Cytuj:
Cytuj:
Panowie może któryś bedzie wiedział.
W osobowce przy lekkim wciskaniu hamulca słychać stuki z lewej strony, a jak sie docisnie mocniej cisza. Nie ma żadnych drgań na kierownicy, nie ściąga do boku.
Zmieniony był sworzeń wachacza bo wyciekło z niego i miał luzy. Tarcze, klocki jeszcze do jazdy na jakis czas. Wszystko sprawdzone i poczyszczone i nadal to samo i nie mamy już pomysłu co to może być
Z mojego punkt widzenia to powoli tarcza się już kończy. A dokładnie jest delikatnie zwichrowana pewno temperatura dała się jej we znaki. Problem się pojawił po dłuższej podróży, wysokiej temperaturze i mocno obciążonym pojeździe lub po ostrej jeździe po drogach górskich
Sukcesów brak, a o porażkach pisał nie będę bo mi się podnosi ciśnienie.
Bylem na majowce na Mazurach i jak wróciłem byli dobrze i dopiero po jakiś 2 tyg było to słychać. I to raz na jakis czas a teraz praktycznie za każdym razem. Tarcze na grubość są dobre.
I najlepsze, że jak po stoi pod firma dzień czy dwa to przy pierwszych hamowaniach cisza tylko dopiero po iluś tam wciśnięciach znów stuki się pojawiają
Już pomysłów nie mamy. A nawet to tarcza jakby krzywa była czy coś to drgania by było czuć a nie ma ich na kierownicy
Zobacz czy śruba jakaś od mocowania zacisku do piasty nie jest niedociagnieta ja w astrze miałem podobnie ale to były łączniki stabilizatora