Cytuj:
Jak nie masz bezplatnej akttualizacji to trafficc I radary kosztuja 200 roocznie
Ja płacę jakoś mniej (nie pamiętam, ale prędzej około 180zł za obie usługi.
Niemniej nie wykupuję usługi z radarami bo mi niepotrzebna. Biorę sam traffic (coś koło 150zł)
Cytuj:
a co doo kolegi z 5 navi na szybie to 2 wystarcza jak jestt kupa na drozce too na tt robie objazd bo jest lepszy natomiastt igo po kodzie leppiej eyszukuje adresy czsami googlluje na handdy dodatkowo bo chce wiedziec jak zaplanowac traske bez stau p.s tt rewelacyjnie szuka sklepy przed weekeendem istotne ogarnia bankomaty ostatnio podwiozlem mobila w belgi kilka do wyboru a ja I taak musialeem zerwac pauze w kazdym razzie wole kaske niz mape na cala szybe icala walizkke takich w kabinie
Jesteś w stanie pisać posty bez zażywania alkoholu/narkotyków? Bo nie idzie tego bełkotu czytać.
PS: Co do ruchu drogowego, to w Polsce czasem rzeczywiście kuleje, ale i tak wyniki są imponujące.
Kiedyś jechałem z kolegą po A4 i pokazało korek z powodu wypadku. Różnica korka na navi i tego na drodze wyniosła tylko około 200 metrów.
Poza tym polecam zawsze na fajrant wyłączać TT (a nie wprowadzać tylko w stan uśpienia). Nie dość że zwalniamy przy wyłączaniu pamięć to dodatkowo przy ponownym włączeniu urządzenie będzie pobierało nowe dane a nie bazowało na tych starych (sprzed uśpienia)