[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3107 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 3107 z 3555 [ Posty: 71093 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13105 3106 3107 3108 31093555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 03 lut 2021, 9:35

Odnośnie kasy to się nie wypowiem, im ktoś ma więcej tym bardziej spoko.

Natomiast zauważyłem, że kierowcy myślą, że szefowie nie zdają sobie sprawy ile wszyscy płacą i nie raz już niektórzy tak płyną, że głowa mała.

- a ten X-iński to płaci 5 na rękę i codziennie w domu
- tak ale będziesz orał codziennie po 15 godzin plus soboty do 14
- ...

- a tutaj taka super firma, tyle można zarobić, chłodnia w kółkach i nowe Scanie
- tak, tylko oni dalej płacą od kilometra a ty pierwszy jesteś na dniówki i do tego pauzy w domu robisz z zegarkiem w ręku
- ...

I wiecznie to samo, dla zabawy można gasić po kolei ludzi jak rzucają nazwami firm i tłumaczyć gdzie jest wszędzie haczyk. A na koniec jest telefon "hehe, wiesz głupio wyszło".

Post Wysłano: 03 lut 2021, 9:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Kornel ja mówię o czymś pewnym, tu gdzie obecnie pracuję w 2/1.Jest dużo ofert,ale wiadomo najlepiej iść do sprawdzonej firmy, żeby już ktoś znajomy był.Ja tu czekałem ponad rok na miejsce, ale opłacało się bo już 3 rok tu ciągnę.Miałem też przez chwilę wizję swojego transportu, no robotę mam od znajomego z pierwszej ręki.Ale jak usiadłem i policzyłem zeszły rok to prawie 4msc w roku byłem na wolnym, i to wszystko za pięciocyfrową cyfrę co msc.Więc gdzie tu sens brania wszystkiego sobie na głowę za niedużo większą kasę, a dużo więcej stresu i problemów w pakiecie.

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 03 lut 2021, 9:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

No nic, przyczepa sprzedana, jadę kupić jakąś naczepę, bo się transport nie opłaca :wink:

i wystawie ją na otomoto, ja zarobię 5tkę bez roboty, a dekle niech jeźdzą za 3 zł i płacą kierowcą 6 tysi :)

Post Wysłano: 03 lut 2021, 10:09

Każdy ma swoje wymagania, zdrowy rozsądek i kalkulator. Po co komuś na siłę wchodzić do doopy?

Post Wysłano: 03 lut 2021, 10:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Żeby czasem nie wyszło, że "somsiad" ma lepiej :>

Post Wysłano: 03 lut 2021, 10:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Cytuj:
Gdzie te powroty za 1,2e?? :roll:
Nie wiem, może głupi i ślepy byłem, a i z kalkulatorem nie po drodze ale no tak wychodziło. Nikt nie powiedział, że 1:1 ładunki. :)

Ja wiem Korni, że Raben jest najlepszy, złote Gazele i inne Jelenie ale to jest biznes i hajs z tego ma być i każdy orze jak może. :)

Kierowców znajdzie się wszędzie tak samo i robotę. Tylko jest "kierowca" i "kierowca", tak samo jest "szef" i "szef".
Jak szef jest dziadem i płaci hajsy tak małe, że nie starczy na waciki to będzie miał dziad kierowcę co nie umie do przodu dobrze jechać i koło się zamyka.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 10:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

Cytuj:
Tylko jest "kierowca" i "kierowca", tak samo jest "szef" i "szef".
Jak szef jest dziadem i płaci hajsy tak małe, że nie starczy na waciki to będzie miał dziad kierowcę co nie umie do przodu dobrze jechać i koło się zamyka.
A tam pierdo*icie Hipolicie... Każdy co ma trochę więcej oleju w głowie to ucieka bo szkoda życia. Zarobki wszędzie rosną, robią co mają zrobić i zapominają o reszcie. U nas aby rosną ilości i kwoty mandatów wystawianych przez kolejne służby i ilość osób która wyskakuje z ryjem, że nie dojechałeś na czas itp. Ryzyko nie proporcjonalne do zarobków. Jak nie masz dwóch lewych rąk i oprócz trzymania fajery umiesz coś innego zrobić to zarobisz te same pieniądze albo lepsze tylko trzeba coś sobą reprezentować.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 10:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Gdzie te powroty za 1,2e?? :roll:
Na FB spedytorzy :lol: Tydzień temu,jakaś laska żaliła się,że ma dobre,stałe powrotny z UK do PL. Ale żaden przewoźnik nie chce wziąć na siebie odprawy :lol:

Post Wysłano: 03 lut 2021, 10:55
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Ja tam tylko złotego bazanta preferuje :D Wszyscy pod Amazona idziemy, tam jest eldorado I kokosy.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 11:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

to Panowie spedytorzy którzy tu sie udzielają zdradzicie te tajemne stawki za kółka pl UE pl jak to wychodzi? bo to musi być z 1e za km by wyrobić na te pensje :mrgreen: ogólny zarys może być ;) może kogoś otrzeźwi :D co by nie było że jaką cysternę z szambem czy inne gabaryty, ale posspolita plandeke czy chlodnie :idea:

Post Wysłano: 03 lut 2021, 11:43

Co łaska i aby do 10tego.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 12:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jakby ktoś miał te sławetne importy powyżej 1E, to niech przytnie ile trzeba i na już mam 7 aut w Bremen do wysłania na południe Polski.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 18:22

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: VW

Tą całą dyskusję a zarobkach i branży można krótko podsumować : "Trawa po drugiej stronie płotu zawsze jest bardziej zielona" :D

A tak z ciekawości zapytam to kolega Dies już nas opuścił? dawno tu się nie pokazuje

Post Wysłano: 03 lut 2021, 19:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Żyje, dorabia forowego dziada to nie ma czasu na pierdoły.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 20:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Widzisz Kornel, Luksik pod Rambambam i czas ma jak najbardziej :D
A dziad ten sam...

Post Wysłano: 03 lut 2021, 20:29

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Duży

Karol wrócił na Szwecję czy Łamazona ćwiczy?

P.s: widziałem już dziś nową 500S z takimi radarami jak w nowym TG-X,uzupełnili ofertę żeby nie być gorszym od koncernowego "brata".

Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...

Post Wysłano: 03 lut 2021, 20:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Rossi nie będę pisał jakie wnioski z tego płyną. :wink:

Post Wysłano: 03 lut 2021, 20:53

Nie ja planuje sobie robotę. :D

Post Wysłano: 03 lut 2021, 21:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Nic nie stoi na przeszkodzie żeby się zgłosić na ochotnika jechać na weekend jakieś dalekie Niemcy zrobić.

Post Wysłano: 03 lut 2021, 21:34

Może jeszcze mam zacząć głosować na PiS? :lol:

Strona 3107 z 3555 [ Posty: 71093 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13105 3106 3107 3108 31093555 Następna