Cytuj:
Dlatego zbieraj na solidny wkład własny, zamiast zaczynać od kredytu. Fajniej byłoby spłacać 150k kredytu, a nie 300k, nie? Nie wiem jakie masz koszty życia, ale jak zarabiasz 3k na rękę, to ze 2k-2,5k jesteś na spokojnie w stanie odłożyć co miesiąc, skoro mieszkasz z rodzicami.[/size]
Tak czy siak dam sobie jeszcze kilka miesięcy na kalkulację i dokładne przemyślenia, co się bardziej opłaca, czy brać kredyt, czy jednak dozbierać trochę kasy, itp.
Cytuj:
Masz najlepszą pracę jeśli chodzi o opanowanie dziewczyny, codziennie przewija się milion fajnych babek, z których połowa ma podobne problemy do Ciebie. Odmowa nie jest porażką, pamiętaj

Jak zobaczyłem Twój post, to spodziewałem się konkretnego pojechania po mojej osobie

Jak to szło? Porażka to tylko kolejny powód, żeby spróbować jeszcze raz, tylko z większym doświadczeniem, czy jakoś tak.
Adamek, jakby nie było, to doświadczenie w rozpętaniu gównoburzy już mam, mogę wpisać do CV, a i macie chociaż o czym pisać, bo jakoś tak nudno było, od kiedy nie udzielają się Sochaczewiak i Krychu

.