Cytuj:
Po drugie nie ważne czym ważny efekt końcowy.
W 100% się z tym zgadzam że by dobrze polakierować (nie malować, bo malować można ściany w domu lub obrazy tak mnie poprawiał zawsze Kolega lakiernik

), element trzeba mieć fach w ręku. Wielu o tym zapomina że trzeba malować całym ramieniem, a nie nadgarstkiem

. Co do fasady domu i docinek następnym razem Kolega jabson będzie lakierował na żółto to i polakieruje na nowo ścianę. A tak na poważnie element do Reni świetnie polakierowany.
Cytuj:
Budowy nie nawidze, a trafiało się gdzie 3 razy w tygodniu trenowałem budowe....
Podejście ludzi poziom dno, jakoś na wywrotce tego nie odczuwałem, wpadłem, wysypałem zyebałem kogo trzeba, trzasłem klapą i pojechałem w pi#du...
Tu się postawisz i zapomnij o zrzutce....

rekord to pauza 11-stka trzaśnięta pod żurawiem

Bo jeżdżąc po budowach to trzeba wejść w układ myślowy pracowników tam zatrudnionych, a nie udowadniać im że się mylą

. Za to stawiać sprawę prosto jak się nie da wjechać to nie kombinować. Klimat na budowie jest nie zmienny od lat, jak sucho to kurz, jak mokro to błoto, a jak roztopy to się nie pchaj bez napędów bo i tak nie wyjedziesz.

.