_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Witam jaśnie wielmożnych panów. Takie pytanie mam. Była na aucie naklejka pewnej firmy, naklejki zdjąć to nie problem. Jak poradzić sobie z resztą żeby śladu nie było na kabinie? A tak w ogóle co się dzieje z forum, ludzi zabrakło czy jak?
Samochód: Stralis II 6x2
Pytanie co znaczy "z resztą"?
Do samego kleju są jakieś płyny nawet w markietach dostępne. (np. możesz spróbować zmywaczem do etykiet)
Jeśli śladem jest "ładniejszy" lakier, który się uchował pod zarysem naklejki to jak przedmówca wspomniał - polerka auta, ale czasem i tak rozniecę się wypatrzy.
Natomiast jeśli klej po naklejce się wżarł w lakier to polerka może nie pomoc i malujesz auto albo się do tego przyzwyczajasz.
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
U nas szef robi polerki i na jakiś czas jest ok. Po paru myjniach i tak to powoli wyjdzie, u mnie np. możesz rozczytać wszystko po byłej firmie. Ale przez pierwsze pół roku nie było śladu.
w weekend zapraszam do Wałcza na III zlot amerykańskiej motoryzacji. można będzie zobaczyć fajne auta, food trucki, zbić piątkę z Adamem Klimkiem. warto!
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Natomiast jeśli klej po naklejce się wżarł w lakier to polerka może nie pomoc i malujesz auto albo się do tego przyzwyczajasz.
Wtedy zamawiają taka samą albo większą inna naklejkę PolishTrucker czy coś takiego. Polerować można, uzyskać efekt na krótko też można ale tez już to przerabiałem i nie ma opcji wrócić do stanu "przed" bez malowania
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości