[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2550 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Panowie, mam pytanie przed snem .
Dostałem ofertę pracy przy podstawianiu naczep na terminalu jednej z firm kuriersko-spedycyjnych. Traktorek terberg do zabawy. Ktoś miał z taką pracą styczność. praca po 8 godzin, dwie zmiany 19-3 i 22-6. Kasa niezła. Podobno nie ma chętnych. Gdzie jest haczyk?
Jak tam majówka Panowie? Ja korzystając z tego, że mam do poniedziałku wolne, postanowiłem odwiedzić rodzinę w Strzelcach Opolskich. Trochę mieliśmy dylemat czy w ogóle jechać z 8 miesięcznym dzieckiem, ale póki co ok i w sumie całą drogę się nie odzywał.
Panowie, mam pytanie przed snem .
Dostałem ofertę pracy przy podstawianiu naczep na terminalu jednej z firm kuriersko-spedycyjnych. Traktorek terberg do zabawy. Ktoś miał z taką pracą styczność. praca po 8 godzin, dwie zmiany 19-3 i 22-6. Kasa niezła. Podobno nie ma chętnych. Gdzie jest haczyk?
Wiem, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła, ale.... ile na takiej robocie można wyciągnąć ? 8 godziny, weekendy też wolne ? Jak to wygląda, jeśli nie chcesz tutaj może być na pw
Pewnie problemem są godziny pracy, robisz w nocy, rano wracasz do domu, pół dnia odsypiasz i nie wiadomo czy jest sens za cokolwiek się brać, bo zaraz znowu do roboty.
Pewnie lepiej zamiast 8 godzin dziennie.siedzieć od poniedziałku do piątku w budzie na kraju za te same pieniądze
P.S. już widzę to zdziwienie niektórych ludzi
Cytuj:
(..) nie ma chętnych. Gdzie jest haczyk?
Pewnie chodzi o te ciągłe przepinki . Niema to jak jedna naczepa przypisana do kierowcy. Żart.
Zachciało się wycieczek w majówkę... 15:30 pracy i 15t na ciągnącej. Jutro będą mi to wszystko przestawiać i ładować ponownie. 2 godz.tłumaczyłem dla przygłupa niemieckiego,że 27 palet stawia się 5 jedynek i 11 dwójek. A ten ciul uparcie swoje... I ustawił mi 25 t w osiach...
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Trzeba ten typ pracy lubić, jak jazda autobusem od przystanku do przystanku.
Monotonia plus jakaś tam dodatkowa obsługa naczep przy przestawianiu, do tego kwestia wielkość placu manewrowego.
Pewnie chodzi o te ciągłe przepinki . Niema to jak jedna naczepa przypisana do kierowcy. Żart.
Zachciało się wycieczek w majówkę... 15:30 pracy i 15t na ciągnącej. Jutro będą mi to wszystko przestawiać i ładować ponownie. 2 godz.tłumaczyłem dla przygłupa niemieckiego,że 27 palet stawia się 5 jedynek i 11 dwójek. A ten ciul uparcie swoje... I ustawił mi 25 t w osiach...
Mnie dwa tygodnie temu wyjęli na 40tce. 13.7 na bliźniaku 170e becalen na miejscu. Inaczej się ładunku ustawić nie dało było pełne 13.6m i co zrobisz.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2019, 18:32 przez Użytkownik usunięty, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości