Strona 1260 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11258 1259 1260 1261 12623605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 31 paź 2016, 11:35

Panie Dominik, nie widziałem informacji dotyczącej budowy odcinka E (granica woj. łódzkiego - Węzeł Rząsawa) na stronie GDDKiA.
Znając naszych budowniczych to termin oddania i tak pewnie z pięć razy będzie zmieniony. Zakładam taką optymistyczną ilość, jako, że nieopodal miejsca, gdzie mieszkam budowali wiadukt nad linią kolejową. Termin oddania do użytku przekładany był 3 razy. Koniec końców był taki, że 1.09.2016 oddali do ruchu pieszego a tydzień lub półtora później do ruchu kołowego.

Post Wysłano: 31 paź 2016, 11:48
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Sukces chyba całego Narodu. Jak podała "gdaka", będziemy mieli w Polce pierwszy odcinek autostrady o 3 pasach ruchu! Ma być to na odcinku Częstochowa-Piotrków Tryb. Normalnie zaniemówiłem z wrażenia.
Tak. Pewnie ten 3 pas to awaryjny. :D

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 31 paź 2016, 11:51

Cytuj:
Tak. Pewnie ten 3 pas to awaryjny. :D
Polecam lekturę: KLIK

Post Wysłano: 31 paź 2016, 13:22
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Marcinie, spokojnie ;)

Just a joke.

#BigosLover

Post Wysłano: 31 paź 2016, 18:00
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Dziś same sukcesy :)

Oto jeden z nich, babo moja mi narobiła :mrgreen: z lekką moją pomocą, doprawiałem po swojemu :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Post Wysłano: 31 paź 2016, 18:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 5839699
Samochód: od wroga

Obrazek
Obrazek
Promocja w kerfurze na iweko jest !

Post Wysłano: 31 paź 2016, 18:53
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Tato kup mi!!!

Nareszcie dorwałem w Dino Namysłowa Irlandzkiego i Białe pszeniczne. Od dłuższego czasu latam za nimi i nigdzie nie było. Sukces.

#BigosLover

Post Wysłano: 31 paź 2016, 18:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Dziś same sukcesy :)

Oto jeden z nich, babo moja mi narobiła :mrgreen: z lekką moją pomocą, doprawiałem po swojemu :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Widać że malo Tkaczyka oglądasz, bo nie jestes trendi. Prawdziwy kierowca to nawet na kawę idzie do lokalu!
A gdzie by sie tam ze słoikami uganiał...

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:02
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Z tematu: viewtopic.php?f=45&t=46200&start=20
Cytuj:
Na forum obok, jeden gość o nicku Łysy pisze, że zawód kierowcy to może i średnio rozgarnięta małpa wykonywać...czytając o problemie rumun90, zastanawiam się czy aby na pewno...Przecież podstawowe funkcje tachografu są opisane w Instrukcj Obsługi Tachografu, czy jest jakiś problem, żeby to przeczytać w instrukcji?
P.S
2 strony żeby wytłumaczyć gościowi jak przestawić czas regionalny...masakra...:)
Tematy takie jak te i inne podobne pokazują jaki problem ma dzisiejsza młodzież i początkujący kierowcy z podstawami w transporcie czy chociażby informacjami w zakresie czasu. A z roku na rok widać, że ta tendencja jest coraz większa.

#BigosLover

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Cytuj:
Obrazek
Obrazek
Promocja w kerfurze na iweko jest !
Kierownik za gotówke weźmie nowe Ifeko :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8460279
Samochód: 1848

Cytuj:
Cytuj:
Na forum obok, jeden gość o nicku Łysy pisze, że zawód kierowcy to może i średnio rozgarnięta małpa wykonywać...czytając o problemie rumun90, zastanawiam się czy aby na pewno...Przecież podstawowe funkcje tachografu są opisane w Instrukcj Obsługi Tachografu, czy jest jakiś problem, żeby to przeczytać w instrukcji?
P.S
2 strony żeby wytłumaczyć gościowi jak przestawić czas regionalny...masakra...:)
Tematy takie jak te i inne podobne pokazują jaki problem ma dzisiejsza młodzież i początkujący kierowcy z podstawami w transporcie czy chociażby informacjami w zakresie czasu. A z roku na rok widać, że ta tendencja jest coraz większa.
Żeby tylko młodzież.... Dziś przejechałem Kassel - Dortmund tam i powrót. Dyskusje na #28 kierowców na temat zakazu w D można tylko podsumować tak :lol:

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
P.S
Kamilu bo to jest ten idiotyczny trend - nie masz co ze sobą zrobić? Zostań kierowcą bo są niedobory kadrowe we firmach co nabrały aut w leasingi. Zostań kierowcą bo to zarąbisty zawód, zwiedzanie świata i nagrywanie filmów na jutuba. Wieeeem, że generalizuję teraz, ale to jest idiotyczne co się dzieje po prostu. Nie wiem czy ci ludzie co szkolą czy szkoleni są do bani, ale to boli. Rozumiem, że są sytuacje nietypowe w życiu i niejeden bywalec Dżangłery musi się zapytać na weekendzie o pewne problemy, ale pauza weekendowa, dobowa czy przestawienie tacho to są podstawowe tematy a co chwila jest nowy temat o tym. Nie jestem jakimś orłem a i leniem na potęgę, ale akurat z tymi sprawami ma się na tyle do czynienia, że to po prostu trzeba umieć i koniec. Nawet jeśli ktoś jest nowy w temacie to po to był kurs na PJ oraz Kwalifikacja na której naprawdę zasób wiedzy jest podany w dość przystępny sposób.
Najważniejsze to umieć fanpejdża otworzyć na fejsie i lajkować auta w "eNeL stajlu" i mądrzyć się na temat tuningu i wyższości Skakani nad Dafem...

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:36

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Nie wiem czy ci ludzie co szkolą czy szkoleni są do bani, ale to boli.(...) Nawet jeśli ktoś jest nowy w temacie to po to był kurs na PJ oraz Kwalifikacja na której naprawdę zasób wiedzy jest podany w dość przystępny sposób.
Nie dalej jak ze 2-3 tygodnie temu ktoś tu pisał, że robi KW (jeśli dobrze pamiętam) w tzw. e-learningu i się pytał czy jest jakiś program bo mu się nie chce co chwila guzika nacisnąć żeby potwierdzić przeczytanie strony...a później są tego efekty - "RATUNKU, POMOCY..."

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie dalej jak ze 2-3 tygodnie temu ktoś tu pisał, że robi KW (jeśli dobrze pamiętam) w tzw. e-learningu i się pytał czy jest jakiś program bo mu się nie chce co chwila guzika nacisnąć żeby potwierdzić przeczytanie strony...a później są tego efekty - "RATUNKU, POMOCY..."
Pamiętam! Żenujące to jest....

Post Wysłano: 31 paź 2016, 19:57
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

SergiejTG, sam odbywałem KW przyśpieszoną i wiem, że niektóre tematy czy slajdy są po prostu tak idiotyczne, że po jakimś czasie człowiek marzy tylko o tym, żeby to wszystko odklepać i mieć za sobą. Sam siedziałem i po 2 temacie każdy bezsensowny slajd tylko przewijałem. Jednak zajęcia praktyczne, czy spotkania z ITD śledziłem i starałem się być aktywny. Bo tutaj widziałem moją nadzieję w tym by poznać coś nowego w zawodzie jaki chce robić. Oczywiście lata spędzone z moim tatą też mi znacznie ułatwiły pracę. Mimo to, jak siadłem samemu na klamota to już nie miałem taty obok a już podczas pierwszej trasy miałem totalny chrzest bojowy, bo i z natury papierkowej jak i mechanicznej. Mimo to, jakoś dałem radę, ważne jest by myśleć użyć tego mózgu bo przecież od tego on jest.

W filmie Wieczny Student, jeden z gości odpowiadając na to co się dzieje z tą młodzieżą odpowiedział: "To przez internet stary. Wypala im szare komórki." Niby amerykański film pokroju American Pie ale chłopak źle nie powiedział.

Sergiej swoją drogą ty z Tarnowskich Gór jesteś?

#BigosLover

Post Wysłano: 31 paź 2016, 20:09

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Sergiej swoją drogą ty z Tarnowskich Gór jesteś?
Si, a co potrzeba?

Post Wysłano: 31 paź 2016, 20:10
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

A bo zazwyczaj 2 razy a czasem i 4 krotnie przelatuję przez tą mieścinkę. Może kiedy się na browca uda ustawić :D

#BigosLover

Post Wysłano: 31 paź 2016, 20:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
przelatuję przez tą mieścinkę.
No tak, przy tej metropolii powiatowe TG to mieścinka :)

Btw: Siegiej, jakbyś kiedyś chciał pozwiedzać sztolnie pod Twoim miastem to polecam się :)

Post Wysłano: 31 paź 2016, 21:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2291240
Samochód: R500, Actros 1844, FH 460

Jestem na Świecku - armagiedon istny :D Andżelika pełna, cyrk pełen, port pełen :D ludzie jeżdżą w koło i szukają miejsca na pauzę do rana i nie wychodzi im to :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 31 paź 2016, 21:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: DAF

Życie na wolnym jest zayebiste. :mrgreen:

Strona 1260 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11258 1259 1260 1261 12623605 Następna