Strona 1119 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11117 1118 1119 1120 11213605 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 10 sie 2016, 9:34

Cytuj:
(...)
Nie zgadzam się z tym. Jeśli ma uzasadnione obiekcje Prezes Związku, ponieważ zawodnik nie stosuje się do wytycznych Związku jeśli chodzi o treningi, jest usunięty z kadry (co jest logicznym posunięciem) a naciski Zarządu owocują powołaniem do kadry - no chyba jest coś na rzeczy. Fakt, przemawia przeze mnie moje postrzeganie - albo czarne albo białe. A jeśli ktoś ma w poważaniu reguły gry to niech zrezygnuje nim dojdzie do kompromitacji. A przez takiego "asa" prezes podaje się do dymisji...

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: brak

Cytuj:
Ja bym zaliczył to do sukcesów,ale majstra wyważającego.Być może pobił rekord Guinessa w ilości ciężarków na kole. :lol:
63szt. :wink:

Z pierwszej reki wieści niosą, że przestało trzepać kierownicą.

/mobil

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania

Cytuj:
Cytuj:
Ja bym zaliczył to do sukcesów,ale majstra wyważającego.Być może pobił rekord Guinessa w ilości ciężarków na kole. :lol:
63szt. :wink:

Z pierwszej reki wieści niosą, że przestało trzepać kierownicą.

/mobil
Czyli sukces :U

Post Wysłano: 10 sie 2016, 9:48
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Cel uświęca środki.

Post Wysłano: 10 sie 2016, 9:51

Użytkownik

Użytkownik

Felga pokrzywiona, czy coś nie tak z oponą?

Post Wysłano: 10 sie 2016, 9:54
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie znam odpowiedzi na to pytanie.

/mobil

Post Wysłano: 10 sie 2016, 11:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Bauer nie stałeś może dziś na Pegnitz A9? :D :D

Obrazek

Sukces taki, że cisnę na Schwedt i druga nocka w tym tygodniu przespana w domu będzie. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 10 sie 2016, 11:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:

Obrazek
Ja stałem, ale do 4:50 :P

Post Wysłano: 10 sie 2016, 12:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Ma ktoś pomysł jak zdobyć zakaz wjazdu na Cersanity? Wczoraj 8h w Krasnymstawie żeby załadować 18 palet. Teraz mija 5,5h w Opocznie, żeby zrzucić całe 7 palet. Syf to mało powiedziane.

Post Wysłano: 10 sie 2016, 13:00
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Najlepszy sposób, to gruba zadyma w biurze, albo z jakimś placowym itp, itd, a jak mają BHP, to szydzić z niego na maxa :D

Tak o to znajomy ma już rok zakaz ma Mytalalalalala :mrgreen:

Post Wysłano: 10 sie 2016, 13:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jesli chodzi o wypadek z zolta Setra opisywany wyzej:

Wlasnie dzwonilem do kumpla co jezdzi na tej wlasnie lini w tej firmie.
Na zamieszczonej stronie ITD napisano ze Jeep zaczal hamowac z niewiadomego powodu.... :lol: :lol: :lol:
Co za sciema!!!
Kolega akurat gadal z kierowca we firmie i sprawa wygladala zupelnie inaczej.
Mianowicie, lewym pasem jechal Jeep dojezdzajac do miejsca zdarzenia wyprzedzil Meganke oraz autobus, po czym nagle uwaga: policjant wyskoczyl z zaparkowanego radiowozu na prawy pas probujac zatrzymac Jeepa, ktory zaczal hamowac mocno i zmieniac pas na prawy. Oczywiscie na jego tyl najechala Meganka nie spodziewajac sie takiego manewru po czym Setra hamujac ze 100 km/h dolozyla w tyl Meganki.
Policjant zaczal sie rzucac do kierowcy autobusu ze jezdza jak wariaci itp.....

Jak myslicie kto jest winny za karambol ???
Kiero z autobusu mandatu nie dostal...

Setra 2005 lub 2006r jeszcze na tarczce tyle sie dowiedzialem ze to z parti tych rocznikow...

Post Wysłano: 10 sie 2016, 13:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Mascott, MB Actros

Policjant jest sprawcą. Jak stwierdzono co innego na miejscu, to sprawa do sądu.

Post Wysłano: 10 sie 2016, 13:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: cokolwiek dadza

To kiedyś w Tychach byłem świadkiem podobnej sytuacji. Jechały ze 3-4 auta przede mna i nagle niebieski wyskoczył na środek drogi i zaczął machać lizakiem i powstał mini karambol. Nie wiem co oni mają z tym wyskakiwaniem na środek drogi... Cóż w służbie bezpieczeństwa...

Post Wysłano: 10 sie 2016, 13:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...
Uczestniczyłem w podobnej akcji pewniej nocy na Kalecińskiej we Wrocławiu.
2st na dworze, wilgotna jednia, 3 osobówki.
Jadące od estakady 2 osobówki zdrowo ponad 100 na licznikach, a jedna "karawani" z przodu.
Nagle na środku 2 pasów znalazł się Policjant.
Pierwsza "wyścigówka" hamuje, koleś jadący z tyłu panikuje i po heblach, stawia go bokiem i wali lewym słupkiem w tył tej Corsy i zaczyna go obracać, a policjat w środku tego bałaganu stoi jak kołek na drodze, aż mu świecący lizak wypadł z wrażenia.
Trochę mu się ciśnienie podniosło :mrgreen:
Roszczenia miał duże ale chyba się powinien radować, że uszedł z życiem.

Inna sytuacja z domowego podwórka, tez wilgotno ja na motocyklu przypiraciłem jakieś 60 na 40 i mi wylazł pod koła.
Obyło się bez wywrotki ale gacie pełne.
Jeszcze mi powiedział, że jeździć nie potrafię :lol:

Post Wysłano: 10 sie 2016, 13:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A ten moderator co taki wrażliwy, może mu się zrzucimy faktycznie na ten monitor :P

Post Wysłano: 10 sie 2016, 14:24

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
No i pięknie - większość piętnuje Rosję za doping a tu okazuje się, że jeden z naszych orłów (Tomasz Zieliński) został usunięty z kadry za doping. Co za czasy. Co za ludzie. Zero ambicji, honoru. I jeszcze okazuje się że Szymon Kołecki (prezes związku) miał dobre przeczucia co do tego człowieka wyrzucając go z kadry. A musiał go przywrócić z uwagi na naciski ze strony zarządu. SUPER.
Nie byłbym tak do końca przekonany. Tomasz Zieliński najpierw był badany w Polsce trzy razy tydzień po tygodniu i wszystko było ok, a po 1h w wiosce olimpijskiej skierowano go na badaniach i wyszło, że jest na dopingu. Kolejna sprawa to owy środek, który znaleziono w jego krwi zaczyna działać po 6 tyg, a w jest wykrywalny przez 1,5 roku po zażyciu czyli musiałby przyjąć zastrzyk po badaniach w pl, a i tak środek nie zdążył by aktywować się w czasie igrzysk :lol: Próbkę B zawodnik miał otrzymać już o 4 rano wczoraj co przyciągnęło się o ponad 24h. Nie mówię, że jest czysty bo nie wiem, ale cała sprawa mocno śmierdzi. Z drugiej strony nie oszukujmy się, na tym poziomie pewnie wszyscy jadą na bombie, tylko nie każdy daje sie złapać, a machlojki są wszędzie, szczególnie tam gdzie kasa i medale, dlatego ostrożnie z takim ocenianiem.

Podzielam opinię kolegi. :D

Post Wysłano: 10 sie 2016, 15:07

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Jesli chodzi o wypadek z zolta Setra opisywany wyzej:

Wlasnie dzwonilem do kumpla co jezdzi na tej wlasnie lini w tej firmie.
Na zamieszczonej stronie ITD napisano ze Jeep zaczal hamowac z niewiadomego powodu.... :lol: :lol: :lol:
Co za sciema!!!
Kolega akurat gadal z kierowca we firmie i sprawa wygladala zupelnie inaczej.
Mianowicie, lewym pasem jechal Jeep dojezdzajac do miejsca zdarzenia wyprzedzil Meganke oraz autobus, po czym nagle uwaga: policjant wyskoczyl z zaparkowanego radiowozu na prawy pas probujac zatrzymac Jeepa, ktory zaczal hamowac mocno i zmieniac pas na prawy. Oczywiscie na jego tyl najechala Meganka nie spodziewajac sie takiego manewru po czym Setra hamujac ze 100 km/h dolozyla w tyl Meganki.
Policjant zaczal sie rzucac do kierowcy autobusu ze jezdza jak wariaci itp.....

Jak myslicie kto jest winny za karambol ???
Kiero z autobusu mandatu nie dostal...

Setra 2005 lub 2006r jeszcze na tarczce tyle sie dowiedzialem ze to z parti tych rocznikow...
A co oni robili na autostradzie? Jeszcze ich nie widziałem stojących na poboczu i zatrzymujących samochody.
No a przekłamanie piękne. Naraża kretyn ludzi na utratę zdrowia bądź życia i jeszcze zwalą winę na kierowce. I tak jestem zdziwiony, że nie ten, który uderzył w jeepa został uznany winnym.

Post Wysłano: 10 sie 2016, 15:12

Cytuj:
Najlepszy sposób, to gruba zadyma w biurze, albo z jakimś placowym itp, itd, a jak mają BHP, to szydzić z niego na maxa :D

Tak o to znajomy ma już rok zakaz ma Mytalalalalala :mrgreen:
Kumpel wypłacił liścia ochroniarzowi i dzięki temu zabiegowi ma zakaz do Tesco :lol:

Post Wysłano: 10 sie 2016, 18:19
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:

Obrazek
Patrz patrz siofer od 7 boleści! A jak dzwonił ja do niego to mówi: Sefunciu tutaj koreczek się zrobił objechać nie idzie i się spóźnię. A matoł na parking zjechał, pewnie żreć mu się chciało albo co gorsze. Paliwo on sprzedawać chciał! O skur.esyn, się zdziwi.. dzisiaj 10 jeszcze kasy nie przelałem, już on się jutro będzie miał oczy jak pińc złoty jak mu parę stówek braknie w wypłacie. Robić się nie chce! A potem płaczą na CB, że piniendzy dziad nie daje, że szkoda mu. To mi Januszek podpadł a ja go pod swoje skrzydła wziął bo chłopok mi ryczoł, że z robotą ciężko. Najlepsze auto ja mu dał. Ciul! Nawet mu tollcollecta nie kazałem ręcznie kupować tylko automata założyłem, żeby wygodniej miał a łon co?! Po kątach staje, kantuje, oszukuje! Łosz to zakichany król astrachańskich szos. Rozpuszczony jak dziadowski bicz! I widzita koleszki, bądź tu dobry dla szofera, robote daj, auto, nawet na wakacje się razem jechało na Mazury. Nad Śniardwami się z gwinta szczeliło a nad Mamrami z babami na golasa się kąpało a potem każdy cudzej żonie pijawki ze skóry ściągał i amolem smarował. To były czasy... Ale koniec! Ooo, ja już go ustawie jutro będzie cykał jak szwajcarski zegarek!

:lol: :lol: :lol:

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 10 sie 2016, 18:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Widać, że on więcej stoi niż jeździ, ba! W dodatku zmienia blandeki dla niepoznaki
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016081 ... 4f7cfa.jpg

Strona 1119 z 3605 [ Posty: 72099 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11117 1118 1119 1120 11213605 Następna