Strona 1312 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11310 1311 1312 1313 13143605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:14

Cytuj:
Nie rozumiem w czym problem? Wolę jeździć z giełdy i sobie wybierać co mi pasuje, niż pod spedycją, która może zniknąć z dnia na dzień...stawki doopy nie urywają, ale zdarzają się też konkretne szczały :) Pomijając oczywiście stawki powrotne do Polski...
Widzę SergiejTG, że masz pelne zaufanie do giełdy. Powiem Ci, że nie jeden przewoźnik jechał tam za swoje. Pierwszą wtopę zaliczyles, oby giełda nie dała Ci w kość.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:18

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Ja z wyprzedzaniem nie mam problemów, bo czasem jak trzeba to i autokar wyprzedzę. Ale nie uśmiecha mi się lecieć 110km/h lewym pasem i ściągać na siebie uwagę.
Ja takim baranom nie zajeżdżam drogi, nie hamuje im przed kabiną. Po prostu zwalniam i czekam na lewym aż go zblokuje ktoś wolniejszy i tak go trzymam aż zaczyna mu głowa parować ze złości :)
Ja jestem trochę wredny i złośliwy, wiec wymęczę ta pierwsza pozycje, wybadam kto idzie lepiej, jesli ja to zaczynam to mulić:) . Zawodnik idzie na lewo, wtedy idę do odcięcia, i komunikuje na radiu "no kolego, nauka kultury kosztuje, teraz bedziesz tym lewym jechał do granicy...".
Wiem, nieładnie, ale mówiłem, wredny i złośliwy jestem, a naród jest głupi, wiec z edukacją mi sie zejdzie.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ja jestem trochę wredny i złośliwy, wiec wymęczę ta pierwsza pozycje, wybadam kto idzie lepiej, jesli ja to zaczynam to mulić:) . Zawodnik idzie na lewo, wtedy idę do odcięcia, i komunikuje na radiu "no kolego, nauka kultury kosztuje, teraz bedziesz tym lewym jechał do granicy...".
Wiem, nieładnie, ale mówiłem, wredny i złośliwy jestem, a naród jest głupi, wiec z edukacją mi sie zejdzie.
Kiedyś trafisz na zawodnika co sprzeda Ci boksa i sponiewiera o glebę :)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:25

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Widzę SergiejTG, że masz pelne zaufanie do giełdy. Powiem Ci, że nie jeden przewoźnik jechał tam za swoje. Pierwszą wtopę zaliczyles, oby giełda nie dała Ci w kość.
A co giełda może przewoźnikowi takiego zrobić ? Trzeba patrzeć od kogo się bierze robotę .

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE

Malisz a ty pewnie wróżka jesteś i wróżysz z fusów że wiesz z góry od którego pośrednika z giełdy brać robotę aby ci kasę wypłacił na czas

Filmy z tras

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:30

Użytkownik

Użytkownik

Przez ponad 2 lata jedna faktura nie zapłacona więc chyba nie jest tak źle ;)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Cytuj:
"... teraz bedziesz tym lewym jechał do granicy...".
Szkoda że się nie spotkaliśmy na drodze.
Ciekawe do której granicy byś wytrzymał :wink:

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:32

Cieszymy się Twoim szczęściem.

EDIT.
Cytuj:

Szkoda że się nie spotkaliśmy na drodze.
Ciekawe do której granicy byś wytrzymał :wink:
TKI :lol:

Ostatnio zmieniony 19 lis 2016, 20:49 przez Bauer, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę, testujesz moją cierpliwość.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:39

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kiedyś trafisz na zawodnika co sprzeda Ci boksa i sponiewiera o glebę :)
Gwoli ścisłości.
My załadowani jeździmy 82-83. Więc kązdy, nawet z odcięciem 85, robi nas jak chce. Więc jeśli już ja się przystawiam, to zawodnik naprawdę musi zamulać. Problem robi się wtedy, jeśli nagle dostaje polotu...
A jak wyjdzie że będę boksowany, cóż będzie trzeba przymierzyć moją łapę do czyjejś mordy, jeśli jednak ocknę się z pozycji gleby, cóż życie :) . Proces edukacji wymaga poświęceń, czasem nawet można dostać w p i e r d o l :D .

Korni do żadnej, my aż tak daleko nie jeździmy, poza tym gadka ma tylko wywołać obsranie u zawodnika, i głupie odruchy w stylu zhamowanie z lewego, i strach przed ponowną próbą wyprzedzenia gościa jadącego 83 :mrgreen: ...

Edit II,
Zedytowałem cytat cytatu, bo jeden gościu się awanturuje o to ostatnio, i mnie warnami wygraża :D

Edit III.
Zedytowałem edit II, bo jebłem się w pisowni, za to też podobno można zarobić :mrgreen: .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Ostatnio zmieniony 19 lis 2016, 20:52 przez Kierownik, łącznie zmieniany 3 razy.

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:46

Panowie idę w kimę. Liczę, że jak wstanę będę miał się z czego pośmiać. Nie wstydzcie się :wink:

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:47

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Widzę SergiejTG, że masz pelne zaufanie do giełdy.

Może nie wiesz na czym to polega i trzeba Cię uświadomić...Giełda to jest tylko platforma, na której oferują ładunki (najczęściej) spedycje...
Cytuj:
Powiem Ci, że nie jeden przewoźnik jechał tam za swoje.
A za czyje się jeździ? Za babci...wujka?
Cytuj:
Pierwszą wtopę zaliczyles, oby giełda nie dała Ci w kość.
W którym momencie zaliczyłem wtopę?

Post Wysłano: 19 lis 2016, 20:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Korni do żadnej, my aż tak daleko nie jeździmy, poza tym gadka ma tylko wywołać obsranie u zawodnika, i głupie odruchy w stylu zhamowanie z lewego, i strach przed ponowną próbą wyprzedzenia gościa jadącego 83 :mrgreen: ...
Ja wiem.
Tylko mnie gadka rusza najmniej, poza tym sam lubię prowokować, może dlatego ;-)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 21:00

Użytkownik

Użytkownik

Szkoda, ja nie prowokuję, ale sam prowokowany robię się trudny.

Pozatym szkoda, bo chyba jakiegoś czteropaka miałem za twoje wypić :) .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 21:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Pij za swoje, mojego szkoda :P

Post Wysłano: 19 lis 2016, 22:35

Eh trzeba było się Sergiej nie przyznawać, że na swoim jesteś :) Było by łatwiej, a tak po niektórych widać, że ciężko im znieść czyjąś zawodową samodzielność. Szkoda się szarpać i odpisywać na te głupie docinki. Widać dopiero jak komuś nie wyjdzie to może się tu czuć akceptowany he he :)

Post Wysłano: 19 lis 2016, 22:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Januszowa Magnolia

Chłopie weź lepi zamknij tą firmę! To ni ma sensu, transport się nie opłaca! :lol: :lol:

Post Wysłano: 20 lis 2016, 1:06
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2291240
Samochód: R500, Actros 1844, FH 460

@BAUER jeśli jedziesz w okolice kobylanki/motańca do jakiś handlarzy to nie polecam z całego serca... Takie osobowkowe daleszyce.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 20 lis 2016, 8:24

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: mb1844

Cytuj:
@BAUER jeśli jedziesz w okolice kobylanki/motańca do jakiś handlarzy to nie polecam z całego serca... Takie osobowkowe daleszyce.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jesli kolega jedzie oglądać to samo auto które mial oglądać tydzień albo 2 tygodnie temu to podejrzewam ze szkoda jego jazdy.oglądałem kilka aut które staly troche dluzej i nie znalazły klienta to albo auto zlom albo cena nie adekwatna do rocznika i wyposażenia.niestety dobre auta w dobrej cenie idą z dnia na dzień.

Post Wysłano: 20 lis 2016, 10:08
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 6845711
Samochód: prawo fotelowiec

Nie rozumiem Waszego podejścia do giełdy, skoro firma jest x czasu na giełdzie sprzedała tyle ładunków jak i po opiniach widać, że są polecani jak i płacą to dlaczego miałby nie dostać tej zapłaty ?
U nas w firmie jest długi termin, ale jest płatny zawsze na czas.

Trzeba widzieć od kogo bierze się ładunki, bo jak jest janusz, który dopiero założył giełdę, a druga firma ma to samo, a daje dajmy na to 20 euro mniej to lepiej to wziąć i wiedzieć, że będzie zapłacone.

I jeszcze jedno, jeżdżąc z giełdy idzie lepiej zarobić niż pod spedycjami. Nie mówimy tu o imporcie, bo wiadomo po ile one są.

Post Wysłano: 20 lis 2016, 10:36

Cytuj:
Cytuj:
Widzę SergiejTG, że masz pelne zaufanie do giełdy.

Może nie wiesz na czym to polega i trzeba Cię uświadomić...Giełda to jest tylko platforma, na której oferują ładunki (najczęściej) spedycje...
Cytuj:
Powiem Ci, że nie jeden przewoźnik jechał tam za swoje.
A za czyje się jeździ? Za babci...wujka?
Cytuj:
Pierwszą wtopę zaliczyles, oby giełda nie dała Ci w kość.
W którym momencie zaliczyłem wtopę?
SergiejTG proszę Cię nie pal głupa.
AD1 Nie musisz mnie uświadamiać, bo doskonale wiem na czym polega działalność firm typu Trans.eu Po prostu kroją kasę na firmach szukających ładunków poprzez nakładanie daniny w postaci abonamentu.
AD2 To że ktoś jechał za swoje oznacza, że nie otrzymał pieniędzy za wykonaną usługę, dotarło?
AD3 to dopiero wymiana sprzęgła w igielce od handlarza, oby w nieodległej przyszłości nie miałeś innych problemów ze sprzętem.
Jak to mówią każdy jest kowalem własnego losu, więc każdy ma prawo decydować o swojej przyszłości.
Ja osobiście nie pchał bym się na swoje. ,bo gnój w transporcie z roku na rok robi się coraz większy.

Strona 1312 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11310 1311 1312 1313 13143605 Następna