[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 2533 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Potrzebuję do solówki 10m długości. Ale jak ktoś ma naczepie, to mile widziane opinie, bo biorę pod uwagę opcję rozszerzenia o przyczepę. Poza tym jak w naczepie będzie grało, to tym bardziej w solówce.
Człowiekowi na stare lata głupoty do łba przychodzą , córka poprosiła żebym z nią na rolkach pojeździł, i co ? Kupilem sobie i żonie rolki hahaha. Dwie godzinki pojeździłem i raz nakryłem się kopytami.
Nastepna rzecz ale do sukcesów bym tego nie zaliczył(chyba) , stary wymienia flote na świeżą i kupił Tgx-y . Większość kariery człowiek przepracował na Volvie ,a tu masz ci Man.
Narazie mile zaskoczony tą taksówką.
Rolki rolkami... Ale jak będziesz umierał na zakwasy jutro
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Potrzebuję do solówki 10m długości. Ale jak ktoś ma naczepie, to mile widziane opinie, bo biorę pod uwagę opcję rozszerzenia o przyczepę. Poza tym jak w naczepie będzie grało, to tym bardziej w solówce.
Jak kupisz i przetestujesz to daj znać. Mam w gruszce sterowanie z kabiny i zastanawiam się nad montażem kamery. W takie deszczowe dni jak te nie musiałbym stać z tylu, tylko siedzialbym w kabinie.
Jak kupisz i przetestujesz to daj znać. Mam w gruszce sterowanie z kabiny i zastanawiam się nad montażem kamery. W takie deszczowe dni jak te nie musiałbym stać z tylu, tylko siedzialbym w kabinie.
Mam u siebie kamerę na barierce podestu zamontowaną, rzut "od góry" - piękna sprawa. Tylko, że mam taką zwykłą, na kablu
Tylko sterowana z środka nie zamontowali Przydaje się tylko do podjazdów pod pompę i rzadziej do jakichś wymyślnych manewrów
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: F90 19.362
Kiedyś na elektrodzie jeden monter kręcił temat bezprzewodowej kamery bo zakładał klientowi w zestawie Scania R + naczepa wanna i finalnie to uciekł tylko bezprzewodowo z kabiny do balkonu w naczepie i dalej kablem po ramie do zderzaka tył bo były problemy z wieksza odległoscią, zakłócenia itp, zawsze to jakis plus w montażu. Oni wtedy tez taki no name zakładali typowo chinszczyzna
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Kabel jest spoko, bo na bezprzewodowej łączności zawsze są zakłócenia, albo opóźnienia. Ale nie wiem czy ogarnąłbym wszystko na jednym kablu, więc trzeba by zabezpieczać styki, a do tego trzeba wychodzić kablami z kabiny, co zawsze jest upierdliwe. Z tego co przeglądałem ogłoszenia, kupując niektóre z tych zestawów bez problemu da się przejść na kabel wyrzucając odbiornik/nadajnik, albo w drugą stronę można dokupić nadajnik z odbiornikiem. Takie coś: https://allegro.pl/oferta/zestaw-modul- ... 6821424736
Nie przesadzaj, ja bym próbował kablem, nie ma z tym większego problemu w Scanii 3-4 godzinki i masz po robocie z przerwami na piwko!
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Podobny patent zakładałem w V-klasie i niestety ale po tygodniu zaczął gubić sygnał a po chyba 2 miesiącach praktycznie podziękował, złączone na szybko kablem działa poprawnie.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Samochód: F90 19.362
U nas na bazie wszystkie smieciarki mają zestawy kamer na tych wtyczkach (cos jak do mikrofonu CB) https://allegro.pl/oferta/kabel-polacze ... 7015386149
i bez problemu różne długosci dostaniesz,albo za grosze samą kamere w razie awarii,urwania. w kabinie raz zepniesz, drugi raz przy kamerze i masz spokój a sam kabel poprowadzic to jest dluższa chwila i najlepiej z kanału to robić zeby mozna było w ramie iść po długości, potem kabine uchylic lekko poprowadzic do wiązek i jestesmy w kabinie. do solówki chyba najlepsza i najpewniejsza opcja.
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Nie przesadzaj, ja bym próbował kablem, nie ma z tym większego problemu w Scanii 3-4 godzinki i masz po robocie z przerwami na piwko!
Kania, Renówki... Robią mi się dwie dniówki, a na bezprzewodzie powinienem się ze wszystkim ogarnąć w ciągu jednej. Liczba sobót jest ograniczona, dlatego kombinuję jak sobie ułatwiać robotę, a nie utrudniać Ale chyba jednak na kabel się zdecyduję.
To taki serial co się nie da jak się da lub jeszcze jedno kółko obrócisz . Z tym że w ostatniej dekadzie, wiele się zmieniło na lepsze u nas jak chodzi o stan techniczny. Choć zdarzają się rodzynki, to już takiej patologii jest coraz mniej.
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Kania, Renówki... Robią mi się dwie dniówki, a na bezprzewodzie powinienem się ze wszystkim ogarnąć w ciągu jednej. Liczba sobót jest ograniczona, dlatego kombinuję jak sobie ułatwiać robotę, a nie utrudniać Ale chyba jednak na kabel się zdecyduję.
Volvo, Mana i Scanię mam opanowaną w przeciąganiu kabli. Znajdź sobie jakiś kabel, który leci od tylnych lamp przykładowo do kabiny i prowadź po tej samej ścieżce kabel od kamery i będzie git!
Użytkownicy przeglądający to forum: Damian_DAF, Semrush [Bot] i 3 gości