Samochód: Januszowa Magnolia
Porażka dnia taka iż pierwsza kontrola na niemieckiej ziemi. Była łapanka na B311. Dzięki niej jestem biedniejszy o 100 ojro. 92km/h na landzie. Mini sukces że udało się zbić o 40 ojro. Porażka druga taka, że nie udało się zagruzić dzisiaj. Jutro rano dopiero. Teraz zimne piwko bo nawet ładna pogoda.
Polizaj o mało nie wypadł z kabiny przy próbie wyjścia z Magnumki. No i chłopaczek nie mógł swojej karty wyjąć. Musiałem mu pokazać gdzie przycisnąć.
_________________ Kto nie skacze ten z ITD!
Naczelny forumowy kierowca Magnumek.
U mnie sukces, przesiadka z hi way na chińczyka, iveco nie jest złe ale co mnie pokusiło żeby je kupić. Aktualnie jestem zachwycony FH, trasa po alpach pokazała, że volvo to jednak high endowa półka.
Sukcesów i porażek jak na pęczki.
Po prawie 2 tygodniach udało mi się dotrzeć na Forum.
Wczoraj wieczorem postawiłem na równe nogi połowę DCT - "gajgery" oszalały, gdy przejeżdżałem przez bramki na złożenie pudła. Przez godzinę stałem i blokowałem jedną bramkę. Na szczęście ja nie świecę, kontener - ciort go wie.
Po licznych debatach i dyskusjach mam takie opony na ciągniku, jakie chciałem.
Porażka - ledwie półtora tygodnia temu wyszedłem z choróbska i znów mnie dziś zaatakowało. Cóż, człowiek podlotkiem już nie jest, trzeba zacząć się lepiej ubierać.
Nie, ja to mam alergię na zachód. Wystarcza mi krajówka i przepychanki w porcie. Nie dla mnie Niemcy, ich korki, nieustanne kontrole, "absztand-halten'y" i inne dziwne germańskie wymysły.
Marecki - staram się "dogonić" Bajzla, ale niestety, jeszcze baaardzo długa droga do tego. O ile w ogóle osiągalna.
Nie ta liga
Q, no, a teraz od 18 do 8 rano palę Franka, to tak z uśmiechem na twarzy do tych, co według nich mi auto nie stygnie nigdy
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Typ się nie mógł zdecydować czy woli ciężarówki czy autobusy
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Bajzel - ja to w "okręgówce" jestem. Poza tym ETeeMy i WueMeLe to "klasa" sama dla siebie. Chociaż u tych pierwszych już Ukraińcy jeżdżą.
Nic to, trzeba spać. Jutro ciężki dzień.
Robimy szybką 45tkę na Odrach u kokota. Podchodzą do nas Ślązaki i 20 minut tłumaczenia jak z Ostravy na Katowice dojechać. Q7 SK numery, garnitury i krawaty. Kasa się z kieszeni wylewała ale rozumu niewiele. Otowrzyłbym atlas na stronie z GOPem złapał za łeb i walił tak długo, aż by odbiło się na czole. Setki tysięcy na auto jest ale na mapę już brakuje.
Bauer pamiętasz typa co za Dreznem pytał czy dobrze do Berlina jedzie?
Daniel jutro przez Przemków przelatujesz ;>?
Ja dotarłem do domu przed 21 i ponad tydzień wolnego co się nie często zdarza
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Marek pamiętam. Koleś na Tempelhofa chciał dojechać. Ogólnie prawił dobrze bo cały czas prosto i dojechało się. Ale chłopinie wybudowali węzeł Krzyżowa no i zagwozdka. Pojechał prosto. Ale na Drezno nie Berlin jestem ciekaw czy odbierał kogoś z lotniska bo chyba sobie ten ktoś musiał poczekać.
Samochód: DAF
Cytuj:
Scorpu u Cagana to póki co były obiecanki cacanki i najlepiej jako kierowca bo plany to On ma tylko budowy jeszcze nie zaczął
Tak, i najlepiej co tydzień gdzieś indziej bo wszędzie braki. Kumpel szuka roboty to mówi, że codziennie ogłoszenie wpada na lm'a. Z tego co wiem to już tuż tuż będzie wyprowadzka ze Staraka.
Użytkownicy przeglądający to forum: korni8808 i 2 gości