Mam pytanie do tych co trochę bardziej obeznani z telefonami. Mam włączoną jedna aplikacje i włączam drugą. Z tego co wiem, android procesy w tle po jakimś czasie wyłącza. Tylko że mój od jakiegoś tygodnia, może dwóch zaczął już wyłączać aplikacje, które w tle są tylko chwile, co zwyczajnie irytuje. Ktoś wie jak to wyprostować? Telefon Z3.
Porażka na maxa, najfajnieszy weekend tego lata (nie licząc MT) skończył się za szybko, ale za to limit km na ten miesiąc myślę, że uda mi się wykręcić
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."
Ja dziś tylko rozładunek i na parking wjechałem. I tak wyszło do bani bo czas pracy o 30 minut mi się przeciągnął. Teraz spać a rano ruszam ładować powrót na kraj.
A mi dziś zabrali wieltonkę na bazie i dali załadowany śmietnik Krone sprzed naszej ery...
Taki dysonans wzrokowy że oczy musztardą zachodzą. Jutro się przekonam czy blandeka w ogole się rozpina
Sukces tygodnia, czyli z Volva na Dafa. Nie wybrzydzam ino kiero trochę flejtuch. Lodówka i tapicerka zasyfiona jak by PKSior nim jeździł, a i półrocznej Krone też nie szanuje...
A i mój pierwszy strzał na zagramanice jak na większe się przesiadłem
3h jazdy z Rhynera do Kolonii. Rozładunek do 12, byłem 12.20 i morgen, a o 16 miałem ładować powrót w Duisburgu i jutro być w domu. A wczoraj widziałem Iwonke traking gerl na Lipianach. Tylko autografu nie mam....
Karolek ty teraz nie zapomnij, że ty tam takie coś jak pauzy robisz
Dzięki Bogu, że nie ćwiczę czegoś takiego jak te Huty Mittala bo byłem parę razy za szczyla, to problem u nich, że w ogóle człowiek przyjechał się ładować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Lukasz29 i 1 gość