Matko Bosko. Jeden dzień a tyle żeście naklepali. Do rzeczy:
Cytuj:
@BAUER jeśli jedziesz w okolice kobylanki/motańca do jakiś handlarzy to nie polecam z całego serca... Takie osobowkowe daleszyce.
Byłem w Stargardzie Szczecińskim. Auto od osoby prywatnej. Nawet nie myślałem o handlarzach.
Cytuj:
Jesli kolega jedzie oglądać to samo auto które mial oglądać tydzień albo 2 tygodnie temu to podejrzewam ze szkoda jego jazdy.(...)
Pierwsze podejście miałoby być w ubiegły Piątek. Jednak spedytorka trochę zrobiła mnie w bambuko i nie zjechałem w Czwartek a w Piątek wieczorem. Właściciel poszedł mi na rękę i "zaklepał" auto na dzisiejszy dzień. Przed moim pierwszym telefonem były innego osoby jednak przebieg auta (368k km) skutecznie odstraszał i nawet nie gadali z gościem więcej. Ich strata, mój zysk bo auto zakupione.
Odnośnie Sergieja. Najlepsze, że najwięcej do powiedzenia mają na temat firmy, giełdy, prowadzenia transportu i opłacalności osoby, które firmy nie prowadziły bądź nie prowadzą. Jeśli się mylę 9zł to mea culpa.
Cytuj:
Już widzę oczyma wyobraźni co będzie się działo za cytaty poprzedniego postu.
Moim zdaniem sposób Użytkownika nie jest zły. Zacytował tylko konkretne zdanie do którego się odnosił w poprzednim poście. Jest spora liczba użytkowników, którzy nie mają problemu z prawidłowym cytowaniem, bez zbędnego zaśmiecania forum a posty tych osób są przejrzyste i czyta się dobrze. Jednak są osoby, które (tak wnioskuję) loguje się na szybkiego, cytuje post i klepie na odczep, byleby coś napisać. Przejaw lenistwa moim zdaniem. Chętnie takie osoby z niego wyleczę.
Sukces. Tak. Kupiłem małego klamota dla siebie. Zrobiłem nim od właściciela 460km do domu i się nie rozleciał zatem jest nadzieja. Sprzedający w porządku, nie krył się z samochodem, wszystkie faktury do wglądu. Co było nie tak zaraz pokazywał. ogólnie fajne, zadbane auto. Mimo tego sporego przelotu o którym wspomniałem na początku, wszystko sprawne nawet plastiki nie wytarte. Oczywiście ślady znać po kierownicy, rączkach przy drzwiach oraz gałce zmiany biegów. W prezencie brat właściciela dorzucił mi za free 18calowe oryginalne felgi z Audi z oponami Michałka. Zatem na lato będzie niezły laciek. Pierwsze wrażenie, naprawdę świetne. Jutro załatwiam papiery i zbieram części do wymiany oleju bo się zbliża. Dodatkowo 2 świece do wymiany się kwalifikują. Z czasem się okaże, czy kryje coś więcej w sobie auto.