Jade nie "swoim" autem. Mp4 88tkm.jadac prosto musze miec kierownice w lewo dobre 45 stopni. Wyprostowanie grozi barierkami. Jak tak mozna jeździć?
Ps. Mp4 którym jezdze stoi bo opony za drogie sa...
Mańkowe takie?
Za niedługo auta staną bo kierowców braknie.
Kolejne Volvo będzie do wzięcia. Takie breaking news
Jade nie "swoim" autem. Mp4 88tkm.jadac prosto musze miec kierownice w lewo dobre 45 stopni. Wyprostowanie grozi barierkami. Jak tak mozna jeździć?
Ps. Mp4 którym jezdze stoi bo opony za drogie sa...
Mańkowe takie?
Za niedługo auta staną bo kierowców braknie.
Kolejne Volvo będzie do wzięcia. Takie breaking news
Tak jego. Ale bieda wersja ;D
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Porażka bodajże miesiąca!
W zasadzie nie jadam pieczywa ani ziemniaków. Ale czasem mam chęć na takie jedzenie.
Jakoś (nie pamiętam) pod koniec czerwca włożyłem do schowka reklamówkę,a w niej z 10 ziemniaczków (bo jak zechcę ugotować golonkę to będą jak znalazł...)
Dziś przypomniałem sobie, że te ziemniaki dalej leżą w schowku w tych upałach
Moja reakcja gdy wynosiłem to do śmietnika: https://www.youtube.com/watch?v=AIkDvQjO5oo
Ja się dziś dowiedziałem, że dwumiesięczne pasy są "szajse".... i nie załadowali
Firma JOWAT. Najlepsze, że wziąłem nówke, nie używany pas, zwinąłem...dałem do "kontroli" i też okazał się szajsem... ale chcieli mi sprzedać nowe.... 20 Erło za sztuke.
Ze mną 3 auta odprawili.... 60 palet towaru zostało na magazynie... ktoś chętny ?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: XF 105.460
Zadzwonił wczoraj gość u którego kiedyś jeździłem...zaproponował stałej 5 tys zyla i co weekend w domu, ewentualnie przejazd przez dom (piątek- sobota i/ lub sobota-niedziela). Jeśli wypadnie weekend w trasie to extra 200 zyla...zobaczymy co z tego wyjdzie...zaczynam od 9/10 sierpień. Kierunki to Niemcy, Czechy, Słowacja, ale i ostatnio trafiła się Słowenia. To już będzie 4-ty pracodawca w tym roku A tymczasem jutro ładuję w Dąbrowie Górniczej w Ursa i cisnę z tym na piątek za Goeteborg...
Cytuj:
Ja się dziś dowiedziałem, że dwumiesięczne pasy są "szajse".... i nie załadowali
Firma JOWAT. Najlepsze, że wziąłem nówke, nie używany pas, zwinąłem...dałem do "kontroli" i też okazał się szajsem... ale chcieli mi sprzedać nowe.... 20 Erło za sztuke.
Ze mną 3 auta odprawili.... 60 palet towaru zostało na magazynie... ktoś chętny ?
Pasy i obciążenia za palety to interesujący pomysł niemców na prawie darmowe transporty...
O 10 miałem jechać do uk. Wstałem rano, pojechałem do biura, z tamtąd na bazę po auto. Okazało się, że auto dopiero wraca z zaladunku i będzie za 2h.
Dobrze, że blisko mieszkam, to przynajmniej mogłem wrócić do domu.
O 10 miałem jechać do uk. Wstałem rano, pojechałem do biura, z tamtąd na bazę po auto. Okazało się, że auto dopiero wraca z zaladunku i będzie za 2h.
Dobrze, że blisko mieszkam, to przynajmniej mogłem wrócić do domu.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Jak czytam co się tam wyprawia w tym Calais to w życiu bym tam nie pojechał. Juz wolę te kolejki z rzepakiem
A ja sobie wczoraj zaladowalem pomidorki pod Rotterdamem, o 2:30 prom z Travemunde, zaraz zrzucam w Helsingborgu, potem laduje i wieczorem znowu na prom do Trave jak tal dalej pojdzie to z 6 pauz 4 bede robil na promie
Puściłem w obieg ogłoszenie o zapotrzebowaniu na kierowcę. 10 minut po tym dostałem wiadomość łamaną polszczyzną, że ktoś bezpłatnie załatwi mi kierowców do pracy z Ukrainy Co się dzieje z tym światem
Puściłem w obieg ogłoszenie o zapotrzebowaniu na kierowcę. 10 minut po tym dostałem wiadomość łamaną polszczyzną, że ktoś bezpłatnie załatwi mi kierowców do pracy z Ukrainy Co się dzieje z tym światem
tak samo pewnie mowił Niemiec jak mu agencje Polaków oferowały
Użytkownicy przeglądający to forum: MateuszM2, Rossi i 5 gości