Powiem jedno że według mnie pozamiatałeś system zakupem tej Reni i jest to jeden z ciekawszych maszyn na forum nie licząc klasyków. Za to mam takie pytania. Po pierwsze jest to wersja Trophy z jaką mocą Jak Ci się jeździ z 4 control po zakrętach Gratuluje maszyny miałem okazję przez dzień taką pojeździć i według mnie prowadzi się jak gokart.
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Przejąłem leasing dlatego blachy Krakowskie, 19 rok, 18500 przebiegu, udało się w naprawdę fajnej kasie to przejąć.
Cytuj:
Powiem jedno że według mnie pozamiatałeś system zakupem tej Reni i jest to jeden z ciekawszych maszyn na forum nie licząc klasyków. Za to mam takie pytania. Po pierwsze jest to wersja Trophy z jaką mocą Jak Ci się jeździ z 4 control po zakrętach Gratuluje maszyny miałem okazję przez dzień taką pojeździć i według mnie prowadzi się jak gokart.
Dzięki, to jest 300 konne Trophy. Co do skrętnej tylnej osi to już raz przez nią miałem portki do zmiany (w trybie sportowym przyhamowałem mocniej na skręconych kołach i pięknie tyłek mi zamiotło), największa zaleta jest przy parkowaniu, widać na zdjęciach ile mam miejsca w hali i bez jakiegoś zawracania na 3 razy wjeżdżam. Konkurencja przy megane nie skręca kompletnie.
Też mam 4control w coupe lagunie, na początku jest trochę dziwne uczucie, jak skręcanie wózkiem widłowym, z czasem się przyzwyczaja. Teraz odczuwam tylko przy zawracaniu, ogólnie bardzo fajna sprawa i najważniejsza - jak na razie bezawaryjna, a jeżdżę już 4 rok.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Chrysler Town & Country Touring L 2015r. 3.6L Pentastar 287KM
Od października czekałem na niego i wreszcie udało się odebrać
Bardzo fajny 7 miejscowy van gdzie przy pełnym kmpl foteli jest jeszcze bagażnik. 7 lat jeździłem poprzednikiem i byłem zadowolony więc mam nadzieję że i z tego będę
Parch na ten sezon gotowy.
Zostało olej, świece i kopułkę wymienić, bo coś smarka z rana, a on szczepiony....
Doszły kompletne hamulce tarczowe na tył, nowe przewody hamulcowe, oraz kompletny automatycznym dach z sonnerlandu, nowe węższe opony na przód, kusi skręcić niżej, ale wszędzie wadze programi i miska od skrzyni.
Wypiaskowna belka z mk2, jest węższa niż z MK3, dzięki czemu 9J chowa się 2 nadkola idealnie.
Heble na gotowo.
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."