1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: Ferrari
Lifting stejdż tó
Dzisiaj założyliśmy maskę i narożniki od hajłeja, dodatkowo ramka grilla pomalowana na srebrno i dołożone dwie obrysówki Hella, które docelowo będą wpięte równolegle do diodowych obrysówek w blendzie od hi, żeby błędu nie paliło. Prawdopodobnie pierwszy tir w nowoczesnej europie z lampkami eNeL stajl pod CANa.
_________________ Czy jadę bezpiecznie? - Zadzwoń gdzie chcesz.
dołożone dwie obrysówki Hella, które docelowo będą wpięte równolegle do diodowych obrysówek w blendzie od hi, żeby błędu nie paliło.
Nie wiem jak to jest właśnie z tą blendą, bo jak we fiacie mi spaliło jeden z obrysów to prawie tydzień jeździłem nie wiedząc nawet o tym, ponieważ żadnego błędu nie rzucił. Forumowy spec od fiata twierdzi, że powinno.
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Ogólnie bardzo mało jest tych aut w tym stylu. Nawet na necie jak na lekarstwo obrazków. Z pewnością przyciągniesz wzrok jak polecisz na Guldena. Oprócz tych dwóch w maskę coś planujesz dokładać? Odmłodnieje ten klamot w waszych rękach.
Rozchodzi się o to, że najprawdopodobniej wszystkie nasze gruzy w kolorach z którymi srebrny się kontrastuje będą tak malowane.
Tej dokładki na pewno nie będę malować, jak już to jak skompletuję od hi-way'a
To chociaż te srebrne plastiki wokół dolnych świateł pomalujcie w ten sam srebrny Namów mimo wszystko na pomalowanie chociaż tej listwy na grillu na czerwono, tak jak tu: http://gamesmods.net/uploads/posts/2013 ... _iveco.jpg
Dzisiaj założyłem blendę, wczoraj felgi aluminiowe na przód, tylko jakieś dekle ładne trzeba kupić. Będziemy działać dalej, bo ogólnie jest jeszcze co robić tylko czasu nie ma na to wszystko.
Auto pod domem, więc mam ambitny plan wymienić jutro jedną żarówkę w tylnej lampie to się deska na zielono będzie palić.
Rossi widziałem w poniedziałek na bazie Twoje Ferrari. Piękne auto. Po lifcie jest gigant! Alusy na bliźniak muszą być chociaż na zewnątrz. Ociu bedzie musiał oddać Ci palmę pierwszeństwa
Ale to i tak uj nie auta, czym my się podniecamy, tylko półresor i tylko NL i tylko to i tylko wszystko!!!!!!
Nie długo wyjdzie 3cie czerwone w pełnym spoilerach tak myślę, muszę nawiedzić właściciela telefonem...
Więc mnie nawet za rok na MT nie wpuszczą.... z czym ja do ludzi
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."
Użytkownicy przeglądający to forum: ciucma102 i 1 gość