[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3080 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 3080 z 3555 [ Posty: 71096 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13078 3079 3080 3081 30823555 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 30 gru 2020, 8:30

Cytuj:
Jeszcze nie wie na jaką wycieczkę po lokalnych mechanikach go ten statek zabierze 8)
Wiesz co znając moje życiowe szczęście to wymieniłem już co się da i on teraz będzie po prostu jeździł :D

Post Wysłano: 30 gru 2020, 9:26

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania S450

Cytuj:
Bańki z dodatkowym Adblue, i kable w razie gdyby po pauzie nie chciało odstrzelić do paleciary, i jeździł by :D .
Co jak co, ale przy moim jeszcze z kablami nie latałem, a robiłem już pauzy nawet po 16 godzin i to z włączonym webastem.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 10:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: F90 19.362

Bauer, ciesz sie bo jest jeszcze bida edition gdzie masz klawisze na desce rozdzielczej D N R + - i tam nie do konca mozna recznie biegi przerzucac :lol:
Będa jakies tuningi?? Kobita kupiła kurtke Volvo na święta? 8)

Post Wysłano: 30 gru 2020, 10:13

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf

Szefo miał już volvo E6 czy jako pierwszy dostajesz ?
Padre zadowolony z Dafa ? Z ciekawości jak robicie ciagle te same trasy to spalanie Dafa e5 a E6 jakieś różnice ?

Post Wysłano: 30 gru 2020, 11:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Samodzielny; taki biały Jelcz z tabliczko TIR to Twój?

Post Wysłano: 30 gru 2020, 12:38

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Podobno ładna miska jesc nie daje :mrgreen: Zakupiony nowy Xbox,olalem czekanie na PS5. :twisted:

Bauer w Volvo,teraz można w spokoju hejtowac Dafa :D

Post Wysłano: 30 gru 2020, 13:28
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
I cos najlepszego uczynił.
Teraz to musisz zmienić avatar na forum, nazwę na ig, hasztagów się nowych uczyć. Jak ty się tera na parkingu pokażesz :U
Pomimo przesiadki na Volvo, (z przymusu) nadal pozostaje wierny jednej marce. Więc wszystko zostaje po staremu, tylko kamion inny. Hasztagów się nauczymy. :wink:
Cytuj:
Bauer, ciesz sie bo jest jeszcze bida edition gdzie masz klawisze na desce rozdzielczej D N R + - i tam nie do konca mozna recznie biegi przerzucac :lol:
Będa jakies tuningi?? Kobita kupiła kurtke Volvo na święta? 8)
Rozmawiałem, ze znajomym i właśnie opowiadał mi, że daremne są te klawisze na desce. Tuningi? Pomyślimy. :D Od kobity, jedyne co dostałem to suszenie głowy, że jest urlop, a ja 2 dni z rzędu do auta jeżdżę. :D
Cytuj:
Szefo miał już volvo E6 czy jako pierwszy dostajesz ?
Padre zadowolony z Dafa ? Z ciekawości jak robicie ciagle te same trasy to spalanie Dafa e5 a E6 jakieś różnice ?
Jest to pierwsze Volvo E6 w firmie a trzecie E6 ogólnie. Pierwszą dostał najstarszy stażem chłopak w firmie, drugą dostał tata, a to Volvo trafiło się okazyjnie. Dostał ją inny kierowca, a teraz po jego odejściu wskoczyłem na jego miejsce. Tata bardzo zadowolony z auta. Jak się okazało, nie takiego biedaka szef mu sprezentował.

Spalanie lekko zbliżone między E5 a E6. Z racji wieku mój już palił średnio 29-32L, taty E6 natomiast oscyluje gdzieś między 28 - 30L w zależności od tras i ładunków. Ogólnie zbieram się, żeby wrzucić do tematu taty DAFa no i to Volvo ale nie mam najzwyczajniej czasu.

Yarzyna, nie byłem w tym Volvo na tyle długo, by porównać do DAFa ale na szybko zauważyłem, że tapicerka w środku gdzieniegdzie jest gorzej spasowana niż w Jelczu z 07 roku. Jeszcze parę minusów się znajdzie ale to już jak założę temat.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 30 gru 2020, 13:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Z klawiszami trzeba się nauczyć jeździć i dopasować do dostępnych zasobów mocy i momentu.
Jak ktoś nie ogarnia to i dżojstik nie pomoże.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 14:54

Może [wycenzurowano] głupoty, więc mnie poprawcie, ale chyba z guzikami lodówka jest od strony kierowcy, a z joystickiem od strony pasażera. No i łatwiej też się przemieszcza po kabinie.
Cytuj:
Nie ma różnicy w cenie przy nowym aucie :P

Post Wysłano: 30 gru 2020, 15:36

Użytkownik

Użytkownik

Trzeba sobie jeszcze zadać pytanie, gdzie tego joysticka będziesz używał... Miałem przy FM i może ze 2 razy z ciekawości przerzuciłem na manual, dla mnie to bez sensu, bo mielisz biegami jeden po drugim i nic to nie daje.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 15:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Gdy jezdzilem dafami zaczynajac od xf95 konczac na e6 to nie mialem zabardzo do czego sie przyczepić. Gdy przesiadlem sie na volvo to praca zaczela byc przyjemniejsza. Teraz wróciłem na dafa to jabym sie cofnal z 10lat wstecz pod wzgledem rozwoju.

Jeździłem volvem 460 z przyciskami i mimo jazdy silosem glownie do Włoch nie mialem potrzeby przełączania czegokolwiek. Koledzy z dafów 480 w trybie eco off redukowali a mimo to zostawali daleko w tyle.

Jedyny plus jaki widze w dafie to materac na łóżku reszta jest na minus wzgledem volva

Post Wysłano: 30 gru 2020, 19:15

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Daf

Rossi ja brykałem tym z avataru. Teraz całkiem inne wozidlo. Mianowicie
Obrazek
Czasami z inna zabudową
Obrazek
Czasami zdarzy się ze siądę na tego potwora
Obrazek

Ostatnio zmieniony 30 gru 2020, 19:21 przez Samodzielny, łącznie zmieniany 1 raz.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 19:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Co z tego wszystkiego jak Scania i tak najlepsza :mrgreen:

Post Wysłano: 30 gru 2020, 20:48

Użytkownik

Użytkownik

Pytanie o viatoll. Jak dam kupującemu auto swojego viatolla i w razie jakby nie chciał odesłać to mam jakieś wyjście awaryjne?
Wiem że powinienem zabrać i rozważam zrobienie tego, ale jutro sylwester, a facet ma przyjechać z dość daleka.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 21:21

Użytkownik

Użytkownik

A nie idzie po podpisaniu umowy, podjechać do punktu i przepisać na nowego właściciela?

Post Wysłano: 30 gru 2020, 21:29

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

1. ja sprzedając swój samochód dałem z viatollem - nie wiem jak gość dojechał do domu bo ani złotóweczki nie pobrało z konta. potem urządzonko ładnie przyszło w paczuszce pocztą.
2. masz możliwość zablokowania tego urządzenia jako użytkownik.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 21:33
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: w ETS'ie

Lepiej wszystko zdać i niech on się martwi. Mało mam zaufania do obcych

Post Wysłano: 30 gru 2020, 21:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: jakiś jest

Ja to w ogóle, nie rozumiem problemu. Wybranie nowego pudełka na szybe to parę minut raptem..

Post Wysłano: 30 gru 2020, 22:04

Użytkownik

Użytkownik

Temat jest taki, że zamknęli ze 2 miesiące temu stacje, na której ogarniali viatolla i przez moment najbliższy punkt był kilkanaście kilometrów od bazy i to w złą stronę. Sprawdziłem jeszcze przed wysłaniem posta i okazało się, że jednak otworzyli ostatnio nowy punkt i blisko, więc problemu praktycznie nie ma, viatolla zabieram.
Niemniej ciekaw jestem czy da się jakoś rozwiązać problem w razie W i pewnie blokada urządzenia jak pisze zzx rozwiązałaby sprawę.

Post Wysłano: 30 gru 2020, 23:56
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Trzeba sobie jeszcze zadać pytanie, gdzie tego joysticka będziesz używał... Miałem przy FM i może ze 2 razy z ciekawości przerzuciłem na manual, dla mnie to bez sensu, bo mielisz biegami jeden po drugim i nic to nie daje.
Na przykład na podjazdach czy w miejscach gdzie sam, zdecyduje na jakim biegu chce jechać. Nie chodzi mi o ciągłą jazdę na manualu bo w tym przypadku to faktycznie bez sensu, jednak w niektórych sytuacjach, wolę samemu dobrać bieg, jaki uważam za odpowiedni. W sumie, każdy ma swoje zdanie w tym temacie. Jedni wolą automaty, ja przywyknąłem do fajery, a po automacie z Jelcza mam uraz. Jednak pozytywne opinie o skrzyni w Volvie, może sprawią, że zdanie zmienię.

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Strona 3080 z 3555 [ Posty: 71096 ] Przejdź na stronę Poprzednia 13078 3079 3080 3081 30823555 Następna