Cytuj:
Dajcie spokój, wczoraj jechałem w tej mgle do Komornik, ja rozumiem jazdę ostrożną bo warunki nie sprzyjające. Ale kurva, 20km/h na S'ce?
Wczoraj zostałem zbesztany od pirata drogowego, debila, idioty i innych imbecylów. Od Tarnowskich Gór do Kluczborka 50-60km/h mgła, która ograniczała widoczność na 400 do 500 metrów max. Oczywiście jeden drugiemu na dupie siedzi ale nie wyprzedza. No to w końcu w Kluczborku na obwodnicy wyskoczyłem na lewy i 12 zestawów łyknąłem. Szczęście dopisało bo od skrzyżowania z rozjazdem na Opole/Wieluń do skrzyżowanie z odbiciem na Namysłów nic nie jechało. Jak się zaczął jazgot na mnie. Że pirat, że co ja sobie myślę. Jadą jak te lemingi jeden za drugim i przez kilkadziesiąt km nikt nikogo nie wyprzedza. A kiedy, ktoś chce wyprzedzić to pretensje.
Cytuj:
Bałer na rejonie, dęta już się zbiera pod remizą oraz prosiak w sosie spirytusowym się już tapla

I nawet Mercedesem dali się powozić! w dizlu!
Cytuj:
U mnie porażka
wczoraj błysk przy 65 km/h w zabudowanym a dziś jedną deskę do zabezpieczenia ładunku posiałem.
A wszystko przez co ? przez głupotę i pospiech...
Mnie też dziabnęło pstryka. Przed Lublińcem. Ciekawe czy an święta dojdzie zdjęcie.
Cytuj:
Best Western. Dobre śniadania mają i łóżka.
Testowane?
Cytuj:
Sam jak wpadnę, a mam jeszcze "łosia" wózek z podestem i nie muszę latać za paletami, 20 min, dokumenty i opuszczam lokal...
Zabawny jest fakt, że jesteś na rozładunku czy załadunku i bardziej rozkminiasz temat jak ma załadować czy co zrobić wózkowy mimo, że czymś takim nie jeździłeś a koniec końców okazuje się, że masz racje. Nie to, żebym nas kierowców wywyższał nad operatorów wózków czy innych urządzeń do rozładunku bo są naprawdę kumaci w tym temacie i idą z tym jak przeciąg ale bardzo często zdarza się, że my jako wiemy lepiej jak podejść do rozładunku, niż ludzie robiący to na co dzień.