[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 492 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 492 z 3556 [ Posty: 71103 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1490 491 492 493 4943556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 06 sie 2015, 23:16
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2291240
Samochód: R500, Actros 1844, FH 460

Dzięki wielkie jeszcze raz :) ja dzisiaj tez miałem szczesliwa "kontrole". Ledwie wjechałem ze zjazdu na a9, minęła mnie policja i pomachali i bite folgen na ekranie... Myśle se co ja kuwa zrobiłem przez te 5 metrów od wjazdu... Zjechałem a on do mnie ze machał ze mam nie zjeżdżać bo bite folgen było do ciężarówka za mna! Jedno wielkie Uff :D

Post Wysłano: 06 sie 2015, 23:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Dzięki wielkie jeszcze raz :) ja dzisiaj tez miałem szczesliwa "kontrole". Ledwie wjechałem ze zjazdu na a9, minęła mnie policja i pomachali i bite folgen na ekranie... Myśle se co ja kuwa zrobiłem przez te 5 metrów od wjazdu... Zjechałem a on do mnie ze machał ze mam nie zjeżdżać bo bite folgen było do ciężarówka za mna! Jedno wielkie Uff :D
Ja to bym chyba na Niego nakrzyczał, żeby pomyślał na drugi raz bo mógłbym zawału dostać :P

Ja mam sukcesów duuuużo! Jeden to taki, że udało mi się zreanimować ładowarkę do laptopa - jednak stara dobra szkoła elektryki samochodowej to jest to. Drugi to dokończyłem w końcu pracę licencjacką i wysłałem ją do promotora. Zaczynam nowennę o pomyślne jej zatwierdzenie i wyznaczenie terminu obrony żebym mógł w końcu iść na mgr :)

Post Wysłano: 06 sie 2015, 23:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

https://m.youtube.com/watch?v=vbohXAJHk7Q
Wyżej omawiany wypadek. Zginął polski kierowca. Ja już jechałem do domu, a jak mijałem Karola to już było za późno żeby jakoś mądrze to objechał.

Post Wysłano: 07 sie 2015, 8:22
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Cytuj:
Tak, słyszałem o tym na CB, mnie to na szczęście ominęło...
Jak pomyślę, że jutro będę przebijał się przez nasze polskie A4 to dostaje drgawek... Wakacje a autobana rozkopana... Ostatnio ze Zgorzelca na Gr Św Anny 7h jechałem...
Wracałem wtedy od Szwajcara i słyszałem o tym wypadku pod Legnicą, że bus władował się pod cysternę. Patrzę godzina 7 myślę sobie zanim ja od Niemca dojadę do Legnicy to będzie pozamiatane... Zajeżdżam godzina 12 a tu 10km korka... ledwo uciekłem na zjazd na Złotoryje i objechałem... Myślicie, że przez te 5 godzin od wypadku jakakolwiek policja kierowała ruchem...? TAKI CH_J... Sukcesem było to, że zdążyłem uciec przed kolejnym wypadkiem, który wydarzył się niedługo po tym jak minąłem 130km bodajże bo zaś się jakieś osobówki pocałowały. A najlepsze było to, że 8km od domu robiłem 45minut pauzy bo mi 4.5 godziny brakło...

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Post Wysłano: 07 sie 2015, 9:36

Sukces jest taki że po trzech tygodniach wroce dzień wcześniej do domu ;-) porażka jest ze aby wrócić musialem przejechalem 2000 km :-/ ja się zmieniłem w pegnitz ale zmienic drugiego kierowcę musieliśmy pojechać do appedorn i z tamtad dopiero na baze. Trzeba tym jebnac i jezdzic kominy jak niektore gwiazdy youtubow z forum :-P

Post Wysłano: 07 sie 2015, 16:30

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Panowie...porażka zeszłego miesiąca - ostatni pracodawca okazał się dziadem/oszustem*.
Przed podjęciem pracy ustalone było 4 tys. zł/ miesiąc + ewentualnie ? (bo nie ustalone) za weekend.
Fakt, że w okresie zatrudnienia stałem 6 dni (od piątku do czwartku) i siedziałem w domu, bo nie miał ładunku ale byłem dyspozycyjny...Przyszło do rozliczenia i się okazało, że nie płaci za miesiąc, tylko płaci od kółka. I za miesiąc pracy (3 kółka), z niezawinionym przeze mnie przestojem zarobię/ dostanę 800-1000 zł mniej. Za chwilę się spotykam z przyszłym pracodawcą i go ostrzegę, że jeśli nie dostanę tyle na ile żeśmy się umawiali, to niech se szuka innego głupiego...

* - niepotrzebne skreślić

Post Wysłano: 07 sie 2015, 17:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

U mnie też porażka - dzisiaj zaczynam leczenie zęba. Z góry zapowiedzieli, 1000zł nie moje. I się dentyści dziwią, że ludzie do nich nie chodzą.. Ew. zamiast włókna szklanego mogę wziąć klasyczną plombę, zmniejszyć rachunek o 300zł, ale czy jest sens? Za rok albo 2 lata znowu wrócę z dziurą i zapłacę 300zł.

Post Wysłano: 07 sie 2015, 17:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

z zębami to tak już jest, widzisz że się psuje ale odkładasz to na kiedyś :mrgreen: ja w tym roku sześć miałem robionych, choć tylko jeden miał ubytek, ale zdecydowałem się robić od razu po dwa na każdej wizycie i teraz mam górne 1-3 niemal jak aktor :lol:

Post Wysłano: 07 sie 2015, 17:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

No nie da się ukryć. Czym dłużej się zwleka, tym więcej się potem płaci. Ale co zrobić, nie dało się to się nie szło. Teraz mam możliwość, to muszę w końcu zrobić porządek.

Post Wysłano: 07 sie 2015, 17:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Wyżej omawiany wypadek. Zginął polski kierowca. Ja już jechałem do domu, a jak mijałem Karola to już było za późno żeby jakoś mądrze to objechał.
Tak, jak mnie minąłeś to parę km za mną w korku kolejny śmiertelny był...

Post Wysłano: 07 sie 2015, 22:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Opel Insignia ST

Egzamin na prawo jazdy kat. D zdany za pierwszym razem :twisted: .

Post Wysłano: 07 sie 2015, 23:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
No to z tym drugim wypadkiem niewiele się musiałem rozminąć, bo jak jechałem to nic się nie działo na końcu.

Nie pierwszy raz doświadczyłem dziś gościnności tureckich kierowców z Hilal Trans w oczekiwaniu na rozładunek pod elektrownią w Kozienicach zostałem zaproszony na kawę w ich oryginalnym wykonaniu, ogólnie jak za specjalnie nie przepadam za Turasami oblegającymi liczne miasta niemieckie, tak do tych oryginalnych mam poważanie.

Post Wysłano: 08 sie 2015, 4:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No to z tym drugim wypadkiem niewiele się musiałem rozminąć, bo jak jechałem to nic się nie działo na końcu.

Nie pierwszy raz doświadczyłem dziś gościnności tureckich kierowców z Hilal Trans w oczekiwaniu na rozładunek pod elektrownią w Kozienicach zostałem zaproszony na kawę w ich oryginalnym wykonaniu, ogólnie jak za specjalnie nie przepadam za Turasami oblegającymi liczne miasta niemieckie, tak do tych oryginalnych mam poważanie.
Piłeś parzuchę fusiastą w oryginalnym wykonaniu?! Mocarz! ;) tureccy kierowcy mają takie wyposażenie, że mogą robić za food trucki

Post Wysłano: 08 sie 2015, 6:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Taa... nawet woda na przepitke była ;)

Post Wysłano: 08 sie 2015, 12:14
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

turasy w paleciarach mają lepszy asortyment niż biedronka :lol:

Post Wysłano: 08 sie 2015, 13:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Egzamin na prawo jazdy kat. D zdany za pierwszym razem :twisted: .
No gratulacje Rafałek :)
Teraz będziesz mógł wstąpić do tajnego stowarzyszenia Cyryla :)

Post Wysłano: 08 sie 2015, 17:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Tandem

Pany lata ktoś do pepika? Kamera co jest nad tymi tablicami, które wyświetlają prędkość to robi foty? Jeśli tak to przychodzą? :evil:

Post Wysłano: 08 sie 2015, 17:32
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Osobowy 😅

Cytuj:
Pany lata ktoś do pepika? Kamera co jest nad tymi tablicami, które wyświetlają prędkość to robi foty? Jeśli tak to przychodzą? :evil:
Panie ja latam do pepika :D To nie sa kamery tylko radary i on mierzy Ci prędkość ;) ale u pepika lepiej jechać przepisowo bo oni tolerancji nie mają ;)

Post Wysłano: 08 sie 2015, 17:46
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Tandem

Cytuj:
To nie sa kamery tylko radary i on mierzy Ci prędkość ;)
Zgadza się ale nad niektórymi jest jakby mała kamerka, mając 60 w zabudowanym coś w niej błysło :roll: takie mignięcie diodki :lol:

Post Wysłano: 08 sie 2015, 18:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MAN TGX 18.440

Cytuj:
Cytuj:
To nie sa kamery tylko radary i on mierzy Ci prędkość ;)
Zgadza się ale nad niektórymi jest jakby mała kamerka, mając 60 w zabudowanym coś w niej błysło :roll: takie mignięcie diodki :lol:
Pomarańczowo migło? Jak tak to fotoradar.

Strona 492 z 3556 [ Posty: 71103 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1490 491 492 493 4943556 Następna