Cytuj:
Chu. Z tą Turcją... jakieś imamy naklepali w łby i szukają dnia wczorajszego... wszystko co związane z tą religia to bagno.
I nie straszcie wojna światowa ...
Chociaż na forum fajny z tym spokój.
Religia, jak religia. Jak by naszej się przyjrzał, to też za różowo nie ma. Zresztą, religia niech sobie i najgłupsza będzie, nikt im nie każe w to wierzyć. Idąc dalej tym tropem, głupi ludzie wierzą w głupią religię, taki wniosek mi się nasunął

.
Tam problem jest z mentalnością tych ludzi, która po części wywodzi się z wychowania, ale wg mnie w 80% to geny.
Koleżanka mojej żony ma synka z jakimś tam przybyszem z tamtego rejonu świata, nie wiem skąd, my mówimy na niego "Talib", mój syn chodzi do jednego przedszkola z tym małym, ale do osobnej grupy.
Dziecko od urodzenia w PL, mówi tylko po polsku, nie zna tamtych zwyczajów, tamtego środowiska. Ma ciemna karnację itp, no normalnie mały mudżahedin, ale nie o to chodzi. niech będzie nawet zielony mi tam nie przeszkadza.
Jego styl wypowiedzi, ton głosu, sposób wyrażania emocji, sposób poruszania się... Jak się ogląda te urywki z wiadomości, gdzie te szajbusy np palą flagę USA, gdzie dwustu drze się te swoje "Allah agbar, Allah agbar!", to dziecko ma ten sam styl poruszania się, ton, normalnie wszystko.
Wg mnie, to natychmiast trzeba zrobić w tej Europie porządek, i wymieść ten brud który naniósł czas. I to natychmiast.
Edit:
Cytuj:
Cały tydzień porażki... Od poniedziałku JMD zwrócilo 25 palet, czwartek uszkodzona fabrycznie plomba (okazało się na wjeździe na firmę w Lublinie), spalanie w Jelczu 36l - bez katowania, bez jazdy na odcięciu z ładunkami do 16ton, a dzisiaj na autostradzie w osobówce zatarła się pompa paliwa podczas jazdy... JAK ŻYĆ...
Ogólnie... Ma ktoś pomysł na temat spalania? Nowe filtry, nowe oleje, nowe opony na pędnej. Wiem wiem, że ile wleje tyle spali, ale jeśli ktoś jest dla mnie w porządku to i ja chce... Ciakawostka taka, że bliźniak w SSC pali do 33l.

Chłopie, są na tym forum Dafy które palą po 22! I tona dodarciu! O!

.
Kania to ch uuu j!!!