Cytuj:
Chwalić się, padł już któryś z Was ofiarą nowych przepisów dot. przekroczenia prędkości w obszarze zabudowanym?
Astrą 1.4 przekroczenie prędkości Ci nie grozi . A tak na poważnie to jak szybko można teraz jechać w terenie zabudowanym żeby nie dostać mandatu, 59km/h ?
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Chwalić się, padł już któryś z Was ofiarą nowych przepisów dot. przekroczenia prędkości w obszarze zabudowanym?
Astrą 1.4 przekroczenie prędkości Ci nie grozi . A tak na poważnie to jak szybko można teraz jechać w terenie zabudowanym żeby nie dostać mandatu, 59km/h ?
Ceny mandatów nie uległy PÓKI CO zmianie, taryfikator jest stary. Jedyne co się zmieniło, to zatrzymanie PJ na 3 miesiące za przekroczenie o 50km/h w terenie zabudowanym (?)
No i właśnie, mógłby mi ktoś przytoczyć tę nowelizacje ustawy (a najlepiej to powiedzieć gdzie szukać sprawdzonego źródła), w której jest wyraźnie napisane, że chodzi o teren zabudowany? Bo pismakom nie chcę wierzyć.
Ceny mandatów nie uległy PÓKI CO zmianie, taryfikator jest stary. Jedyne co się zmieniło, to zatrzymanie PJ na 3 miesiące za przekroczenie o 50km/h w terenie zabudowanym (?)
No i właśnie, mógłby mi ktoś przytoczyć tę nowelizacje ustawy (a najlepiej to powiedzieć gdzie szukać sprawdzonego źródła), w której jest wyraźnie napisane, że chodzi o teren zabudowany? Bo pismakom nie chcę wierzyć.
Porażka... Pracodawca karze jeździć drogami wojewódzkimi, żeby omijać bramki na zwykłych DK - nie mówiąc już o autostradach...
Kierowca obciążany za wszystko... Za 'nadkilometry', za przepał, za płatne drogi... Auta na pierwszy rzut oka trupy...
Na#$bałem się tylko kilometrów .
Czy na prawdę już taka bida ? Też tak macie ? Godzicie się na coś takiego ?
Byłem dziś z kuzynem oglądać Audicę A4 B7. Miras stwierdził, że taka igła, że jak się nam nie spodoba to zwraca koszty paliwa i dniówki w pracy No ale miał rację, pierwsza b7 na wsi już się pojawiła
Po 7 godzinach szkolenia jutro zaczynam pierwszy dzień w pracy, sukces, porażka?
Zobaczymy jutro
Porażka... Pracodawca karze jeździć drogami wojewódzkimi, żeby omijać bramki na zwykłych DK - nie mówiąc już o autostradach...
Kierowca obciążany za wszystko... Za 'nadkilometry', za przepał, za płatne drogi... Auta na pierwszy rzut oka trupy...
Na#$bałem się tylko kilometrów .
Czy na prawdę już taka bida ? Też tak macie ? Godzicie się na coś takiego ?
1,5 miesiąca wytrzymałem u takiego dziada. Dziś stwierdzam, że było to zdecydowanie za długo
A ja wziąłem sobie urlop do końca tygodnia
Doczytałem dziś, że od czerwca ruszają znów rejsy na kanale elbląskim. Pływał ktoś tam? Ma ktoś jakąś trasę godną polecenia?
GG: 1
Samochód: MB
Jacoo, ogólnie nie wariuję i nie miałem okazji wykorzystać w pełni mocy mojego pocisku
Panowie, jest ktoś z Bydgoszczy kto słyszał o firmie Rocket Toys? Istnieje w ogóle coś takiego? Dystrybucja materiałów pirotechnicznych, gadżetów typu kubki, breloki, ręczniki i inne barachło. W internecie żadnych konkretów, można jedynie znaleźć informacje że firma jest wpisana w rejestr działalności gospodarczych.
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
Porażka:
VW- "...awizacja jest na 10, jest za 15. Jest Pan spóźniony!"
No i tak godzinkę już stoję i czekam na zbawienie.
/mobil
Też było dla mnie logiczne, że skoro na 10 awizacja, to 9:45 powiedzmy melduje się na bramie.
Teraz już moje życie nie jest logiczne, bo skoro na 10 masz awizację w VW to na bamie masz się zameldować o 9:00...
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości