Cytuj:
Z tematu:
viewtopic.php?f=45&t=46200&start=20
Cytuj:
Na forum obok, jeden gość o nicku
Łysy pisze, że zawód kierowcy to może i średnio rozgarnięta małpa wykonywać...czytając o problemie
rumun90, zastanawiam się czy aby na pewno...Przecież podstawowe funkcje tachografu są opisane w Instrukcj Obsługi Tachografu, czy jest jakiś problem, żeby to przeczytać w instrukcji?
P.S
2 strony żeby wytłumaczyć gościowi jak przestawić czas regionalny...masakra...

Tematy takie jak te i inne podobne pokazują jaki problem ma dzisiejsza młodzież i początkujący kierowcy z podstawami w transporcie czy chociażby informacjami w zakresie czasu. A z roku na rok widać, że ta tendencja jest coraz większa.
Kamilu bo to jest ten idiotyczny trend - nie masz co ze sobą zrobić? Zostań kierowcą bo są niedobory kadrowe we firmach co nabrały aut w leasingi. Zostań kierowcą bo to zarąbisty zawód, zwiedzanie świata i nagrywanie filmów na jutuba. Wieeeem, że generalizuję teraz, ale to jest idiotyczne co się dzieje po prostu. Nie wiem czy ci ludzie co szkolą czy szkoleni są do bani, ale to boli. Rozumiem, że są sytuacje nietypowe w życiu i niejeden bywalec Dżangłery musi się zapytać na weekendzie o pewne problemy, ale pauza weekendowa, dobowa czy przestawienie tacho to są podstawowe tematy a co chwila jest nowy temat o tym. Nie jestem jakimś orłem a i leniem na potęgę, ale akurat z tymi sprawami ma się na tyle do czynienia, że to po prostu trzeba umieć i koniec. Nawet jeśli ktoś jest nowy w temacie to po to był kurs na PJ oraz Kwalifikacja na której naprawdę zasób wiedzy jest podany w dość przystępny sposób.
Najważniejsze to umieć fanpejdża otworzyć na fejsie i lajkować auta w "eNeL stajlu" i mądrzyć się na temat tuningu i wyższości Skakani nad Dafem...