Cytuj:
Aha, to ten twój mechanik zrobił badania silnikow po milionie km na każdym oleju? Bo wiesz, jesli nie, to o olejach i ich wplywie na silnik ma on takie samo pojecie jak ty, czyli mgliste

.
Do padliny za 10 tys, lej najdroższy jaki znajdziesz. Żadnej roznicy ani ty, ani silnik nie odczujesz, ale bedziesz mógł walić opowieści dziwnej treści, typu mniej pali, ciszej chodzi na różnych forach w enternetach. No i mechanik sie ucieszy.
Juz cię sprowokowałem, czy jeszcze

?
No cóż, moja padlina kosztowała więcej niż 10 tys.

Napisałem, co mówił mechanik i tyle, od tego jest forum, żeby dopytać.
Panie Kierowniku, wyjaśnijmy sobie jedną kwestię. Od wydarzeń, przez które się mnie do tej pory czepiasz, minęło już 6 lat. Jakby nie było szmat czasu. Od tamtej pory wydoroślałem, przemyślałem kilka spraw, za to co wtedy odwalałem jest mi teraz wstyd. Serio. Staram się zmienić na lepsze (chyba się udało, ale nie mi to oceniać), nie reagować na różne zaczepki, bo i po co? Nie chce mi się brać udziału w kolejnej forumowej gównoburzy, strata czasu i nerwów.
Czepiasz się nie tylko mnie, ale też paru innych chłopaków, choćby Miha. Po co? Żeby prowokować kłótnię, która nic nie wnosi? Jest sobota, wieczór, otwórz jakiegoś dobrego browara i wyluzuj, szkoda życia na prowokacje. Myślisz, że nie miałem ochoty odpowiedzieć na nie? Miałem, ale trochę się zmieniłem od 2010.
Weź przykład z Rossiego, kiedyś dość ostro się pożarliśmy, raczej na pewno mnie nie lubi, a mimo to jakoś potrafimy pisać na odpowiednim poziomie, jest miło, konkretnie i rzeczowo. W życiu nie pomyślałbym, żeby wziąć pod uwagę oleje Statoila
Z mojej strony to tyle.