Cytuj:
I cos najlepszego uczynił.
Teraz to musisz zmienić avatar na forum, nazwę na ig, hasztagów się nowych uczyć. Jak ty się tera na parkingu pokażesz
Pomimo przesiadki na Volvo, (z przymusu) nadal pozostaje wierny jednej marce. Więc wszystko zostaje po staremu, tylko kamion inny. Hasztagów się nauczymy.
Cytuj:
Bauer, ciesz sie bo jest jeszcze bida edition gdzie masz klawisze na desce rozdzielczej D N R + - i tam nie do konca mozna recznie biegi przerzucac
Będa jakies tuningi?? Kobita kupiła kurtke Volvo na święta?
Rozmawiałem, ze znajomym i właśnie opowiadał mi, że daremne są te klawisze na desce. Tuningi? Pomyślimy.

Od kobity, jedyne co dostałem to suszenie głowy, że jest urlop, a ja 2 dni z rzędu do auta jeżdżę.
Cytuj:
Szefo miał już volvo E6 czy jako pierwszy dostajesz ?
Padre zadowolony z Dafa ? Z ciekawości jak robicie ciagle te same trasy to spalanie Dafa e5 a E6 jakieś różnice ?
Jest to pierwsze Volvo E6 w firmie a trzecie E6 ogólnie. Pierwszą dostał najstarszy stażem chłopak w firmie, drugą dostał tata, a to Volvo trafiło się okazyjnie. Dostał ją inny kierowca, a teraz po jego odejściu wskoczyłem na jego miejsce. Tata bardzo zadowolony z auta. Jak się okazało, nie takiego biedaka szef mu sprezentował.
Spalanie lekko zbliżone między E5 a E6. Z racji wieku mój już palił średnio 29-32L, taty E6 natomiast oscyluje gdzieś między 28 - 30L w zależności od tras i ładunków. Ogólnie zbieram się, żeby wrzucić do tematu taty DAFa no i to Volvo ale nie mam najzwyczajniej czasu.
Yarzyna, nie byłem w tym Volvo na tyle długo, by porównać do DAFa ale na szybko zauważyłem, że tapicerka w środku gdzieniegdzie jest gorzej spasowana niż w Jelczu z 07 roku. Jeszcze parę minusów się znajdzie ale to już jak założę temat.