Ociu w porównaniu z Twoim perkinsem mam trochę więcej miejsca
Korni ja Mondeo kręciłem normy do tej pory. Dzisiaj policzyłem to od piątku zrobiłem ponad 700 km i wyszedł 6,7l/100km. Gdyby nie ledwie trzymająca się kupy buda to bym nie sprzedał. Mimo wszystko Mondziaki to twarde i dobre auta. Silnik 1.8 mnie pozytywnie zaskoczył. Niby 90KM, trochę mułek, ale dało się tym jeździć. Sprzedałem bo remont nie był opłacalny. Z pracy wychodzę, zazwyczaj przez Twojego kolegę który jest na urlopie
Dla jasności Panowie i Panie - ja nie pracuję w Rabenie tylko u podwykonawcy. Fakt mamy ze dwa kubki z logo Raben, ale to jeszcze nic nie znaczy

Peugeot 307 zawsze mi się podobał, a silnik 1.4HDi był mi znany z C3 którą jeździłem na nauce jazdy po Włocławku. Wtedy już mi instruktor opowiadał o niskim spalaniu nawet przy jeździe po mieście. Pojeżdżę do Konina to się wynormuje.
Sukces nad sukcesy to wygrana kubka za podpis do mema na "Widzimy się na Dżangłerze". Wiem, ze niektórym i tak się ten tekst nie spodobał, ale jak widac autorom strony tak. Jak tylko dostanę na pewno wrzucę zdjęcie