[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 422 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 422 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1420 421 422 423 4243556 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 kwie 2015, 22:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Jelcz 105 ;P

Kurde pierwszy raz od ponad roku robię pauzę 9h :/ Sukcesy też są dwa razy wykolegowałem Poczte polską na bramkach a tak namiętnie na odcięciu gonił i wyprzedzał, a drugi to udało mi się nie zgalasić ukraińca zaraz za bramkami w Balicach.

Za Roburem wszyscy sznurem...

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 16:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: brak

Jak się bawić to się bawić :lol:

Obrazek

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 16:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Tyś tak napsocił, że aż tylu "startuje"? :mrgreen:

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 16:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żółtek

Jelenia?
Doyebałeś im? :mrgreen:

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 17:02
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Prędkość.
Tylko nie mieli pomiaru z żadnego urządzenia.
Ich okometr wskazał 94 :shock: to się zaczęło udowadnianie racji itp. ITD. :wink:

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 17:02

Fajnie się ogląda efekty swojej pracy na zdjęciach, a kierowca jaki ucieszony :D
ObrazekErontrans (GDA4MR6) by KS Transport Photography., on Flickr

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 17:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Prędkość.
Tylko nie mieli pomiaru z żadnego urządzenia.
Ich okometr wskazał 94 :shock: to się zaczęło udowadnianie racji itp. ITD. :wink:
Nie bądź taki zamknięty w sobie, jak dalej poszło?
Jak się skończyła sprawa? ITD przybyło?

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 17:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Zostałem zatrzymany za rzekome przekroczenie prędkości. Okometr Pana Aspiranta wskazał 94-92km/h. Zapytałem więc w jaki sposób zmierzyli taką prędkość bo to nie możliwe na tej drodze, dlatego zostałem zaproszony do radiowozu. W drodze postępowania dowodowego stwierdzono, że takowych nie ma. Wobec tego były przebąkiwania o pouczeniu ale się Panu odwidziało i chiał udowodnić swoją rację. Mandatu w ciemno przyjąć nie chciałem, a w między czasie dostali zgłoszenie do kolizji także liczyłem, że mi się upiecze :P , ale wezwano posiłki. ITD ujawniło na tachografie prędkość w okolicy 90km/h(wydruk). Po chwili dobiegł kolejny inspektor głośno wykrzykując, że samochód dnia tego i tego jechał bez karty, za co przyzna mi 2tys mandatu, czy przyjmuję? Zacząłem więc sprawdzać w zeszycie gdzie to ja mogłem być wspomnianego dnia i nagle Inspektor wydarł mi kajet z ręki i uciekł do wozu(chyba zrobić kopię moich zapisków). Po czym przyjąłem wezwanie na KP w Jeleniej gdyż jestem podejrzany o popełnienie wykroczenia. Natomiast Pan Inspektor groził jeszcze mandatem 2kpln+5(dla szefa) po czym sprawdził i zeskanował licencje oraz powiedział, że się niedługo spotkamy

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 18:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Zostałem zatrzymany za rzekome przekroczenie prędkości. Okometr Pana Aspiranta wskazał 94-92km/h. Zapytałem więc w jaki sposób zmierzyli taką prędkość bo to nie możliwe na tej drodze, dlatego zostałem zaproszony do radiowozu. W drodze postępowania dowodowego stwierdzono, że takowych nie ma. Wobec tego były przebąkiwania o pouczeniu ale się Panu odwidziało i chiał udowodnić swoją rację. Mandatu w ciemno przyjąć nie chciałem, a w między czasie dostali zgłoszenie do kolizji także liczyłem, że mi się upiecze :P , ale wezwano posiłki. ITD ujawniło na tachografie prędkość w okolicy 90km/h(wydruk). Po chwili dobiegł kolejny inspektor głośno wykrzykując, że samochód dnia tego i tego jechał bez karty, za co przyzna mi 2tys mandatu, czy przyjmuję? Zacząłem więc sprawdzać w zeszycie gdzie to ja mogłem być wspomnianego dnia i nagle Inspektor wydarł mi kajet z ręki i uciekł do wozu(chyba zrobić kopię moich zapisków). Po czym przyjąłem wezwanie na KP w Jeleniej gdyż jestem podejrzany o popełnienie wykroczenia. Natomiast Pan Inspektor groził jeszcze mandatem 2kpln+5(dla szefa) po czym sprawdził i zeskanował licencje oraz powiedział, że się niedługo spotkamy
Ormowcy yebani, najbardziej wkurvia mnie właśnie takie zachowanie, jeszcze dobrze nie obada tematu, a już krzyczy, że będzie mandaciki pisał.

Ale było jeżdżone bez karty, czy zwyczajnie jakieś manewry na firmie itp?
Swoją drogą za jazdę bez karty nie jest czasem 500 zł dla szofera?

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 19:54
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Oni dziś tam strasznie szaleli na Jeleniej i Radomierzu, Ciebie ciachneli na końcu dwu-pasmówki w JL....
Tam co dziennie są jakieś niespodzianki, jak nie ITD, to cywilna, to biuro ich w tym srebrnym MAN-ie...

O której Cię trzasneli?
Ja w JL byłem w okolicach 9, to na środku stała służba celna i owy Opel szalał na dwóch pasach...

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 20:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Z innej beczki. Gdzie jest Marix? Ktos go widział? :)

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 21:45
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGL / A4

Cytuj:
Wg. ostatniego logowania był tutaj 31.12.2014

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 22:25

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7250824
Samochód: Mercedes 814D

Żyje i ma się dobrze. Czasem z nim piszę :)

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 22:48

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Co tu dużo pisać szata graficzna Forum trafiała w moje gusta 8) . Co do służb kontrolujących to w Małopolsce też była jakaś akcja bo na większości wylotówek trzepali duże.

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 23:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Przy logowaniu poprosiło mnie o pierwiastek z 36... dobrze ze pamietam jeszcze co to, ale gimbusowe trole zostana skutecznie powstrzymane :D

Post Wysłano: 14 kwie 2015, 23:47

Użytkownik

Użytkownik

U mnie dziś same porażki. Wyjechałem z Wałbrzycha i myślałem, że pauze będę robił u wroga. Miałem jechać do Lubania sie zatankować. Po drodze doszły mnie dziwne stuki z prawej strony. Miałem butle gazową w schowku, wiec ja wyjalem. Stuki nie umilkły. Ostatnio robili coś przy kole i bałem się, że coś nie tak. Okazało się również, że spojler nie dokrecony. Zjazd do castoramy w Jeleniej Górze, po śruby. Wszystko złapane, a na wybojach wciąż tłucze. Wjechałem do serwisu w Iłowej. Sprawdzili i niby wszystko w porządku. Pojechałem na bp w Olsztynie na pauze. Zatrzymuje się na parkingu, patrzę a mi ze zbiornika paliwo się leje. 4.5 h jazdy wykorzystane. Trzevba zrobić pauze. WTen czas wykorzystałem na zjedzenie obiado kolacji w bufecie.
Po przerwie, powrót do serwisu. Okazało się, że wskaźnik paliwa dupniety i dlatego cały czas przekewa paliwo z jednego do drugiego kotła. Do tego wszystkiego okazało się, że nje mam w aucie dowodu i ubezpieczenia :(
Co za dzień. Mam nadzieję, że jutro będzie bez przygód.

Post Wysłano: 15 kwie 2015, 0:05
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: słaby!

miałem załadunek w tyskim hiltonie, awizacja niby na 22, a przyjechałem już po 17, po 20 poznałem numer rampy i czekałem aż się zwolni. tak więc na załadunek czekałem kilka godzin, ale jak już się podstawiłem to załadowali w mniej niż 15 minut :shock: wyjechałem przed awizacją, a słyszałem, że tam nawet po 16 godzin się stoi :]

Post Wysłano: 15 kwie 2015, 7:22
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: R420

Cytuj:

Siema, a u mnie po staremu, faktycznie przestałem zaglądać na forum, a tu widzę spore zmiany, całkiem sympatycznie...

Trzymam się póki co pracy w salonie samochodowym, a z dużymi sprzętami mam styczność sporadycznie, najczęściej jak mnie znajoma firma o to poprosi (przetransferowanie gdzieś zestawu, konia itd). To mnie póki co satysfakcjonuje i na ten moment jeśli miałbym już wrócić do jeżdżenia, to od razu w połączeniu z emigracją. Czasem korci mnie, żeby wejść tu i wypytać jeszcze raz o Norwegię :)

Pozdrawiam

Post Wysłano: 15 kwie 2015, 18:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: fabia

A takie foto z dzisiaj mam :)

Obrazek

Post Wysłano: 15 kwie 2015, 20:47

Harry, startujesz w szranki z "pendowolno" ;) ?
Włosi zaszaleli, czy mi się zdaje, że w reflektorach zamontowane są Angel Eyes?

Strona 422 z 3556 [ Posty: 71108 ] Przejdź na stronę Poprzednia 1420 421 422 423 4243556 Następna