[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 516 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 516 z 3556 [ Posty: 71119 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1514 515 516 517 5183556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 30 sie 2015, 9:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Wczorajsze betonowanie :)
Obrazek
Pierwszy raz wiozłem beton z dodatkiem mikro krzemionki.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 10:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL 12.250 tandem

Problem w tym, że nie mogę się zdecydować na sprzedaż swojego Leona :mrgreen: A na kupno mam jak zawsze milion dwieście pomysłów :)

Post Wysłano: 30 sie 2015, 11:11

Dolar, ile tam betonu poszło :) wygląda, że raczej nie mało...

Post Wysłano: 30 sie 2015, 11:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dolar, ile tam betonu poszło :) wygląda, że raczej nie mało...
205m3 ;)

Post Wysłano: 30 sie 2015, 11:27

No to na brak zajęcia nie narzekaliście :)
Wczoraj zadzwonił do mnie pewien jegomość z ofertą pracy. Stale kółka PL->CZ->FIN->PL. Pieniądze ciekawe, robota poukładana na dłuższy okres czasu. Jak zjadę tym kursem to wybieram się na rozmowę o szczegółach.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 12:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
No to na brak zajęcia nie narzekaliście :)
Nie narzekamy ;). W tym miesiącu wziąłem udział w każdej większej budowie w Nysie. Byłem z betonem na obwodnicy Nysy, na budowie jazów przy rzece oraz na budowie mostu ;), który nie jest częścią obwodnicy. A w piątek zrobiłem 250km bo woziłem beton za Opole na strop :mrgreen:

Post Wysłano: 30 sie 2015, 12:25

Cytuj:
Cytuj:
... benzyny 2.0 TFSI raczej bez problemowe.
Do czasu :mrgreen:
A niby co jest takiego awaryjnego w 2.0 TFSI?

Post Wysłano: 30 sie 2015, 12:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Volvo FH12 420 Globetrotter

Silnik. Potrafi spalac wiecej oleju niz benzyny :oops:

Post Wysłano: 30 sie 2015, 13:00

Moje 2.0 FSI podobno też, a po 7 tysiącach jakie przejechałem nie dolewałem nic, trzyma stan, zaraz 200 tyś przebiegu będzie.
Busted.

Post Wysłano: 30 sie 2015, 13:43

Sukces będzie, jeśli dziś nie zdechnę. 34 stopnie w cieniu i żadnych chmur...

Post Wysłano: 30 sie 2015, 13:53

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Nie wydaje Wam się, że to auto: http://goo.gl/vG7NN1 powinno trafić na złom, a nie na sprzedaż?
Cytuj:
Sukces będzie, jeśli dziś nie zdechnę. 34 stopnie w cieniu i żadnych chmur...
Panie, nie tylko u Ciebie taka pogoda: http://goo.gl/ORNsEu
A przy okazji zastanawiam się, jakim trzeba być debilem żeby projektować parkingi tak, że auta stoją kabiną w stronę południa...?

I jeszcze pytanie - jak zrobić, żeby ten adres: http://goo.gl/ORNsEu wyświetlał się jako wyraz np. "Pogoda", który jest odnośnikiem do strony?

Post Wysłano: 30 sie 2015, 14:26

Cytuj:
(...)
I jeszcze pytanie - jak zrobić, żeby ten adres: http://goo.gl/ORNsEu wyświetlał się jako wyraz np. "Pogoda", który jest odnośnikiem do strony?
Piszesz: Pogoda i działa
Cytuj:
(...)A przy okazji zastanawiam się, jakim trzeba być debilem żeby projektować parkingi tak, że auta stoją kabiną w stronę południa...?
Zapytam inaczej: jakim człowiekiem nie posiadającym wyobraźni trzeba być, by projektować parking tuz przy autostradzie, stojąc nosem do drogi i jeszcze bez żadnych ekranów dźwiękoszczelnych czy chociażby odrobiny zieleni...

Post Wysłano: 30 sie 2015, 14:35

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VOLVO FH500 EEV

Cytuj:
Nie wydaje Wam się, że to auto: http://goo.gl/vG7NN1 powinno trafić na złom, a nie na sprzedaż?
Jeszcze może być tak, że będzie stał obok Ciebie na parkingu :)

Dziś ludzie są w stanie wszystko zrobić ze wszystkiego. Tutaj rama jest uszkodzona koło skrzyni biegów oraz zapewne przy silniku - a to jest do wyciągnięcia. Naczepy, które są w "bumerang" złożone prostuje się, to co dopiero tutaj.
Wymienić resztę i ogień - na Zachód, a kierowca będzie "zadowolony", że dostał "super - maszynkę". Tylko ktoś zapewne będzie miał gdzieś, że to jest "jeżdżąca trumna" dla kierowcy. Ale co tam...

Post Wysłano: 30 sie 2015, 15:43

Cytuj:
(...)Jester Ty się gdzieś ogłaszasz, że co chwilę ktoś do Ciebie wydzwania z ofertą pracy? :p
Niewiele tego jest. 2, 3 telefony na tydzień.
Poza tym paaaanie z takymy paperamy jakie ja mam to wszędzie mnie chco. Tylko jak przyjdzie do płacenia to beco... :mrgreen:
Miałem naprawdę fajną robotę w Katowicach to koleś wyhuśtał mnie na kasę i mandat a później się firma sypnęła. Więc trzeba było schować dumę do kieszeni i iść pracować do kołchozu i w międzyczasie szukać czegoś w mniejszej firmie na kraj lub bliską zagramanicę ;)

Post Wysłano: 30 sie 2015, 16:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
(...)Jester Ty się gdzieś ogłaszasz, że co chwilę ktoś do Ciebie wydzwania z ofertą pracy? :p
Niewiele tego jest. 2, 3 telefony na tydzień.
Poza tym paaaanie z takymy paperamy jakie ja mam to wszędzie mnie chco. Tylko jak przyjdzie do płacenia to beco... :mrgreen:
Miałem naprawdę fajną robotę w Katowicach to koleś wyhuśtał mnie na kasę i mandat a później się firma sypnęła. Więc trzeba było schować dumę do kieszeni i iść pracować do kołchozu i w międzyczasie szukać czegoś w mniejszej firmie na kraj lub bliską zagramanicę ;)
To gdzie teraz aktualnie pracujesz?

Post Wysłano: 30 sie 2015, 16:25

Regesta o/Tarnów

Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Dolar apropos twojego zdjęcia z betonowania - LUBIE TO

Generalnie narzekam czasem na te betony ale ogólnie lubię tą robotę i czasem nawet mam frajde z jazdy gruszildą :D

Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Od wczoraj przejechałem 400km, obejrzałem 4 samochody, żadnego nie kupiłem. Padaczki, że strach tym z parkingu wyjeżdżać, a ja tylko szukam taniego dupowozu na dojazdy do pracy i z raz w miesiącu do rodziców do Olsztyna...

Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Ja do pracy to szukam takiego za 1000zł :D

tylko, że ja mam do pracy 4,5 kilometra

Post Wysłano: 30 sie 2015, 19:15

Użytkownik

Użytkownik

Bo za takimi samochodami się nie jeździ 400 km, tylko do 30 km w jedną stronę. W tym budżecie bardzo szybko samochody się wymieniają, za tydzień z tych ogłoszeń które są teraz zostanie kilka najmniej atrakcyjnych. Lepiej poczekać niż zwiedzać Polskę.

Strona 516 z 3556 [ Posty: 71119 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1514 515 516 517 5183556 Następna