[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2759 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
To teraz już wiadomo dlaczego cena jest taka okazyjna, po prostu nikt nie chce kupić takiego auta ze względu na spalanie
Zaciekawiło mnie właśnie to przełożenie, ponieważ wcześniej nie spotkałem się z takim w tym modelu.
Zmień sobie główkę mostu, droga sprawa ale będzie takie jakie chcesz.
Wg mnie zakup zły, lepiej kupić EEV w starszej budzie.
Samochód: Ferrari
Cytuj:
Wynik spalania bardzo ciekawy... Zwłaszcza mając w pamięci niedawny EuroTest niemieckiego Truckera (FH 500 I-save z TC vs R540 vs 1851), gdzie pod kątem zużycia Volvo było ostatnie, choć faktycznie, bez przepaści
Można coś więcej na ten temat. W sumie ekipa Dżangłery u nas zrobila podobny test w warunkach rzeczywistych i by się potwierdzało.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
Tylko, że te testy, powinien robić po kolei jeden szofer. Każdy ma inny styl jazdy, także dla mnie takie testy są bez sensu. To jak z naszej firmy zrobili by test i brałbym ja tam udział, podejrzewam, że czas byłby najlepszy, a spalanie z 37-39. Np. kumpel u nas ma znowu bardzo niskie spalanie i jak tu porównywać cokolwiek...
A jednak Kania jedzie do Iranu. Mówiłem odrazu stawiać na moc, jakość i niezawodność a nie jakiś holenderski, ups przepraszam niderlandzki pazdzierz kupować
Cytuj:
A jednak Kania jedzie do Iranu. Mówiłem odrazu stawiać na moc, jakość i niezawodność a nie jakiś holenderski, ups przepraszam niderlandzki pazdzierz kupować
Jednym z najbardziej miarodajnych testów jest ten firmy fehrenkotter transport.
Śmiem polemizować. Im najniższe TCO wyszło na Volvo. Uzytkuje te auta już troche i za cholere sie nie zgodze. Pali to w cholere. Psuje sie tyle co każde inne. A przez to że jest tak nie udane utrate wartości ma jak Renówka. Nie wiem gdzie tu niskie TCO.
Cytuj:
Cytuj:
A jednak Kania jedzie do Iranu. (...)
Scanie też są klepane w Niderlandach
Taką Niderlandzką NG zrobiłem 160 tkm i nic jej nie było, nie licząc problemów z radiem, tak mi się wydaje, przeszczepionym od MANa. A teraz mam ze Szwecji 120 tkm. jak nie coś z adblue to webasto. Wydaje się, że już jest ok, to po nocy usterka silnika - skontaktuj się z serwisem. Czuje się prawie jak w Iveco
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Samochód: 22' 660S midlift
Cytuj:
Ktoś się orientuje czy krótki zderzak w Scanii jest wymienny z długim? Dwa górne otwory powinny pasować, ale te 2 dolne raczej niekoniecznie.
Nie wiem jak to jest w R1. Ale w R2 aby zamienić zderzak mały -> duży i na odwrót potrzebne są nie tylko plastiki, ale tez ich mocowania, które trzymają plastik od dołu. Inny jest tez zbiornik płynu do spryskiwaczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kurot i 2 gości