[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 497 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
ja chyba silikonem potraktuje albo klejem na gorąco.
Za robotę się weź Ktoś musi płacić podatki na mój zasiłek
Do niedzieli jestem w Darłowku leżing plażing. Potem jade do Czech mala skala. Na kajaki. Kojarzysz jak sie przez Jakuszyce jezdzilo ta rzeczka. Rysiu mówił,ze tam byles ?
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Czy sukces czy porażka - nie wiem. Po rozmowie z kierownikiem dowiedziałem się, że mam jechać najkrótszą drogą, przepalić beczkę oleju napędowego być pół dnia później ale nie nadrobię 50km.
Samochód: VOLVO FH500 EEV
Wczoraj zakończyłem liczącą prawie tydzień czasu jedną trasę - pełne 197 km w jedną stronę. Dziennie jakieś 22-25 km. Chłopaki z Girteki nie wiedzieliby, co mają robić na przerwach.
Samochód: MAN TGX 18.440
Cytuj:
Wczoraj zakończyłem liczącą prawie tydzień czasu jedną trasę - pełne 197 km w jedną stronę. Dziennie jakieś 22-25 km. Chłopaki z Girteki nie wiedzieliby, co mają robić na przerwach.
Samochód: VOLVO FH500 EEV
Cytuj:
Cytuj:
Bagaże na pielgrzymce woziłeś?
Bingo! "Micha" zapewniona, co roku Ci sami znajomi (czyli stara, dobra paczka) i trasa znana. W każdym razie, monotonii nie było.
Samochód: jakiś tam Tyr...
Kuzwa drugi weekend w trasie. I to pod rząd... W dupe no. Jedyny plus że spedytorka tak ustawiła trasę że ma niewiasta dołączy do mnie i razem do niedzieli będziemy stali. Jako że zapowiadają w sobotę i niedzielę ponad 20*C i bezchmurne niebo to szykuje się wypad w pobliskie góry.
Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
_________________ "...a niepodzielnie królującą elitę stanowią świętokrzyscy patelniarze..."
Po dwóch miesiącach wakacji podjąłem w poniedziałek pracę... i jeszcze nie wyjechałem w trasę, a umowa podpisana i pensja stała. We wtorek się zapakowałem w auto i czekam kiedy będzie "ładunek dla świeżaka", bo naoglądałem się Iwony i startuję z gabarytami
Najgorsze w tym wszystkim to... ŻE AUTO BEZ PODŁOKIETNIKA
_________________ Dokładnie kolego, tak jak mówisz!
Użytkownicy przeglądający to forum: ociu i 2 gości