to jakoś wyglądać.
Kerownyk się Fafa nie czepiaj! Dobry kierowca to normę robi jak trzeba. Ja tam Dafem niżej 30 nie schodziłem niestety. Traktorzysta ze mnie ale cóż ja głaskać auta nie zamierzam ;)

Post Wysłano: 16 lip 2016, 20:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

XF e6. Kółko PL-GB-PL. Jazda w jedną stronę przez Oldenzaal, powrót przez Kassel. Eksport 5,5t, import 7,2t. Pogoda bezwietrzna, delikatny wiatr czołowy na Beneluxie. Na 3600km wlane 812l ON i 34l Adblue. Jazda w przedziale 85-88km/h.
Tylko bez gownoburzy prosze :wink:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 20:34
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Jak kto uwierzył, że pucz w Turcji był prawdziwy to gratuluję. Jedna z najlepiej zdyscyplinowanych i wyposażonych armii świata dokonuje zamachu stanu kiedy nie ma prezydenta i poddaje się wobec zwykłej kudności cywilnej i policjii. Ha Ha. Prezydent teraz umocnił swoją decyzję, przeciwników wrzuci do więzienia i będzie robił co zechce i przepchnie wszelkie swoje pomysły.

Wprowadzić przepis jak w Japonii. Żadna osoba wyznająca islam nie dostanie azylu ani obywatelstwa w Japonii. Koniec kropka. To takie trudne? Oni problemu nie mieli.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 16 lip 2016, 20:49

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7403842
Samochód: e39

Ja się cieszę, że Scanią 500'tka z bańką przelotu, uzyskałem w kółku PL-SE-PL 33l. Export 22 tony, Import 24 tony. :oops: Traktorzysta jestem, ale jak się jeździło Roburem MP3 to z FR-02 do Błonia ciągając chłodnię z 22 tonami 27l-28l, udało się zrobić, więc 22l nowym autem z lekkim tonażem, jest realne.

Post Wysłano: 16 lip 2016, 21:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

PL - Salerno - Latina -PL. Eskport 24t. import 24,5t. Średnia z komputera 29l. Zwalniam sie, do dvpy ze mnie kierowca :mrgreen:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 21:08

Użytkownik

Użytkownik

Ja nie wiem jak wy to robicie.
Elbląg -Opole -Rybnik -Cęcina -Tychy -Elbląg. Około 1400 i cały czas 23 t., 33,4 l on :mrgreen:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 21:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Jelcz 105 ;P

Na solówce poniżej 28,5 nie schodzę i szczerze mam to w d...

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 16 lip 2016, 21:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Cytuj:
Na solówce poniżej 28,5 nie schodzę i szczerze mam to w d...
Ja poniżej 50l nie schodze :lol:

Post Wysłano: 16 lip 2016, 21:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Jelcz 105 ;P

Cytuj:
Ja poniżej 50l nie schodze :lol:
Steyrem wyrabiałem 70 l na dzień :mrgreen: kilometrów to może z 50 robiłem :lol:

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 17 lip 2016, 6:29
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Dla mnie miniony tydzień też nie był łaskawy. Jak z domu d Pruszkowa z 22 tonami granulatu wyżebrałem 26.4L, tak już później tylko dziadostwo rosło. Ta droga na Linz i z powrotem to ciągłe wajchowanie. I tak zakończyłem wyjazd 33.4L.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Strona 1090 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11088 1089 1090 1091 10923605 Następna