Samochód: XF 105.460
Przeszedłem tam, ale lekko przyhamowałem.
Praca w obecnej firmie zaczęła się małą porażką - ledwo przejechałem za Kędzierzyn K i mi opona w naczepie strzeliła, dobrze że w pobliżu była firma transportowa bo nie umiałem odkręcić kilku śrub. Teraz stoję na Zakładach Azotowych i chciałem se zupę zagrzać...oczywiście się rozlała w chłodziarce (lodówki w aucie brak). O wyglądzie koszulki już nie wspomnę...cała biała z potu Przy zamkniętej masce w Volvo pokazuje 39 st.C
Do której stoisz tam? ja jak dobrze pójdzie to na 18 bede na zad na parkingu tam
Ty to plątałeś się coś koło 5 rano między zwężkami a Krapkowicami w stronę Katowic?
jeśli mój szary fiacik to jakos tak bedzie bo punkt szósta zameldowałem sie na bramie azotow oczywiscie zle zrobiona awizacji i czekanie do 7. Stoję na BP w Kudowie przy wlewie adblue na noc bo wypadek na dk 8 i inne przygody i wszystkie olany szlag trafił
jeśli mój szary fiacik to jakos tak bedzie bo punkt szósta zameldowałem sie na bramie azotow oczywiscie zle zrobiona awizacji i czekanie do 7. Stoję na BP w Kudowie przy wlewie adblue na noc bo wypadek na dk 8 i inne przygody i wszystkie olany szlag trafił
Twój twój , darłem się na cymbał radiu ale bez odzewu było, jedynie co to z TP się do jakiejś patelni sapał o prędkość.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
właśnie obserwowałem ISS, a myślałem, że nie zobaczę. jakby centralnie mi nad balkonem śmigało, wyraźnie lepiej widoczne niż gwiazda, nawet fotki strzeliłem
_________________ Pilot szwedzkiego samolotu z uszkodzonym wirnikiem
Pierwszy dzień urlopu i już zaczynam się nudzić. Gorzej, jak na weekendzie w budzie.
Chyba coś ze mną nie tak.
Ok, poprawiam się. Jak od poniedziałku zacząłem imprezę, tak dopiero w sobotę wieczorem skończyłem.
Teraz mam taki relax, że na samą myśl o powrocie do pracy przybijam się gwoździami do podłogi i nie idę.
Sukces taki, że się zmobilizowałem i jadę dziś wymienić szybę w moim prywatnym szrocie. Jeżdżę od zimy z pęknięciem po całej długości, ale przegląd się zbliża to trzeba stwarzać pozory.
Porażka taka, że ładuję dziś o 20 na Niemcy, także znów nocka yebania, a jutro cały dzień powolnego umierania na słońcu... Bajka.
Samochód: audi
mam urlop od soboty i cieszę się z każdego wolnego dnia szkoda, że aż tak upalnie, bo nie da się funkcjonować na zewnątrz
_________________ Skąd można wiedzieć to, które banki oferują w Polsce takie oto kredyty samochodowe www.doradztwo-kredytowe.com.pl/kredyty-samochodowe, które są atrakcyjne, przyjazne, godne uwagi? No cóż, może ranking kredytów samochodowych jest dobrym źródłem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacoo, kamil43 i 2 gości